з 09:00 до 21:00
Електронна книга ONYX BOOX Nova Air C
Електронна книга ONYX BOOX Nova Air C
16 999
ЕЛЕКТРОННА КНИГА ONYX BOOX NOVA AIR C 0
ЕЛЕКТРОННА КНИГА ONYX BOOX NOVA AIR C 1
ЕЛЕКТРОННА КНИГА ONYX BOOX NOVA AIR C 2
ЕЛЕКТРОННА КНИГА ONYX BOOX NOVA AIR C 3
ЕЛЕКТРОННА КНИГА ONYX BOOX NOVA AIR C 4
ЕЛЕКТРОННА КНИГА ONYX BOOX NOVA AIR C 5
Електронна книга ONYX BOOX Nova Air C 6

Електронна книга ONYX BOOX Nova Air C

Код: 812440
В наявності
16 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Onyx Boox Nova Air C - оновлення кольорового єкрану!

- єкран став значно світлішим, в порівнянні зі Nova 3 Color
- додали температуру підсвітки і тепер це дійсно сучасна книга з не лише регулюванням інтенсивності підсвітки, а й температури: від холодної білої до жовтенької, що дуже приємно очам, особливо в нічний час
- книга з можливістю під'єднання обкладинки з боковими кнопками гортання сторінок

Onyx Boox Nova Air C - пристрій для читання електронних книг зі збільшеною діагоналлю екрана і високою роздільною здатністю. Контрастність та передача кольору цих екранів було значно покращено в порівнянні з екранами попереднього покоління. Модель виконана в тонкому металевому корпусі, а екран прикритий захисним склом Asahi. Nova Air С базується на високопродуктивному 8-ядерному процесорі та 3 ГБ оперативної пам’яті, які забезпечують високу швидкість роботи в усіх режимах використання. Вбудований модуль Wi-Fi дозволяє користуватися різними мережевими сервісами, а підтримка Bluetooth дозволяє користувачеві підключати різні зовнішні пристрої. Завдяки збільшеному екрану, створенню рукописних нотаток і кольоровому дисплею, ця модель стане ідеальним вибором для тих, хто має намір поєднувати читання електронних книг і роботу з документами з кольоровими зображеннями.

Що таке E Ink Kaleido Plus?

E Ink on-cell Kaleido Plus — це останнє покоління кольорових екранів, виготовлених за технологією «електронного паперу» з покращеними характеристиками. У порівнянні з попереднім поколінням контрастність цих екранів у кольоровому режимі з увімкненою підсвіткою становить 30%, а покращення кольору на 15% вище. Контрастність у чорно-білому режимі стала на 30% вище. Завдяки можливості відображати 4096 кольорів, ці екрани зручні для читання літератури та електронних книг із кольоровими зображеннями. Щільність пікселів становить 300 dpi в чорно-білому режимі і 100 dpi в кольоровому режимі. Читати на цьому екрані так само комфортно, як читати зі сторінки хорошої паперової книги.

Додатковий захист екрану

Захисне скло від відомого японського виробника ASAHI розміщене поверх екрану E Ink і захищає його від подряпин та інших пошкоджень. Нове скло усунуло потребу в додаткових краях, тому екран знаходиться на одному рівні з корпусом пристрою. Це робить роботу з електронною книгою комфортнішою, а її зовнішній вигляд сучаснішим. Крім того, спеціальне покриття знижує ймовірність відблисків на екрані.

Що таке SNOW Field?

SNOW Field - режим роботи, що дозволяє знизити кількість артефактів на E Ink-екрані при частковому перемальовуванні. Якщо дана функція активована, при читанні простих текстових документів повне оновлення не потрібно.

Система освітлення екрана

Технологія MOON Light дозволяє використовувати пристрій у темний час доби або в умовах поганого освітлення. Під час використання цієї функції створюється м’яка люмінесценція екрана, зручна для читання в темних приміщеннях і безпечна для вашого зору. А завдяки використанню технології Flicker-Free ця система переднього освітлення ідеально плавна.
Останні дослідження показали, що синє світло перешкоджає виробленню мелатоніну (регулятора циркадних ритмів), необхідного людині для сну. Тому після читання з екрану звичайного планшета чи смартфона часто важко заснути. Підсвічування MOON Light 2 дозволяє незалежно регулювати яскравість світлодіодів холодного і теплого світла, вибираючи за бажанням як біліше світло для читання вдень, так і більш жовте світло для читання перед сном. Технологія Flicker-Free повністю усуває мерехтіння світлодіодів, які використовуються в підсвічуванні єкрану. Це пов’язано з використанням джерела постійної напруги. Технологія Flicker-Free значно зменшує дискомфорт і втому очей, а також зменшує ймовірність головного болю, викликаного тривалим використанням E reader.

Подвійне сенсорне управління

Nova Air C має два сенсорних шари. Над поверхнею екрана розташовується ємнісний сенсор з підтримкою multi-touch. Ви можете гортати книги і масштабувати документи інтуїтивно зрозумілими рухами двох пальців. Крім того, під E Ink-панеллю розташовується сенсорний шар Wacom. Завдяки чому можна робити позначки на полях і замальовки з допомогою спеціального стилуса, що йде в комплекті. Стилус розпізнає 4096 ступенів тиску і дозволяє малювати з підвищеною точністю.

Видатні технічні характеристики

8-ядерний процесор з тактовою частотою частотою 2 ГГц і 3 ГБ оперативної пам'яті забезпечують комфортну роботу з будь-якими, навіть самими складними документами. А 32 ГБ незалежної пам'яті дозволяє зберігати значну бібліотеку технічної літератури. Завдяки вбудованому Bluetooth-модуля стандарту 5.0 ви можете підключити зовнішні пристрої. Пристрій підтримує OTG, за допомогою якого можна підключати додаткові периферійні пристрої, які не потребують драйверів.

Підтримка форматів

Програмне забезпечення Onyx Boox дозволяє відкривати файли різних текстових і графічних форматів. При читанні ви можете змінювати стиль і розмір шрифту, розташування сторінок і ставити закладки. А також додавати власні і довільно масштабувати документи.

Підтримка мов та словників

Onyx Boox Nova Air C дозволяє читати документи на різних мовах світу. Серед них англійська, німецька, французька, іспанська, арабська, шведська, голландська, фінська, польська, китайська, японська та багато інших. Програмне забезпечення книги дозволяє встановлювати додаткові словникові бази в форматі Stardict на Ваш розсуд або завантажувати пропоновані словники в автоматичному режимі при підключенні до Wi-Fi в налаштуваннях словника.

Тривалий час роботи

Помірне енергоспоживання E Ink дисплеєм і акумулятор ємністю 2000 мАг забезпечують тривалу автономність.

Можливість перепрограмування

Модель Onyx Boox Nova Air C надає користувачам можливість писати власне програмне забезпечення для даного пристрою використовуючи можливості платформи Android 10.0.

Характеристики
Основні
Серія
Nova Air C
Екран
Діагональ
7.8 "
Роздільна здатність
1872 х 1404
Тип екрану
сенсорний
Тип матриці
E Ink Kaleido
Щільність пікселів
300 dpi
Система
Оперативна пам'ять
3 ГБ
Об'єм вбудованої пам'яті
32 ГБ
Операційна система
Android 11.0
Частота процесора
2 ГГц
Живлення та порти
Ємність акумулятора
2000 мАг
Роз'єми
USB Type-C
Час роботи
до 4х тижнів у режимі очікування
Підтримка форматів
Підтримка форматів
PNG, CBZ, DOC, JPG, CBR, FB2.zip, EPUB, PDF, FB2, CHM, DJVU, RTF, MOBI, BMP, HTML, WAV, PRC, GIF, TXT, MP3, DOCX
Додаткові властивості
Додаткові функції
підсвічування екрану, Bluetooth, Wi-Fi
Функції
голосове читання, диктофон, підтримка аудіо, Web-браузер
Фізичні параметри
Розмір
194 x 136.5 x 6.3 мм
Вага
235 г
Колір
чорний
Матеріал
алюміній
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електронна книга ONYX BOOX Nova Air C
Електронна книга ONYX BOOX Nova Air C
16 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових