10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Електрорубанок MAKITA KP0800
Електрорубанок MAKITA KP0800

Електрорубанок MAKITA KP0800

Код: 367642
Закінчився
Продано
Опис

Рубанок Makita KP0800 відрізняється потужністю, продуктивністю та простотою використання. Він чудово підходить для професійного конструювання, високоякісної деревообробки, встановлення дверей і вікон.

Рубанок Makita KP0800 обладнаний двигуном у 6.5 A, що забезпечує велику вихідну потужність, з фрезерною головкою на два ножі та швидкістю обертання 17000 обертів на хвилину для зняття ще більшого шару деревини та чудової обробки.

Рубанок KP0800 укомплектований двосторонніми ножами з карбіду вольфраму для більшої продуктивності та може зняти за один прохід шар деревини завширшки 82 мм і завглибшки 2.5 мм. Надійний литий алюмінієвий корпус із кульовою опорою розроблений для збільшення терміну експлуатації інструмента, а виготовлена з особливою точністю алюмінієва підошва забезпечує більш рівний зріз.

Вага всього у 2.6 кг забезпечує хороше співвідношення потужності рубанка до його ваги. Рубанок Makita KP0800 має хороше балансування, а також прогумовані передню й задню ручки для ще більшої зручності використання. Збалансований алюмінієвий барабан рубанка розроблений для зниження вібрації та збільшення терміну експлуатації інструмента, а пружинний механізм піднімає підошву для захисту робочої поверхні від подряпин. Додатковою функцією, що спрощує використання рубанка, є можливість фіксування кнопки увімкнення в робочому положенні для тривалої роботи, а також проста система встановлення лез для швидкої заміни ножів.

Особливості:

  • Потужний мотор ідеально підходить для фальцювання
  • Мала вага та збалансованість
  • Використання як стандартних, так і двосторонніх міні-лез
  • Проста система швидкого встановлення лез
  • Новий ергономічний дизайн корпусу, гумові вставки в ручці для зниження дії вібрації на руки користувача
  • Збільшений отвір для викиду стружки
  • V-подібний паз для знімання фаски

Характеристики
Вага
Глибина обробки
Напруга
Споживана потужність, Вт
Частота холостого ходу
Ширина обробки
Стан товару
Новий
Електрорубанок MAKITA KP0800
Електрорубанок MAKITA KP0800