з 09:00 до 21:00
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN
2 299
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN 0
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN 1
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN 2
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN 3
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN 4
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN 5

ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN

Код: 285348
В наявності
2 299 грн
Обраний колір: Mist Green

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Товар обміну та поверненню не підлягає
  • Гарантія 24 місяця офіційна від виробника
Опис

Купити зубну щітку Xiaomi Oclean X Pro варто за науковий підхід та ефективне чищення зубів вдома. Вона має 0,95-дюймовий кольоровий екран, на якому відображається вся необхідна інформація.

Доступні 4 приємні відтінки товару, які разом з плавними та витонченими лініями роблять зубну щітку дійсно преміальною:

  • зелений;
  • синій;
  • рожевий;
  • фіолетовий.

Розумна система контролю зубної щітки з різними режимами обережно очищає ротову порожнину, навіть якщо у вас підвищена чутливість зубів. Компактні розміри забезпечують легке транспортування, а покращений акумулятор зубної щітки забезпечує рекордну автономність до 35 годин.

Тотальне чищення від нальоту

Зубна щітка Oclean X Pro має сучасний двигун, який створює 84 000 коливань за хвилину. Це дозволяє видаляти наліт і залишки їжі навіть у важкодоступних місцях. Посмішка помітно освітлюється після першого тижня використання. При цьому двигун зубної щітки працює майже безшумно.

Розумна система контролю зубної щітки Xiaomi Oclean X Pro

Завдяки вбудованому гіроскопу на 6 осей, система відстежує положення зубної щітки 1500 разів на секунду. Фірмова програма відображає 8 зон ротової порожнини та аналізує ефективність чищення кожної з них. Можна в реальному часі бачити, якому місцю потрібно приділити додаткову увагу. Більше ніяких сліпих зон у ротовій порожнині.

Зниження чутливості ясен

Навіть якщо ваші ясна кровоточать, електрична зубна щітка допоможе це виправити. Спеціально розроблена насадка видаляє бактерії навіть у ясенних кишенях. Позитивний ефект помітний вже після перших використань. При цьому якщо ви затримуєтесь на одній зоні, розумна система знижує потужність зубної щітки до мінімуму для більшого комфорту.

Практичний дизайн

Oclean X Pro має зручне сенсорне керування та рекордно компактні розміри. Щітку зручно брати із собою у подорож, а корпус не боїться падінь із висоти кількох метрів. На мініатюрному дисплеї відображається не лише системна інформація, а й прогноз погоди, час, інформація про останнє використання. Електрична зубна щітка отримала понад 10 нагород у сфері дизайну та споживчих товарів.

Гнучкі налаштування інтенсивності

Електрична зубна щітка має 4 режими роботи для різних завдань: повсякденний, дбайливий, відбілювання та полірування, масаж ясен. А найцікавіше – доступно 32 режими потужності, від найделікатнішого до максимально ефективного. Це дозволяє підлаштовувати роботу електричної зубної щітки під свої потреби та чутливість зубів.

Рекордна автономність електричної щітки Oclean X Pro

Акумулятора вистачає на 35 днів роботи без зарядки, тому можна сміливо брати девайс із собою у подорож. Щоб зарядити щітку, достатньо просто під'єднати її до станції через USB – від 0 до 100% лише за 2 години. При цьому щітку можна розмістити будь-де, адже зарядний блок має зручне магнітне кріплення.

Посилений захист

Зубна щітка має міцний пластиковий корпус з плавними лініями та кількома відтінками – зеленим, синім, рожевим та фіолетовим. Він витримує падіння з висоти кількох метрів, а головне захищений від вологи за стандартом IPX7. Можна безпечно занурювати електричну зубну щітку повністю у воду.

Інноваційні щетинки DuPont

Преміальні щетинки з алмазним покриттям легко проникають у міжзубні щілини ротової порожнини, видаляючи наліт та освітлюючи посмішку. За рахунок зменшеної голівки зубною щіткою зручно чистити далекі ділянки ротової порожнини. На звороті головки є силіконовий очисник язика.

Вся інформація у смартфоні

Електрична зубна щітка Oclean X Pro синхронізується з мобільним додатком через Bluetooth, де зберігається багато корисної інформації. Можна аналізувати звіти чищення, вивчати рекомендації лікарів та вибирати режими чищення електричної зубної щітки. Розумні AI-алгоритми складають точну схему розташування зубів та оптимальний план майбутнього чищення.

Характеристики ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN
Основні
Вікова категорія
для дорослих
Оснащення
синхронізація зі смартфоном, таймер, футляр, датчик сили натискання
Технологія чищення
звукова 42000 рухів/хв
Комплектація
щітка, насадка, гарантійний талон, документація, інструкція
Насадки
Кількість насадок
1 шт
Види насадок
насадка-щітка
Жорсткість щетини
середньої жорсткості (medium)
Форма щітки
класична (sonic)
Живлення
Тип живлення
від акумулятора
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO MIST GREEN
2 299 грн