10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Електрична зубна щітка Oclean X Pro Sakura Pink
Електрична зубна щітка Oclean X Pro Sakura Pink
2 199

Електрична зубна щітка Oclean X Pro Sakura Pink

Код: 303340
В наявності
2 199 грн
Обраний колір: Sakura Pink

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Товар обміну та поверненню не підлягає
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Електрична зубна щітка Oclean X Pro

Електрична щітка Oclean X Pro — це інноваційний девайс, який вміє якісно та водночас делікатно очищати ротову порожнину, і при цьому — давати вам зворотний зв'язок за результатами кожного сеансу. Ви можете власноруч налаштовувати свій ідеальний план чищення в зручному додатку, а також обрати оптимальну інтенсивність серед 32 пропонованих рівнів. Щітка має стильний сенсорний дисплей, через який можна стежити за прогресом очищення кожної з чотирьох зон, на які умовно розділені зубні ряди. Цю інформацію девайс показує у відсотках. Завдяки таким розумним алгоритмам — Oclean аналізує наявність пропущених зон, аби зубний наліт не сховався навіть у вузьких міжзубних проміжках.

  • Розумний контроль кожного етапу.
  • User-friendly інтерфейс.
  • 4 базових режими з гнучким регулюванням рівня потужності.
  • 30 днів роботи на одному заряді.
  • Вологозахист класу IPX7.

Преміальні щетинки, які можуть більше

Продумана форма голівки з плавними вигинами та багатогранними щетинками DuPont, — це запорука якісного очищення зубного нальоту за один прохід, без болю чи дискомфорту. А трикутні нитки Pedex мають на 20 % вищу ефективність, дістаючи залишки їжі з глибоких щілин. До того ж при виробництві насадки використовуються лише безпечні та екологічні матеріали. А самі щетинки — схвалений експертами FDA, та володіють антимікробною дією.

Виявляє сліпі зони

Як ви зможете зрозуміти, чи достатньо ретельно очистили ротову порожнину? Все просто: в цьому вам допоможе інтерактивний дисплей на корпусі девайса. Він після кожного сеансу надасть комплексну оцінку, де ви побачите тривалість самого процесу, а також рівень чистоти окремих ділянок, виражений у відсотках. Якщо значок світиться білим, — це говорить про високий рівень очищення, якщо синім, — забруднення видалено не до кінця.

Оптимізує силу натиску

Переймаєтесь, що в ході чищення на високих оборотах ви затримаєтесь на одній ділянці занадто довго, і через це з’явиться дискомфорт або ж ясна відреагують кровоточивістю? З Oclean X Pro здоров’я вашої ротової порожнини — під надійним контролем. І тому, коли потрібно, — розумний девайс самостійно знижує інтенсивність.

Потужний двигун: очищення зі швидкістю звуку

Як гаджету вдається працювати з приголомшливою продуктивності та створювати щохвилини до 42 000 мікровібрацій? Все завдяки модернізованому безщітковому двигуну нового покоління. Він - потужний, безшумний та максимально стійкий до зносу. Виробник заявляє, що двигун гарантовано відпрацює не менше 5000 годин - а отже за довговічність приладу можна взагалі не перейматись.

Детальний звіт для розумного контролю

Навіщо девайс оснастили просунутим гіроскопом на 6 осей? Такий розумний алгоритм допомагає ретельно аналізувати стан вашої ротової порожнини, адже дані про кожне переміщення щітки, ступінь очищення та наявність пропущених ділянок, — безперервно оновлюються до 1500 разів за хвилину. При цьому звіт про перевірку всіх 8 зон з’явиться у додатку на вашому смартфоні. І на основі отриманого фідбеку — ви зможете коригувати чищення, допоки результат не задовольнить вас на 100 %.

Від лайтової потужності до турбо-очищення

Ви можете увімкнути один з чотирьох встановлених режимів, які пропонує мобільний додаток: стандартне чи дбайливе очищення, м’який масаж ясен або ж відбілювання зубної емалі. А крім цього також передбачено 32 рівні потужності, де ви знайдете будь-який варіант для своїх потреб: від турбо-інтенсивності до максимально делікатного чищення, що ідеально підійде для чутливих зубів.

Характеристики
Основні
Вид
електрична зубна щітка
Вікова категорія
для дорослих
Оснащення
таймер, індикатор зарядки, синхронізація зі смартфоном, датчик сили натискання, IPX7, дисплей
Технологія чищення
звукова 84000 рухів/хв
Насадки
Кількість насадок
1 шт
Види насадок
насадка-щітка
Жорсткість щетини
середньої жорсткості (medium)
Форма щітки
класична (sonic)
Живлення
Тип живлення
від акумулятора
Час зарядки акумулятора
2 год
Додаткові властивості
Кількість поступальних рухів
42000 коливань за хвилину
Кількість швидкостей (режимів) роботи
4
Фізичні параметри
Колір
рожевий
Вага
100 г
Розмір
27 x 256 мм
Умови товару
Стан товару
Електрична зубна щітка Oclean X Pro Sakura Pink
Електрична зубна щітка Oclean X Pro Sakura Pink
2 199 грн