з 09:00 до 21:00
Електрична зубна щітка Xiaomi MiJia Electric Toothbrush T700 Blue CN (MES604)
Електрична зубна щітка Xiaomi MiJia Electric Toothbrush T700 Blue CN (MES604)
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА XIAOMI MIJIA ELECTRIC TOOTHBRUSH T700 BLUE CN (MES604) 0
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА XIAOMI MIJIA ELECTRIC TOOTHBRUSH T700 BLUE CN (MES604) 1
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА XIAOMI MIJIA ELECTRIC TOOTHBRUSH T700 BLUE CN (MES604) 2
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА XIAOMI MIJIA ELECTRIC TOOTHBRUSH T700 BLUE CN (MES604) 3
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА XIAOMI MIJIA ELECTRIC TOOTHBRUSH T700 BLUE CN (MES604) 4
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА XIAOMI MIJIA ELECTRIC TOOTHBRUSH T700 BLUE CN (MES604) 5
Електрична зубна щітка Xiaomi MiJia Electric Toothbrush T700 Blue CN (MES604) 6

Електрична зубна щітка Xiaomi MiJia Electric Toothbrush T700 Blue CN (MES604)

Код: 776577
Закінчився
Продано
Опис

Інтелектуальний догляд за зубами

Електрична зубна щітка Xiaomi Electric Toothbrush T700 допоможе у догляді за зубами та ротовою порожниною. Технологія високочастотної вібрації забезпечує ефективне очищення зубів та видалення навіть застарілих відкладень. Густі та пружні щетинки DuPont здатні дістатися найважчих місць, а інтелектуальна система захисту не допускає надмірного тиску на зуби та запобігає травмуванню ясен. Вся інформація про процес очищення відображається на світлодіодному дисплеї або доступна в додатку. Щітка працює до 24 днів без заряджання.

Глибоке очищення

Спеціальне розташування чистячих щетинок, більш висока щільність і опукла форма щетинок сприяють покращенню якості чищення та допомагають досягти кращих результатів. Щетинки легко проникають між зубами, вичищаючи з важкодоступних місць наліт і бруд, тим самим запобігають розвитку карієсу, гінгівіту та інших захворювань ротової порожнини. Щетинки протестовані за стандартом FDA, а отже, безпечні у використанні.

Високопотужний двигун для ефективної роботи

Щітка Xiaomi Electric Toothbrush T700 оснащена звуковим безщітковим двигуном на магнітній підвісці, що створює до 39 600 коливань за хвилину. Високочастотна вібрація передається на щітку, яка ретельно видаляє наліт та залишки їжі та забезпечує гігієнічну чистоту ротової порожнини. Спеціальна амортизація корпусу щітки зменшує дискомфорт для рук під час процедури.

Регулювання потужності на корпусі

Щоб збільшити або зменшити інтенсивність вібрації, потрібно просто натиснути кнопку на рукоятці зубної щітки. Ви можете вибирати від делікатного до інтенсивного режиму чищення залежно від ваших потреб та уподобань.

Більше щетинок – кращий результат

Чистяча головка щітки DuPont Staclean Brush wire спеціально розроблена для чутливих зубів і містить більше щетинок, завдяки чому під час чищення зростає площа контакту та інтенсивність дії на зуби для досягнення кращих результатів. Сама насадка товщиною всього 4 мм легко поміщається в ротовій порожнині, знижує дискомфорт під час чищення і допомагає якісно очистити навіть важкодоступні місця.

Вся інформація у додатку

Ознайомитись зі звітами про кожну процедуру, а також встановити оптимальну швидкість та тривалість процедури можна у фірмовому додатку Xiaomi Home на вашому смартфоні. Тут ви знайдете ексклюзивні режими та додаткові функції, які підвищать рівень догляду за зубами до професійного.

Правильний тиск

Інтегрована система захисту від тиску попереджає про надмірний тиск, щоб не допустити травмування зубної пластини або ясен. Так ви будете захищені від можливих негативних наслідків неправильного чищення.

Xiaomi оцінить ваші старання

Світлодіодний дисплей відображає важливу інформацію: кількість заряду, швидкість очищення та режим очищення. Також на дисплеї відображається оцінка, яку ви отримуєте за кожну процедуру. Оцінка допоможе вам проводити очищення якісніше та безпечніше. А ще ви можете персоніфікувати дисплей, встановивши різні смайлики та значки, які зроблять чищення більш розслаблюючим та веселим.

24 дні без підзарядки

Одного циклу заряджання вистачить до 24 днів роботи Xiaomi Electric Toothbrush T700. Отже, вирушаючи у поїздку, вам не обов'язково брати із собою підзарядку. Ви зможете перевірити, скільки заряду залишилося, щоб вчасно зарядити щітку і не переривати професійний догляд за ротовою порожниною. Просто покладіть щітку на базу, щоб поповнити заряд.

Захист від води

Корпус щітки захищений за стандартом IPX7, тобто вона не боїться бризок та вологи та навіть короткочасного занурення у воду. Відсутність у конструкції Xiaomi Electric Toothbrush T700 щілин та зазорів надійно захищає щітку від попадання вологи всередину.

Комфорт навіть у дрібницях

На ергономічну руків'я Xiaomi Electric Toothbrush T700 нанесений спеціальний рельєфний малюнок, що запобігає прослизанню щітки в руці. Зручна кнопка на корпусі дозволяє легко керувати роботою пристрою.

Характеристики
Основні
Вид
електрична зубна щітка
Вікова категорія
для дорослих
Оснащення
індикатор зарядки, датчик сили натискання, таймер
Технологія чищення
звукова
Насадки
Кількість насадок
2 шт
Види насадок
стандартна овальна
Жорсткість щетини
середньої жорсткості (medium)
Форма щітки
овальна
Живлення
Тип живлення
від акумулятора
Час роботи від акумулятора
96 хв
Час зарядки акумулятора
6 год
Додаткові властивості
Кількість поступальних рухів
39600 коливань за хвилину
Кількість швидкостей (режимів) роботи
3
Режими чищення
щоденне чищення (2D)
Фізичні параметри
Колір
темно-синій
Вага
220 г
Розмір
27 х 27 х 255 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електрична зубна щітка Xiaomi MiJia Electric Toothbrush T700 Blue CN (MES604)
Електрична зубна щітка Xiaomi MiJia Electric Toothbrush T700 Blue CN (MES604)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових