з 09:00 до 21:00
Епілятор Braun Silk epil 3 Pink
Епілятор Braun Silk epil 3 Pink
1 899
ЕПІЛЯТОР BRAUN SILK EPIL 3 PINK 0
ЕПІЛЯТОР BRAUN SILK EPIL 3 PINK 1
ЕПІЛЯТОР BRAUN SILK EPIL 3 PINK 2
ЕПІЛЯТОР BRAUN SILK EPIL 3 PINK 3
ЕПІЛЯТОР BRAUN SILK EPIL 3 PINK 4

Епілятор Braun Silk epil 3 Pink

Код: 119502
В наявності
1 899 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ідеальний помічник

Епілятор Braun Silk-epil 3 SE 3-410 - це ідеальний спосіб позбутися від неприємного волосся на будь-якій частині тіла. Завдяки високим експлуатаційним якостям, з апаратом легко впорається навіть новачок. Пристрій працює виключно в дротовому режимі, тому ви можете безперебійно видаляти волосся протягом будь-якого часу, не турбуючись про наявність заряду в акумуляторі.

Масажна система

Для того, щоб епіляція була максимально комфортною, розробники забезпечили епілятор сучасною масажною системою. Невеликі ролики м'яко стимулюють і масажують ділянки шкіри, завдяки чому неприємні відчуття знижуються. Більш того, завдяки такій системі ви зможете назавжди забути про почервоніння та подразненнях на шкірі.

Ефективна робота

Конструкція епілятора складається з 20-ти пінцетів. Вони ефективно захоплюють навіть найменші волоски, видаляючи їх прямо біля кореня. До того ж користувач має можливість налаштовувати інтенсивність роботи апарату, перемикаючись між двома швидкостями. Перша відмінно підійде для дбайливого видалення невеликих волосків, друга - для швидкої епіляції складних зон.

Насадки

Для досягнення потрібного результату Braun Silk_epil 3 SE 3-410 оснащений 3-ма насадками: основною, для гоління та тримером. Перша забезпечить максимальний контакт з поверхнею шкіри і дозволить легко епілювати будь-які ділянки. Друга насадка перетворить пристрій в повноцінну бритву, а завдяки тримеру, ви зможете без проблем коригувати волоски в чутливих зонах, наприклад в зоні бікіні. Зручна система кріплення дозволяє знімати і встановлювати насадки одним рухом.

Зручний дизайн

Завдяки обтічній формі, епілятор зручно лягає в руку і не викликає дискомфорту. Ним зручно видаляти волоски навіть в самих важкодоступних місцях. Крім того, невеликі розміри роблять транспортування максимально комфортним, адже апарат легко поміщається навіть в найменшій сумочці. А яскраве забарвлення буде радувати око при кожному використанні.

Сучасні технології

Завдяки сучасній технології SoftLift, ваше тіло буде як ніколи гладким і ніжним. Справа в тому, що невеликі пальчики щільно ковзають по поверхні шкіри, ефективно піднімаючи лежачі волоски. Крім того, Braun Silk_epil 3 SE 3-410 оснащений яскравим підсвічуванням, яка подбає, щоб після епіляції на вашій шкірі не було жодної волосини.

Характеристики
Основні
Тип
епілятор
Кількість швидкостей епіляції
2
Оснащення
Кількість пінцетів (дисків)
20 шт.
Живлення
Система живлення
мережа
Фізичні параметри
Колір
рожевий
Додатково
Додаткові опції
підсвічування, масування
Комплектація
Насадки
масажна насадка, для чутливих ділянок тіла, для гоління
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Епілятор Braun Silk epil 3 Pink
Епілятор Braun Silk epil 3 Pink
1 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових