з 09:00 до 21:00
Фен Philips HP8281/00 Pink
Фен Philips HP8281/00 Pink
ФЕН PHILIPS HP8281/00 PINK 0
ФЕН PHILIPS HP8281/00 PINK 1
ФЕН PHILIPS HP8281/00 PINK 2
ФЕН PHILIPS HP8281/00 PINK 3
ФЕН PHILIPS HP8281/00 PINK 4
Фен Philips HP8281/00 Pink 5

Фен Philips HP8281/00 Pink

Код: 161519
Закінчився
Продано
Опис

Ідеальний результат

Професійний фен PHILIPS MoistureProtect не просто скоротить час сушіння волосся, а зробить цей процес максимально безпечним і зручним. Для цього він обладнаний 2300 Вт вбудованої потужності, зручним керуванням і цілим рядом корисних технологій. При цьому продуманий дизайн і довгий мережевий кабель подбають, щоб експлуатація моделі викликала у вас виключно позитивні емоції.

Надійна фіксація волосся

У комплекті з феном йде спеціальна насадка-концентратор, яка дозволить точково впливати на потрібну область волосся для створення фантастичного укладання. Використавши цю насадку з режимом холодного обдування ви зможете надовго зафіксувати свій образ, не боячись, що його зіпсує погана погода.

Ефективна сушка

Спеціальна насадка-дифузор рівномірно розподілить потік повітря по всьому волоссю, тому ви зможете насолодитися не тільки швидкою сушкою, а й додатковим об'ємом. Разом з тим вбудований датчик MoistureProtect постійно відстежує температуру пасом під час сушіння, щоб запобігти втраті вологи і пошкодження кутикули.

Функція іонізації

Розробники обладнали PHILIPS MoistureProtect спеціальною системою іонізації, яка знімає статичну електрику, сприяє закриттю волосяних лусочок і покращує загальний стан волосяного покриву. В результаті волосся стає гладкими, блискучим і шовковистим.

Персональні налаштування

Фен має 6 режимів швидкості і температури, що дозволяє максимально контролювати повітряний потік. Щоб створити ідеальні локони за допомогою дифузора, рекомендується встановити мінімальну швидкість і високу температуру. Якщо ж ви хочете здивувати всіх своєю укладкою, тоді просто виберіть максимальну швидкість і температуру роботи.

Турбота про волосся

PHILIPS MoistureProtect обладнаний функцією ThermoProtect, тому ви зможете насолодитися потужним і одночасно дбайливим сушінням, назавжди забувши про пошкоджене волосся. Технологія автоматично встановлює температуру сушки, яка ідеально підійде для ваших пасом.

Характеристики
Основні
Тип
фен професійний, фен
Потужність
2300 Вт
Живлення
мережа
Особливості експлуатації
Кількість швидкостей
3
Кількість температурних режимів
3
Насадки в комплекті
щілинна (концентратор), дифузор
Функціональність
подавання холодного повітря, іонізація
Зручність і безпека
Оснащення
петля для підвішування
Довжина кабеля живлення
2.5 м
Фізичні
Колір
рожевий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фен Philips HP8281/00 Pink
Фен Philips HP8281/00 Pink
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових