з 09:00 до 21:00
Геймпад Razer Raiju Ultimate RZ06-02600300-R3G1 Black бездротовий
Геймпад Razer Raiju Ultimate RZ06-02600300-R3G1 Black бездротовий
9 999

Геймпад Razer Raiju Ultimate RZ06-02600300-R3G1 Black бездротовий

Код: 177361
В наявності
9 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Свобода у русі. Потужність для перемог

Razer Raiju Ultimate – це бездротовий контролер PS4, який дозволяє виконувати розширене налаштування за допомогою власної мобільної програми. Ви отримуєте у свої руки повний контроль: від перепризначення багатофункціональних кнопок до налаштування параметрів чутливості. Більш того, ви можете міняти стіки з різними формами капелюшків та D-Pad з різними формами хрестовин. Увімкніть функції на льоту за допомогою панелі швидкого налаштування та активуйте режим миттєвого спрацювання для швидкого ведення вогню. Переключення між 3 режимами підключення: PS4, USB та ПК здійснюється без необхідності повторного спарювання для оптимальної ефективності. Також доступний дротовий режим.

Змінні стики, змінний D-PAD та панель швидкого налаштування

Налаштуйте геймпад Razer Raiju Ultimate, щоб підвищити комфорт та покращити управління в грі, підбираючи висоту та форму капелюшка змінних стиків, вибираючи суцільну або з індивідуальних кнопок хрестовину D-Pad. Панель швидкого налаштування забезпечує швидкий доступ до важливих функцій, а блокування кнопок запобігає їх випадковому натисканню.

Розширене налаштування за допомогою програми

Виконувати розширене настроювання стало набагато легше. Використовуючи мобільну програму для геймпада, ви можете перепризначати багатофункціональні кнопки та тригери, відрегулювати чутливість стіків або силу вібрації, щоб насолоджуватися грою.

Бездротове Bluetooth та дротове підключення

Razer Raiju Ultimate – це перший контролер з можливістю як бездротового підключення через Bluetooth, так і дротове підключення. Насолоджуйтесь повною свободою бездротової гри вдома або у друзів, або використовуйте проводовий режим під час змагань, щоб гарантувати максимально надійний зв'язок. Вибір за вами.

Механіко-тактильні кнопки дій Razer

Контролер Raiju Ultimate оснащений механіко-тактильними кнопками Razer, які унікальним чином поєднують м'яке, пружне натискання з чітким тактильним зворотним зв'язком.

Порівняйте Razer Raiju Tournament Edition і Razer Raiju Ultimate

Налаштуйте функції кнопок або вмикайте режим миттєвого спрацьовування з контролером Razer Raiju Tournament Edition, або беріть ще вище і користуйтеся цими можливостями, а також змінюйте стіки для великих пальців, налаштовуйте підсвічування Razer Chroma та отримуйте доступ до функцій «на льоту» з контролером Razer.

Характеристики
Основні
Тип пристрою
геймпад
Сумісність
PlayStation 4, PC
Керування
Кількість кнопок
14
Підключення
Тип підключення
бездротове
Інтерфейси
Bluetooth, USB
Живлення
від акумулятора, від usb
Додаткові властивості
Колір
чорний
Особливості
зворотній зв'язок, підсвічування
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Геймпад Razer Raiju Ultimate RZ06-02600300-R3G1 Black бездротовий
Геймпад Razer Raiju Ultimate RZ06-02600300-R3G1 Black бездротовий
9 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових