з 09:00 до 21:00
Графічний планшет Huion HS64 Black + рукавичка
Графічний планшет Huion HS64 Black + рукавичка
1 949

Графічний планшет Huion HS64 Black + рукавичка

Код: 151877
В наявності
1 949 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Huion HS64 – абсолютно нова компактна модель графічного планшета з пасивним пером та підтримкою Android.

  • Підтримка ОС Android: компактні габарити та невелика вага 258 г у поєднанні з новою функцією підключення до телефону або планшета з Android робить цей пристрій дуже зручним для транспортування, завдяки чому він може стати найкращим супутником для подорожі.
  • 4 клавіші, що настроюються: оснащений 4 клавішами швидкого доступу, завдяки яким ви можете легко встановлювати свої часто використовувані поєднання клавіш для підвищення продуктивності.
  • Стилус без батареї PW100 з 8192 рівнями чутливості до натискання: дозволить вам позбавитися проблем із частою зарядкою і забезпечить більш точний і плавний хід пера.
  • Дозвіл 5080 LPI та швидкість відгуку 266 PPS: всі лінії та кольори більш витончені та створюються практично без затримки.
  • Активна область: робоча поверхня на ПК або ноутбуці – 160 х 102 мм, робоча поверхня на мобільному телефоні або планшеті – 102 х 63,8 мм.
  • Сумісність з ОС: Windows 7 або новіша версія, macOS 10.12 або новіша версія і Android 6.0 або новіша версія (необхідна підтримка OTG).

Підключення до смартфонів та планшетів на Android

Сумісність з телефонами та планшетами на Android означає, що ви можете використовувати графічний планшет для малювання, навіть якщо у вас немає ПК або ноутбука під рукою, оскільки ви можете підключити графічний планшет до телефону або планшета Android. Крім невеликої ваги 258 г і товщини 8 мм, HS64 дуже легкий та зручний для транспортування.

Швидкий доступ до улюблених комбінацій клавіш

Обладнаний 4 користувальницькими експрес-ключами, завдяки яким ви можете легко зберегти комбінації клавіш, що найчастіше використовуються. Крім того, ці експрес-клавіші, що настроюються, стануть хорошим помічником для економії вашого часу і підвищення ефективності роботи.

Більш приємний досвід малювання

Стилус без батареї PW100 звільняє вас від проблем із частою зарядкою; 8192 рівня чутливості до тиску пера і роздільна здатність пера 5080 LPI забезпечують більш точні та плавні лінії. Швидкість відгуку 266 PPS забезпечує швидку реакцію на кожен рух стилуса, майже без затримок. Завдяки цим функціям, HS64 має чудові характеристики пера, що робить процес малювання більш приємним.

Робоча поверхня

Як графічний планшет, який може підтримувати підключення до комп'ютера або ноутбука, а також телефонів на Android, його активна область відрізняється залежно від вибраного вами режиму роботи. У режимі ПК робоча зона складає 160 х 102 мм, а в режимі телефону робоча зона HS64 становитиме 102 х 63,8 мм.

Сумісність

Huion HS64 сумісний з Windows 7 або новішою версією, macOS 10.12 або новішою версією та Android 6.0 або новішою. Крім того, при підключенні до телефону або планшета на Android вам потрібно використовувати адаптер, який входить у комплектацію з цим планшетом.

Характеристики
Основні
Тип
графічний планшет
Клас
професійний
Підтримка ОС
Mac OS 10.11
Інтерфейс підключення
USB
Комплектація
OTG адаптер (MicroUSB), інструкція, змінні наконечники для пера, підставка, кабель MicroUSB, перо, OTG адаптер (USB-C)
Екран
Діагональ
6.3"
Роздільна здатність
5080 lpi
Рівні натиску
8192
Формат поверхні
A5
Робоча область
160 x 102 мм
Перо
Тип пера
бездротове
Модель пера
Pen PW100
Маса пера
5 г
Висота зчитування пера
10 мм
Живлення
Тип живлення
від мережі
Фізичні параметри
Габарити
200 x 166 x 8 мм
Колір
чорний
Вага
256 г
Кількість клавіш
4
Матеріал
пластик
Додаткові властивості
Функції та можливості
4 програмовані клавіші
Особливості
рукавичка для малювання в подарунок, працює з різним програмним забезпеченням, включаючи Photoshop, Illustrator (пакет Adobe)
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Графічний планшет Huion HS64 Black + рукавичка
Графічний планшет Huion HS64 Black + рукавичка
1 949 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових