з 09:00 до 21:00
Гриль Tefal OptiGrill + GC712D34
Гриль Tefal OptiGrill + GC712D34
7 199
ГРИЛЬ TEFAL OPTIGRILL + GC712D34 0
ГРИЛЬ TEFAL OPTIGRILL + GC712D34 1
ГРИЛЬ TEFAL OPTIGRILL + GC712D34 2
ГРИЛЬ TEFAL OPTIGRILL + GC712D34 3
ГРИЛЬ TEFAL OPTIGRILL + GC712D34 4
ГРИЛЬ TEFAL OPTIGRILL + GC712D34 5
ГРИЛЬ TEFAL OPTIGRILL + GC712D34 6
Гриль Tefal OptiGrill + GC712D34 7

Гриль Tefal OptiGrill + GC712D34

Код: 490554
В наявності
10 999 грн
7 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Наповни життя смаком

Легко досягайте ідеального ступеня просмажування завдяки новому грилю Tefal Optigrill з автоматичним регулюванням температури. Вибираєте одну з 6 програм для різних страв, кладете продукти на пластину – все інше пристрій зробить за вас. Унікальний сенсор визначає вагу і товщину м'яса, підбирає ідеальну температуру приготування і залишає продукти соковитими, ароматними і корисними. Tefal – надійний помічник у створенні кулінарних шедеврів.

Професійний підхід до приготування їжі

Надати страві особливих ноток і застосувати власні рецепти можна завдяки ручному регулюванню температури. Достатньо вибрати один із 6 режимів, розрахованих на різні продукти, і відрегулювати температуру приготування. Розкрийте свої кулінарні таланти – дивуйте друзів соковитими стейками, незвичайними бургерами, ніжною птицею на грилі. Новий Tefal Optigrill – завжди апетитні та оригінальні страви.

Універсальний помічник кулінара

Новинку оснастили 6 автоматичними програмами, які допоможуть вам приготувати практично будь-яку страву: сосиски, бургери, м'ясо, птицю, рибу, сендвічі. Тепер ви можете влаштувати пікнік з розкішним меню, готувати корисні і смачні бургери для дітей, радувати гостей стейками з м'яса і риби. Ретельно налаштовані режими враховують тип продукту і забезпечують ідеальну ступінь просмажування. Tefal Optigrill – смачна і корисна їжа для всієї родини.

Усе під контролем

Новий гриль Tefal має спеціальний індикатор, який відображає стадію приготування страви. Стежте за ступенем просмажування продуктів, не відкриваючи кришку пристрою. Тепер можна легко приготувати стейки різної сили просмажування, досягти золотистої скоринки на сосисках і зробити ніжну рибу на грилі. Пристрій повідомляє про завершення кожної стадії приготування, дозволяючи вам вчасно дістати продукти і досягти ідеальних результатів.

Інновації на вашій кухні

Розробники Tefal створили унікальний датчик, що дозволяє врахувати особливості кожного продукту. Сенсор визначає розмір, товщину і кількість продуктів, щоб підібрати оптимальну температуру приготування в одній із 6 автоматичних програм. Просто покладіть м'ясо, птицю чи рибу на пластину – датчик визначить усі параметри продуктів, забезпечуючи ідеальну ступінь просмажування. Новий Optigrill – технології простого приготування улюблених страв.

Характеристики
Основні
Потужність
2000 Вт
Оснащення
Оснащення
індикатор нагріву
Робоча температура
110 - 275 °С
Фізичні параметри
Розміри поверхні
30 x 20 см
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Колір
сріблястий
Вага
4.65 кг
Матеріал поверхні смаження
Додаткові можливості
Особливості
автоматичний сенсор приготування, приготування заморожених продуктів, ручний режим
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гриль Tefal OptiGrill + GC712D34
Гриль Tefal OptiGrill + GC712D34
10 999 грн 7 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових