з 09:00 до 21:00
Гриль AENO EG1
Гриль AENO EG1
5 799
ГРИЛЬ AENO EG1 0
ГРИЛЬ AENO EG1 1
ГРИЛЬ AENO EG1 2
ГРИЛЬ AENO EG1 3
ГРИЛЬ AENO EG1 4
ГРИЛЬ AENO EG1 5

Гриль AENO EG1

Код: 660898
В наявності
5 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Ультракомфортний гриль

Тепер відчути всі переваги їжі, приготовленої на грилі, допоможе Aeno EG1. Техніка дозволить створювати корисні страви безпосередньо на кухні в комфортних умовах, не залишаючи приміщення. Потужність 2000 Вт, 3 температурні режими, простота очищення антипригарних пластин, два типи поверхні, термоізоляція – що ще потрібно для справжнього прихильника ПП? При цьому пристрій відрізняється не тільки функціоналом, але й крутим дизайном, що став запорукою комфортної інтеграції у будь-який інтер'єр.

Двобічні пластини

Конструкція панелей передбачає їх використання як двобічних. Одна частина пластини плоска (підходить для десертів, овочів, яєць), друга рифлена (призначена для стейків, морепродуктів, риби). Антипригарне покриття перешкоджає прилипанню їжі до поверхні, що, у свою чергу, позитивно позначається на якості готової страви, зберігаючи її структуру та зовнішній вигляд.

Кут розкриття до 180°

При виборі домашнього гриля особливу увагу варто приділити форм-фактору корпусу. Притискний тип з розкриттям до 180° дозволяє готувати у форматі «барбекю» – на двох панелях одразу. Так ви заощадите свій час і зможете подати вдвічі більше їжі. Насолоджуйтесь спілкуванням, а не готуванням!

Очищення в посудомийній машині

Після того, як їжа подана на стіл, гриль Aeno EG1 підлягає очищенню. Його пластини зроблені у форматі знімного типу, тому ви легко вилучите їх із техніки, після чого досить легкого миття, яке позбавить комплектуючі від жиру. Що особливо тішить, їх можна помістити в посудомийну машину, виключивши ручне миття. Простота застосування стала загальною концепцією моделі, що простежується у всіх процесах – від приготування до догляду.

Гнучкість налаштувань

Сенсорна панель керування з кольоровим екраном дає повне розуміння активних процесів та вибраного режиму. Ви зможете налаштувати температуру, віддавши перевагу потрібній програмі із трьох запропонованих. Вибір тривалості циклу контролюється таймером. Відслідковувати стадії приготування допоможуть колірні індикатори: синій, зелений, жовтий та червоний.

Заміна духовки

Виробник акцентує увагу на особливій для представленої категорії техніки функції – можливості готувати у ємності, як раніше ви це робили у духовці. Притискні пластини електрогриля Aeno EG1 утворюють температурне середовище, яке забезпечує прогрівання на високих показниках (до 230°C), що цілком може замінити операцію запікання у закритій камері. Для цього використовують спеціальну форму або одноразову фольгу.

Характеристики
Основні
Потужність
2000 Вт
Сфера використання
професійні
Оснащення
Оснащення
піддон для збору соку (рефлектор), регульований термостат
Робоча температура
80 - 230 °С
Фізичні параметри
Розміри поверхні
32 х 22 см
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь, пластик
Колір
сріблястий
Вага
5.08 кг
Розміри
355 х 165 х 338 мм
Матеріал поверхні смаження
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гриль AENO EG1
Гриль AENO EG1
5 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових