10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 Tb Black
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 Tb Black
18 899
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES X 1 TB BLACK 0
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES X 1 TB BLACK 1
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES X 1 TB BLACK 2
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES X 1 TB BLACK 3
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES X 1 TB BLACK 4
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 Tb Black 5

Ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 Tb Black

Код: 220136
В наявності
18 899 грн
Платформа: Xbox Series X
Колір: чорний

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

НАЙШВИДША. НАЙПОТУЖНІША

ПОВНА ПЕРЕРОБКА ВІД САМІХ ОСНОВ

Після виходу нового покоління консолей Xbox Series X ми зможемо насолодитися чудовими можливостями нових ігор, поява яких буде обумовлена апаратними та програмними інноваціями.

СТВОРЕНА, ЩОБ ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ ШВИДКІСТЬ І ПРОДУКТИВНІСТЬ

Архітектура Xbox Velocity відкриває нові можливості в області швидкості та продуктивності завдяки революційному поєднанню апаратного забезпечення, спеціалізованого твердотільного накопичувача об'ємом 1 ТБ та процесора, а також глибокому рівню інтеграції програмного забезпечення, що дозволяє створювати багатші та динамічніші живі світи, ніж будь-коли раніше.

ГРАЙ БІЛЬШЕ, ЧЕКИ МЕНШЕ

Геймери зможуть менше чекати і більше грати - все тому, що обчислювальна потужність Xbox Series X забезпечує значне скорочення часу завантаження.
Quick Resume — нова функція Xbox Series X, яка базується на технічних можливостях та інноваційній архітектурі Xbox Velocity, яка дозволяє гравцям плавно перемикатися між кількома іграми і повертатися до них з того місця, де ви зупинилися востаннє.

НАЙПОТУЖНІША КОНСОЛЬ В ІСТОРІЇ!

Xbox Series X - це наша найпотужніша консоль на базі спеціально розробленого процесора, що використовує новітні архітектури AMD Zen 2 і RDNA 2.
Нова система на чіпі (SOC) була розроблена з нуля і має видатну швидкість і продуктивність, забезпечуючи 12 терафлопс обчислювальної потужності і підтримуючи сумісність з іграми останніх чотирьох поколінь.

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОЇ ЯКОСТІ ГРАФІКИ

Три канали повітряного потоку рівномірно розподіляють температуру, створювану вдосконаленими внутрішніми компонентами, зберігаючи прохолодну консоль і забезпечуючи тиху роботу.
Інноваційна архітектура паралельного охолодження забезпечує чудові ігрові можливості з неймовірною продуктивністю та якістю графіки.

РОЗДІЛЕНА МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА

Вперше в історії консолей ми використовуємо в Xbox Series X інноваційну розділену материнську плату, яка забезпечує рівномірний контроль за температурою внутрішніх компонентів системи та дозволяє підвищити її максимальну потужність.

ШАСІ РАДІАТОРА

Радіатор – це неелектронний пасивний механічний компонент, який відіграє життєво важливу роль у забезпеченні надійності та продуктивності Xbox Series X, інтегрований безпосередньо в корпус консолі. Цей унікальний компонент архітектури паралельного охолодження допомагає надати консолі характерного дизайну.

МАЙЖЕ БЕЗШУМНИЙ ВЕНТИЛЯТОР

Як частина архітектури паралельного охолодження, безшумний вентилятор забезпечує охолодження внутрішніх компонентів Xbox Series X, при цьому не відволікаючи від ігрового процесу.

БІЛЬШЕ ПАМ'ЯТІ БЕЗ КОМПРОМІСІВ

Додаткова картка пам'яті Xbox Series X забезпечує додаткове ігрове сховище без втрат швидкості та продуктивності за рахунок реплікації вбудованого інтерфейсу спеціалізованого твердотільного накопичувача. Карта ємністю 1 ТБ вставляється безпосередньо в задню частину консолі через виділений порт розширення пам'яті.

ПОЛІПШЕННЯ ІСНУЮЧИХ ІГОР

Завдяки новій революційній архітектурі Xbox Velocity тисячі ігор для Xbox One, включаючи ігри для Xbox 360 та оригінальної Xbox, отримають підвищення продуктивності, у тому числі скорочення часу завантаження, більш стабільну частоту кадрів, більш високі дозволи та покращену якість, будучи запущеними на Xbox Series X .

ОПТИМІЗОВАНО ДЛЯ XBOX SERIES X

Ігри, створені за допомогою набору для розробника Xbox Series X, дозволяють геймерам скористатися унікальними можливостями консолі Xbox Series X. Вони продемонструють безпрецедентний час завантаження, візуальні ефекти, швидкість відгуку та частоту кадрів до 120 к/с.

ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИЙ БЕЗПРОВІДНИЙ ГЕЙМПАД XBOX

Ознайомтеся з модернізованим дизайном бездротового геймпада Xbox і насолоджуйтеся його фігурними поверхнями та вишуканою геометрією, що підвищує комфорт під час гри. Текстуровані рукоятки та гібридна хрестовина забезпечать вам точний приціл; зручний механізм захоплення та обміну контентом безпосередньо під час гри; швидке підключення та перемикання між підтримуваними консолями, комп'ютерами та мобільними пристроями.

Характеристики
Основні
Тип
стаціонарна
Платформа
Xbox Series X
Рік випуску
2020
Контролер
Xbox Wireless Controller
Кількість геймпадів
1 шт
Ігри в комплекті
відсутні
Особливості
світлові індикатори, з дисководом
Технічна оснащеність
Процесор
AMD Ryzen Zen 2
Вбудована пам'ять
1024 ГБ
Тип оперативної памяті
GDDR6
Оперативна пам’ять
16 ГБ
Роздільна здатність
3840 x 2160 (4K Ultra HD), 7680 x 4320 (8K Ultra HD)
Інтерфейси та порти
Інтерфейс
3 x USB 3.1, 1 x HDMI, Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi 802.11 ac
Підтримка носіїв
Blu-Ray
Тип карт памяті
Seagate Xbox Series SSD
Фізичні параметри
Колір
чорний
Розмір
301 x 151 x 151 мм
Умови товару
Комплектація
кабель HDMI, ігрова консоль, геймпад
Стан товару
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 Tb Black
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 Tb Black
18 899 грн