10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony UFC 4 російські субтитри
Гра для PS4 Sony UFC 4 російські субтитри

Гра для PS4 Sony UFC 4 російські субтитри

Код: 198662
Закінчився
Продано
Опис

Минуло два роки з моменту виходу останньої відеоігри UFC, і EA Sports ось-ось представить наступне видання своєї улюбленої франшизи зі змішаних єдиноборств. Довгоочікуваний EA Sports UFC 4 принесе покращений ігровий процес, нових бійців, абсолютно нову систему рейтингу і багато іншого.

  • Що таке EA Sports UFC 4?

EA Sports UFC 4 - це четверта відеогра про бойові мистецтва ММА від EA Sports, заснована на Ultimate Fighting Championship (UFC).

  • Які останні новини?

EA Sports UFC 4 розповідає про новий режим кар'єри, пояснює нову механіку ранжирування бійців в UFC 4. Також новий трейлер ігрового процесу UFC 4 демонструє поліпшені удари і боротьбу.

  • Коли вийде EA Sports UFC 4?

EA Sports UFC 4 офіційно вийде в усьому світі 14 серпня. Час запуску для плейстейшен 5 ще не оголошено, хоча гра, ймовірно, буде доступна, коли буде випущена нова консоль 2020 року.

  • Хто буде на обкладинці EA Sports UFC 4?

Обкладинку прикрашатимуть діючий чемпіон UFC у середній вазі Ісраель Адесанья і боєць напівсередньої ваги Хорхе Масвідалом.

  • Які зміни ігрового процесу очікуються в EA Sports UFC 4?

У EA Sports UFC 4 буде внесено безліч змін в ігровий процес, які поліпшать загальне враження від франшизи. Він включає в себе нову механіку нанесення ударів, оновлену систему клінчів і оновлені тейкдауни. Нанесення ударів в майбутньому EA Sports UFC 4 буде спрощено. Багаторазове натискання кнопки тепер дає можливість швидких комбінацій, а тривале натискання призведе до більш руйнівних і яскравих атак. З іншого боку, клінч більше не буде використовувати ті ж елементи управління, що і боротьба на землі. Нова механіка дозволить гравцям наносити удари під різними кутами, вступати в клінч і виходити з нього за своїм бажанням, а також використовувати його для зриву атаки противника.

EA Sports UFC 4 release date, trailer announced for PS4, Xbox One ...

Робіть передзамовлення EA Sports UFC 4 у нас в МТА за суперціною і насолоджуйтеся своєю улюбленою грою!

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Файтинг (Fighting)
Серія ігор
UFC
Локалізація
російські субтитри
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
EA Canada
Видавництво
Electronic Arts
Мультиплеєр
з мультиплеєром
Умови товару
Стан товару
Гра для PS4 Sony UFC 4 російські субтитри
Гра для PS4 Sony UFC 4 російські субтитри