з 09:00 до 18:00
Гра для PS5 Sony Dead Space англійська версія
Гра для PS5 Sony Dead Space англійська версія

Гра для PS5 Sony Dead Space англійська версія

Код: 735749
Закінчився
Продано
Опис

DEAD SPACE

Культовий науково-фантастичний хорор повертається! Тепер ви зможете ще сильніше відчути атмосферу жаху, смерті та самотності, перебуваючи на борту космічного корабля Ішимура в ролі інженера Айзека Кларка. Ігрова консоль нового покоління зможе ще сильніше занурити вас у те, що відбувається по той бік екрану, викликаючи величезний спектр різноманітних емоцій, що запам'ятаються назавжди.

Розгадайте таємницю на борту USG «Ішимура»

За сюжетом гри, головний герой — рядовий інженер Айзек Кларк отримує завдання прибути на космічний корабель Ішимура для проведення стандартних ремонтних робіт. Але щойно він заходить на борт, то розкривається жахлива трагедія. Уся команда корабля була вбита найстрашнішим чином, а кохана Айзека Ніколь безвісти зникла. Незабаром і сам головний герой став об'єктом нападу жахливих монстрів-некроморфів, і йому потрібно буде застосувати всі свої навички та інтелект, щоб вижити і протистояти їм, а також зберегти свій розум і розібратися в ситуації.

Frostbite 

Гра була повністю відтворена з нуля, і використовує двигун Frostbite на повну міць. З його допомогою розробники вивели реалізм жаху, що відбувається на екрані, на новий рівень. Крім покращеної графіки, було вдосконалено об'ємне звучання і сам ігровий процес, не порушуючи при цьому класичні механіки та особливості оригіналу.

Напружена атмосфера, непередбачувані події та продуманий звуковий супровід 

Вам належить дослідити спорожнілий космічний корабель, заглядаючи в кожен житловий та технічний відсік. Усюди ви знаходитимете сліди недавньої бійні, але при цьому будь-якої миті напасти можуть і на вас. Напружена атмосфера, непередбачувані події та продуманий звуковий супровід змусить вас боятися будь-якого шереху та планувати свої дії на кілька кроків уперед.

Будьте готові до всього

Щоб розкрити таємницю трагедії, що сталася на борту «Ішімури», вам доведеться по крихті збирати доступну інформацію з бортових журналів. Також ви зможете натрапити і на нечисленних людей, які вижили та можуть допомогти пролити світло на те, що трапилося. Але в першу чергу будьте готові зустрітися віч-на-віч зі справжнім кошмаром — некроморфами. Айзек Кларк є інженером, а не солдатом, а значить вам доведеться використовувати підручні інструменти для самозахисту. Плазмовий різак, циркулярна пилка, паяльна лампа — все це можна успішно використовувати для відсікання кінцівок монстрів та їх знищення. Також не забувайте, що ви знаходитесь в космосі, а значить, що можете в будь-який момент залишитися без гравітації, або потрапити в розгерметизований відсік без кисню.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 5
Жанр
Жахи, виживання (Survival horror)
Серія ігор
Dead Space
Локалізація
англійська версія
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
EA Motive
Видавництво
Electronic Arts
Мультиплеєр
відсутній
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS5 Sony Dead Space англійська версія
Гра для PS5 Sony Dead Space англійська версія
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових