з 09:00 до 21:00
Гра для PS5 Sony Diablo IV російська версія
Гра для PS5 Sony Diablo IV російська версія
ГРА ДЛЯ PS5 SONY DIABLO IV РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 0
ГРА ДЛЯ PS5 SONY DIABLO IV РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 1
ГРА ДЛЯ PS5 SONY DIABLO IV РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 2
ГРА ДЛЯ PS5 SONY DIABLO IV РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 3
Гра для PS5 Sony Diablo IV російська версія 4

Гра для PS5 Sony Diablo IV російська версія

Код: 736634
Закінчився
Продано
Опис

DIABLO IV

Залиште будь-яку надію на мирний результат. Відкрита війна між Небесами та Пеклом розгоряється з новою силою, ставлячи під загрозу існування всього Санктуарія. У Diablo IV на вас чекає величезний відкритий світ, сповнений небезпек і пригод, а також битв з нескінченними ордами нечисті. Гравцям будуть доступні маса різноманітних здібностей для вивчення, величезна кількість заплутаних та кошмарних підземель і звичайно ж багата здобич. Знищуйте все зло, яке стоїть у вас на шляху, але при цьому ніхто не обмежує вас у виборі, і ви завжди зможете піддатися спокусі та вступити на темну дорогу.

КЛАСИ

Створюйте найрізноманітніших ігрових персонажів, надаючи їм такого вигляду, який захочете. Вам будуть доступні п'ять окремих класів, які кардинально відрізняються не лише навичками, а й геймплейем та механіками. Спробуйте різне сильне спорядження, комбінуйте предмети та активні ефекти, розвивайте таланти вашого героя для максимальної ефективності у жорстоких битвах. Пам'ятайте, що доля всього світу залежить лише від вас!

ВАРВАР

Цей клас характеризується неймовірною силою. Варвари можуть носити та використовувати найрізноманітніші знаряддя вбивства для будь-якої ситуації. Їхні войовничі кличі розкриваються над полем бою як грім серед ясного неба, вносячи паніку та жах у орди ворогів.

ДРУЇД

Закличте на свій бік допомогу природи. Друїди чудово керують усілякими тваринами, використовуючи їх у бою, але так само й самі здатні перетворюватися у могутніх і лютих звірів. Також у вашому розпорядженні опиниться магія землі, вітру та бурі, за допомогою яких ви зможете швидко та ефективно розправлятися із противниками.



НЕКРОМАНТ

Могутність повелителів потойбіччя не знає своїх кордонів. Граючи за хитрого та підступного некроманта ви зможете підкорити своїй волі будь-яку злісну та небезпечну нежить. Знищуйте ваших ворогів за допомогою жахливої ​​магії зі школи крові, кістки або тіні, і кидайте чужі армії у хаос, закликаючи до себе на допомогу армії живих мерців.



РОЗБІЙНИЦЯ

Вважаєте за краще грати за спритного персонажа, який добре бореться як поблизу, так і на великій дистанції? Тоді клас Розбійниця – ваш вибір. Використовуйте різноманітні знаряддя вбивства та смертоносні навички, виконуйте найпотужніші серії прийомів, і навіть наймогутніші противники не зможуть вам протистояти.

ЧАРІВНИЦЯ

Магія – приваблива, але дуже небезпечна стихія. Взявши її під свій контроль, ви освоїте чимало смертоносних заклинань, які зметуть усіх супротивників на вашому шляху. Використовуйте силу блискавки, щоб проредити натовп ворогів, заморозьте нечисть або пронизайте крижаними шипами, спаліть їх вогнем або розбомбіть палаючими метеоритами. Вибір завжди за вами.

ВЕЛИЧЕЗНИЙ СВІТ

Відкрийте собі простори Санктуарія! Досліджуйте різноманітні території, наповнені ворожими силами, запропонуйте свої сили та поєднайтеся з іншими шукачами пригод. Звільняйте обложені силами зла міста, спускайтеся в похмурі та небезпечні підземелля, що стали оплотом для Темряви, а також розкрийте всі давні секрети цього таємничого світу, борючись за його спасіння.

ФОРТЕЦІ

Захоплюйте фортеці, очищаючи їх від демонічних сил і повертайте їх під контроль мешканців Санктуарію. Ці землі ніколи не повернуть свою колишню подобу, але зможуть послужити відмінним притулком, а також аванпостом для світлих сил, що сильніше наблизить перемогу над противником.


PVP

Бої бувають не лише з силами зла. Потрапивши в спеціальну зону PvP, у вас з'явиться можливість поборотися з іншими геймерами за їхнє цінне спорядження та запаси. Для цього вам необхідно буде відзначити себе як гравця, готового до PvP боїв. Але вам варто бути обережним, так як інші користувачі також зможуть напасти на вас у будь-який момент вашої подорожі.

СЮЖЕТ

Ліліт була у вигнанні цілу вічність, але особливий темний ритуал зміг повернути її до Санктуарію. Повернення такої могутньої істоти може передвіщати лише страждання та біди. Згідно з давньою легендою, перші люди з'явилися на світ через союз демонів і ангелів, і як їхні нащадки згодом розселилися по всьому світу, засновуючи міста, країни, різні культури та цивілізації.

Однак нова хвиля хаосу, брехні та зла може повністю поглинути існуючий Санктуарій. Налякані люди намагаються знайти порятунок усередині темних міст, бо за їхніми стінами рояться армії демонів та інших магічних тварин. З поверненням Ліліт виникли нові секти з величезною кількістю шанувальників, які змогли похитнути віру навіть найправедніших жителів Санктуарію. Решті залишалося лише безнадійно молитися своїм богам, щоб вони допомогли їм повернутися на істинний шлях.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 5
Жанр
Екшн (Action)
Серія ігор
Diablo
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
Blizzard Entertainment
Видавництво
Activision
Мультиплеєр
наявний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS5 Sony Diablo IV російська версія
Гра для PS5 Sony Diablo IV російська версія
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових