з 09:00 до 21:00
Гра для PS5 Sony UFC 5
Гра для PS5 Sony UFC 5
2 499
ГРА ДЛЯ PS5 SONY UFC 5 0
ГРА ДЛЯ PS5 SONY UFC 5 1
ГРА ДЛЯ PS5 SONY UFC 5 2
Гра для PS5 Sony UFC 5 3

Гра для PS5 Sony UFC 5

Код: 832539
В наявності
2 499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Реальна ударна система

Що робить бій ММА? Це ставки, техніка, драма та чиста реальність моменту. У UFC 5 це відображено в більш достовірних деталях, ніж будь-коли раніше, завдяки графічним оновленням наступного покоління, які дають нове життя ігровій анімації, системам ушкоджень, які поєднуються з жорстокістю та стратегією бойової гри, оновленням ігрового процесу, які роблять дію ще більш плавним та реалістичним. , і багато іншого.

Двигун Frostbite

Вперше в історії франшизи EA SPORTS UFC використовує двигун Frostbite, що забезпечує неперевершені покращення графіки для консольних ігор. Cinematic KO Replay демонструє важливі оновлення презентацій UFC у справді інноваційній формі.

Режими гри

Оновлення включають свіжий контент, функції та випробування Fight Week, які оновлюються щомісяця відповідно до реальних подій UFC. Режим онлайн-кар'єри забезпечує підбір гравців на основі навичок, прогрес у дивізіонах та гонитву за титулами у чотирьох дивізіонах.

Автентична шкода

Порізи, синці та набряки накопичуються залежно від шкоди, яку ви завдаєте та отримуєте, включаючи понад 64 000 можливих комбінацій ушкоджень особи, які промальовані докладніше, ніж будь-коли раніше, реалістично впливаючи на характеристики персонажа.

Лікарські перевірки та зупинки

Справжня шкода приносить справжні результати. Якщо гравець отримав серйозну травму, наприклад, зламаний ніс або опухле око, рефері тепер може втрутитися, призупинити дію і доручити лікарю біля рингу оглянути пошкодження.

Нові удари та реакції на удари

Представляємо абсолютно нову анімацію ударів руками та ногами, ударів ліктями, ударів з розвороту та деяких інших ударів руками, ногами, колінами та ліктями. Крім того, нова анімація ударів імітує сильних нападаючих, професійних кікбоксерів та багатьох інших.

Безшовні уявлення

Оновлене розширення існуючих систем захоплення забезпечує швидшу анімацію та видалення міні-ігор. Нові прийоми пропонують більш плавну та автентичну гру в партері, яка напевно принесе задоволення борцям.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 5
Жанр
Файтинг (Fighting)
Рік випуску
2023
Серія ігор
UFC
Локалізація
англійська версія
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
EA Vancouver
Видавництво
Electronic Arts
Мультиплеєр
наявний
Особливості
з гарною графікою, для гри вдвох на одному екрані
Країна виробник
США
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS5 Sony UFC 5
Гра для PS5 Sony UFC 5
2 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових