з 09:00 до 21:00
Гра для Sony PS5 Grand Theft Auto VI (GTA 6)
Гра для Sony PS5 Grand Theft Auto VI (GTA 6)

Гра для Sony PS5 Grand Theft Auto VI (GTA 6)

Код: 881172
Очікується
Очікується
Опис

Розширений ігровий світ Grand Theft Auto VI (GTA 6)

Карта GTA 6 майже вдвічі більше, ніж у попередній версії гри. На дорогах збільшилася кількість автомобілів, у клубах та будинках стало ще більше людей, а за плечима – цілий арсенал вогнепалу всіх калібрів. Карта наповнена цікавими локаціями зі своїми секретами та пасхалками. Але будьте обережні, адже нові території часто перебувають під контролем кримінальних угруповань.

Грабежі, романтика та вечірки – купити GTA 6 на PS5

У грі ГТА 6 вам доступні 2 головні персонажі – Джейсон і його дівчина Лусія. Це прообраз легендарних грабіжників банків Бонні та Клайда. Героям доведеться пройти разом через усі випробування, зберігши не лише свою свободу, а й кохання. У ГТА 6 є багато неігрових персонажів зі своєю унікальною поведінкою та стилем життя. Ви можете будувати з ними різні діалоги та взаємодіяти на власний розсуд.

GTA 6 – Ціна вседозволенності

Купити гру ГТА 6 на PS5 варто тому, що ігровий світ дозволяє реалізувати найсміливіші фантазії. Відвідуйте нічні клуби, порушуйте закон, здобувайте гроші та владу. У міру проходження сюжетної лінії вам відкриваються нові можливості, а градус абсурду тільки зростає. Головне – щоб ваші витівки не потрапили на смартфони місцевих жителів :)

Нові стандарти віртуальної реальності ГТА 6

Потужність ігрової консолі PS5 використовується на 100%, тому віртуальний світ максимально наближений до реальності. Глибока деталізація відчувається у кожному об'єкті – від промальовування персонажів та їхньої міміки до крихітних крапель дощу на вулиці та сонячних променів. Динамічний цикл день-ніч доповнюється непередбачуваними погодними умовами. Грози з блискавками, червоні заходи сонця, романтика нічного міста, м'яке сяйво сходу сонця – все це вдихає життя у світ гри ГТА 6 (GTA 6).



Купити GTA 6 на PS5 можна буде після офіційної дати виходу.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 5
Жанр
Екшн (Action)
Рік випуску
2025
Серія ігор
Grand Theft Auto
Вікові обмеження
від 18 років
Особливості
з гарною графікою
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для Sony PS5 Grand Theft Auto VI (GTA 6)
Гра для Sony PS5 Grand Theft Auto VI (GTA 6)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових