з 09:00 до 18:00
IP телефон Grandstream GXP2170
IP телефон Grandstream GXP2170

IP телефон Grandstream GXP2170

Код: 369382
Закінчився
Продано
Опис

Компанія Grandstream є одним із лідерів у розробленні та виробництві оригінальних ультракомпактних телефонних і відеотерміналів для IP-мереж. Продукція компанії вирізняється високою якістю переданого голосу та відео, гнучкою функціональністю за невисокої ціни. Інноваційні рішення й технології Grandstream перевірені часом (компанія постачає рішення провідним світовим операторам послуг VoIP з 2002 року) і неодноразово були відзначені нагородами провідних галузевих видань у сфері VoIP.

Пропонована тут модель IP-телефона GXP2170 призначена для використання на столах керівників фірм і менеджерів вищої ланки. Цей апарат вирізняється інформативним дисплеєм діагоналлю 4.3 дюйма з роздільною здатністю 480 x 272 пікселів, що дає змогу показати велику кількість потрібної інформації та забезпечує максимальний рівень комфорту роботи з телефоном.

GXP2170 підтримує одночасно 12 незалежних SIP-акаунтів, для вибору кожного з яких передбачена своя клавіша з підсвіткою. Також ці клавіші можна використовувати й для виконання такої популярної функції, як швидкий набір із BLF. Завдяки функції "віртуального екрана" 12 апаратних клавіш перетворюються на 48 віртуальних.

За апаратними характеристиками GXP2170 можна виділити підтримання технологій Bluetooth, Gigabit Ethernet (2 порти) і PoE. Модель підтримує під'єднання додаткових панелей розширення Grаndstream GXP2200EXT, що значно збільшує функціональність пристрою.

Характеристики
Основні
Тип
ІР-телефон
Мережевий інтерфейс
Fast Ethernet (RJ-45)
Підтримка бездротових мереж
ні
Форм-фактор
дротовий
Протоколи і стандарти
VoIP протокол
SIP
Телефонні функції
Функції телефонії
переведення виклику
Вбудована телефонна книга
301-500
Кількість ліній
12
Додаткові можливості
5 клавіш навігації/меню
Фізичні параметри
Трубка
дротова
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

IP телефон Grandstream GXP2170
IP телефон Grandstream GXP2170
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових