з 09:00 до 21:00
Іригатор Panasonic EW1211A321 White
Іригатор Panasonic EW1211A321 White
2 799

Іригатор Panasonic EW1211A321 White

Код: 203091
В наявності
2 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців
Опис

Panasonic DentaCare EW1211

Компактний та ергономічний дизайн іригатора Panasonic DentaCare EW1211 ідеально підходить навіть для невеликих ванних кімнат. Велика потужність бездротового іригатора видаляє всі залишки їжі із важкодоступних місць ротової порожнини. Наявність трьох режимів дозволяє підібрати необхідний тиск води для процедури. За допомогою іригатора Panasonic DentaCare EW1211 можна не тільки вичистити міжзубні проміжки від частинок їжі, але й зробити масаж ясен, подбати про брекет-системи та імпланти. Іригатор працює від акумулятора.

Індукційний зарядний пристрій

Невеликий зарядний пристрій має кріплення для встановлення на стіні. Бездротовий іригатор DentaCare EW1211 заряджається індукційним методом. Індукційний зарядний пристрій гарантує повну безпеку під час використання. Застосування іригатора з електричною щіткою значно знижує ризик кровотечі з ясен та кількість бактерій у ротовій порожнині. Іригатор збільшить кровоприплив до цієї області, тим самим покращуючи стан ясен.

Для щоденного використання

Іригатор відмінно підходить для щоденного використання. Цей прилад виконаний у дуже приємних тонах, які сподобаються будь-якому користувачеві без винятку. Іригатор Panasonic EW1211 DentaCare відрізняється тривалим терміном служби та відмінними результатами від процедури очищення. Іригатор, під час численних досліджень, довів свою неймовірну ефективність під час проведення щоденної процедури очищення проти мануальними зубними щітками. За допомогою пульсуючої технології чищення, Ви без особливих зусиль впораєтеся з гігієнічною процедурою за лічені хвилини.


Цілеспрямований потік води

Який Ви регулюєте самостійно, ретельно розіб'є зубний наліт і залишки їжі, що застрягли, якісно їх усуваючи навіть у найбільш важкодоступних зонах ротової порожнини, таких як зубодесневые кишені або проміжки між зубами. Повноцінне очищення дозволяє уникнути таких захворювань, як карієс або гінгівіт, які можуть бути спричинені неякісним очищенням. Іригатор приділить необхідну увагу кожній окремій ділянці рота, роблячи дбайливе очищення.

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Іригатор Panasonic EW1211A321 White
Іригатор Panasonic EW1211A321 White
2 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових