з 09:00 до 21:00
Кавомашина Saeco New Royal Plus
Кавомашина Saeco New Royal Plus
23 199
КАВОМАШИНА SAECO NEW ROYAL PLUS 0
КАВОМАШИНА SAECO NEW ROYAL PLUS 1
КАВОМАШИНА SAECO NEW ROYAL PLUS 2
КАВОМАШИНА SAECO NEW ROYAL PLUS 3
КАВОМАШИНА SAECO NEW ROYAL PLUS 4
КАВОМАШИНА SAECO NEW ROYAL PLUS 5
КАВОМАШИНА SAECO NEW ROYAL PLUS 6
Кавомашина Saeco New Royal Plus 7

Кавомашина Saeco New Royal Plus

Код: 858452
В наявності
23 999 грн
23 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Кавоварка для справжніх гурманів

Кавоварка автоматична з капучинатором Saeco New Royal Plus — це втілення вишуканого досвіду. Виробником враховані потреби найвибагливіших поціновувачів. Ця модель прекрасно підійде для якісного готування напоїв різних смаків та міцності. Ідеально поєднується з сучасним кухонним інтер'єром, забезпечуючи максимальний комфорт та задоволення.

Серед основних переваг Saeco New Royal Plus варто виділити: двоконтурна гідравлічна система забезпечує якісне приготування напоїв без змішування з водою бойлера, електронна попередня інфузія дозволяє досягти ідеальної температури та насиченості смаку кави.

Ручне налаштування — 7 рівнів помолу та 6 рівнів міцності дозволяють кожному користувачу знайти свій ідеальний смак, кавомолка зі сталевими конічними лезвиями забезпечує якісне подрібнення зерен для кожної порції, регулювання дозатора дає можливість використання чашок різної висоти без розливання рідини, незалежна форсунка для окропу забезпечує можливість приготування гарячих напоїв.

Можливості та функції кавомашини електричної

Основні технологічні особливості: автоматична чистка від накипу та молочної системи забезпечує ефективне функціонування кавоварки протягом тривалого часу. Вона нагадує про необхідність очищення та зберігає пристрій у найкращому стані, кавомашина з капучінатором — просте та швидке приготування улюбленого напою.

Спінювання молока гарантує ідеальну піну для кожної порції, інтерфейс електричної кавоварки Saeco New Royal Plus вражає своєю простотою та зручністю використання. Фотореалістичні зображення та іконки на дисплеї дозволяють легко вибрати бажаний напій та налаштувати його до власного смаку.

Чому варто купити кавомашину Saeco?

Кавоварка Saeco New Royal Plus відзначається своєю унікальною можливістю налаштовувати температуру заварювання кави, що дозволяє насолоджуватися напоєм різного обсмаження та сорту. Інтерфейс з кольоровим TFT дисплеєм та мульти панеллю робить використання пристрою максимально зручним та зрозумілим. Крім того, кавовий апарат New Royal Plus відрізняється якістю матеріалів та автоматичними системами очищення, що забезпечують йому тривалу та надійну роботу.


Загалом, кавоварка Saeco New Royal Plus для дому — це ідеальний вибір для тих, хто цінує смак та аромат справжньої кави, зручність використання та дбає про свій час. Купити кавовий апарат Saeco New Royal Plus дешево пропонує мережа інтернет магазинів Ябко. Ми надаємо вибір з великого асортименту. На всю техніку діє гарантія, вигідні ціни, можливість заказати з доставкою по Україні та купити в кредит будь-який товар.

Характеристики
Основні
Тип
кавомашина автоматична
Спосіб встановлення
настільна
Потужність
1400 Вт
Тип кави
зерна, мелена
Вид професійної кавомашини
автоматична
Живлення
мережа
Сфера використання
для дому
Оснащення
Приготування капучино
автоматичне приготування
Об'єм резервуара для води
2.5 л
Тиск помпи
15 бар
Додаткові можливості
Особливості
дисплей, подавання гарячої води для чаю, вибір об'єму порції, регулювання міцності кави, регулювання ступеня мелення, відсік для крапель, млин, система самоочищення
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
10 кг
Розміри
398 х 280 х 460 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кавомашина Saeco New Royal Plus
Кавомашина Saeco New Royal Plus
23 999 грн 23 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових