з 09:00 до 18:00
Кермо Thrustmaster T-GT II PS5/PS4/PC (4160823)
Кермо Thrustmaster T-GT II PS5/PS4/PC (4160823)
27 699
КЕРМО THRUSTMASTER T-GT II PS5/PS4/PC (4160823) 0
КЕРМО THRUSTMASTER T-GT II PS5/PS4/PC (4160823) 1
КЕРМО THRUSTMASTER T-GT II PS5/PS4/PC (4160823) 2
КЕРМО THRUSTMASTER T-GT II PS5/PS4/PC (4160823) 3
КЕРМО THRUSTMASTER T-GT II PS5/PS4/PC (4160823) 4
Кермо Thrustmaster T-GT II PS5/PS4/PC (4160823) 5

Кермо Thrustmaster T-GT II PS5/PS4/PC (4160823)

Код: 702848
В наявності
31 899 грн
27 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

ОФІЦІЙНО ЛІЦЕНЗОВАНИЙ ДЛЯ PLAYSTATION 5 ТА ГРИ GRAN TURISMO

Кермо T-GT II, ​​на доопрацювання та вдосконалення якого фахівці відділу досліджень та розробок витратили понад 23 000 годин наполегливої ​​праці, дозволяє використовувати ефект зворотного опору свого попередника (керма T-GT) на ще вищому рівні. Завдяки керму T-GT II геймери на PlayStation 5, PlayStation 4 та ПК отримають неперевершену точність та надійність.
Офіційно ліцензований для PlayStation 5 та гри Gran Turismo, гоночне кермо T-GT II забезпечує важливі переваги та реалістичні відчуття у грі GT Sport завдяки інноваційним технологіям, таким як T-LIN, T-DCC та особливо T-DFB (тривимірне сприйняття ефектів зворотного опору) ).

T-AEC-Q: НАДІЙНІСТЬ

Для забезпечення максимального рівня надійності та якості протягом тривалого часу у кермі T-GT II представлена ​​абсолютно нова електронна схема з друкованими платами, які сертифіковані відповідно до стандарту AEC-Q та використовуються в автомобільній промисловості.

Метою такого доопрацювання внутрішніх компонентів, що використовуються в кермі Thrustmaster T-GT II, ​​є задоволення потреб світових професійних гонщиків, які використовують автосимулятори для відпрацювання реальних навичок, - протягом надзвичайно довгих тренувальних заїздів та неймовірно складних змагань.

T-DCC: ТОЧНІСТЬ

Управління занесенням надзвичайно важливе для всіх водіїв, яким необхідно повністю контролювати бічне ковзання автомобіля на поворотах.

Тому в кермі T-GT II передбачена технологія, що дозволяє в реальному часі розраховувати криву проходження (T-DCC), тим самим зберігаючи швидкість реагування як керма, так і автомобіля в грі за будь-яких обставин. Ця вбудована функція T-DCC дозволяє водіям фокусувати увагу на максимальній точності рухів та прогнозувати свої дії на трасі на один-два кроки вперед.

T-RTF: ШВИДКИЙ ВІДГУК

Система Real Time Force feedback (T-RTF) скорочує час розрахунку зворотного опору, забезпечуючи миттєвий відгук.

Управління ефектами зворотного опору здійснюється вбудованим процесором у часі. Це означає, що вони не залежать від самої гри, завдяки чому виключаються будь-які затримки часу відгуку - і тут найважливіше полягає в тому, що це працює у всіх іграх як на консолях, так і на ПК. Таким чином, запатентована технологія T-RTF компанії Thrustmaster дозволяє гонщикам поринути у гру, в якій немає мертвих зон або затримок.

T-LIN: ЛІНІЙНІСТЬ ЕФЕКТІВ

Гоночний кермо Thrustmaster T-GT II забезпечує повністю лінійні ефекти зворотного опору: сила, що відчувається користувачем, на 100% пропорційна силі, визначеній у грі. Поведінка автомобіля та умови на треку відтворені точно та з неймовірним рівнем деталізації.

Завдяки інформації, що передається через кермо, гонщики можуть передбачати ситуацію на трасі та ефективніше реагувати на її зміни. Це покращує сприйняття користувачами свого стилю водіння, допомагаючи їм ставити нові рекорди та перемагати у перегонах.

T-40VE: ШВИДКІСТЬ ДВИГУНА

40-ватний мотор, яким оснащений гоночний кермо T-GT II, ​​відрізняється своїм повністю лінійним ефектом зворотного опору і неймовірною швидкістю (динамічним моментом, що крутить) - від довгих кривих з постійним радіусом до надчутливих S-подібних кривих.

Цей високопродуктивний двигун забезпечує швидкість, необхідну для створення виключно динамічних і потужних ефектів. Крім того, завдяки своїй швидкості двигун швидше і сильніше передає реакцію гонщикам в реальному часі, яка посилюється запатентованою технологією Thrustmaster T-LIN.

T-DFB: ГЛИБИНА

Результатом багаторічної співпраці зі студією Polyphony Digital стало створення технології, що максимально передає вібрацію кермової колонки.

У поєднанні з удосконаленим ефектом зворотного опору двигуна ця технологія глибокого опору забезпечує реалістичне тривимірне сприйняття навколишніх умов. Ця система, що доповнює стандартний зворотний опір, робить водіння максимально реалістичним, додаючи цілий ряд нових ефектів, серед яких зчеплення покришок (пробуксування або прослизання) при недостатній або надмірній повертаності автомобіля, перенесення маси, особливості поверхні та нерівності дороги, підвіска та інші параметри, характерні для кожного окремого автомобіля та гоночного кола.

T-TURBO: ПОТУЖНІСТЬ

Це зовнішнє джерело живлення забезпечує безперебійне живлення та вражаючу пікову потужність (400 Вт) для миттєвого відгуку на надшвидкі команди гри, що надходять в результаті роботи технології T-LIN і мотора T-40VE на різних етапах гри, таких як сильні замети або круті повороти.

Тороїдальна форма джерела живлення забезпечує оптимізований ККД 86% при незначному виділенні тепла з конструкцією без використання ребер.

TM.CE: СТІЙКІСТЬ

Система Motor-Cooling-Embedded зберігає лінійність ефектів та динаміку завдяки потужному мотору T-40VE.

А завдяки технології TM.CE мотор T-40VE здатний ефективніше, ніж будь-коли, відводити та розсіювати тепло. Ця система охолодження встановлена ​​в самому серці двигуна T-40VE, в надзвичайно обмежених та закритих умовах. Таке поєднання забезпечує незмінно високу точність передачі кермом T-GT II реакції та ефектів навіть під час найтриваліших перегонів, що дозволяє водіям відчути повну гаму емоцій.

TF.OC: КОНТРОЛЬ

Алгоритм TF.OC із датчиками з ефектом Hall: запатентована технологія Thrustmaster неймовірно ефективно визначає положення гоночного керма та забезпечує неперевершену точність.

Завдяки своїй точності та використанню оптимізованого алгоритму FOC мотор плавно та динамічно реагує на збільшення крутного моменту, одночасно з цим зменшуючи втрату потужності.

Характеристики
Основні
Тип пристрою
комплект (кермо + педалі)
Сумісність
Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 5, PC
Підключення
Тип підключення
дротове
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Особливості
силовий зворотній зв'язок
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кермо Thrustmaster T-GT II PS5/PS4/PC (4160823)
Кермо Thrustmaster T-GT II PS5/PS4/PC (4160823)
31 899 грн 27 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових