з 09:00 до 18:00
Клавіатура Logitech G413 Black (USB)
Клавіатура Logitech G413 Black (USB)
КЛАВІАТУРА LOGITECH G413 BLACK (USB) 0
КЛАВІАТУРА LOGITECH G413 BLACK (USB) 1
КЛАВІАТУРА LOGITECH G413 BLACK (USB) 2
КЛАВІАТУРА LOGITECH G413 BLACK (USB) 3

Клавіатура Logitech G413 Black (USB)

Код: 298219
Закінчився
Продано
Опис

ЛИШЕ ВИ. ТІЛЬКИ ГРА. НІЧОГО ЗАЙВОГО 

Клавіатура G413 була задумана, розроблена і сконструйована дуже скрупульозно і з великою увагою до деталей. Результатом зусиль фахівців стала модель, в якій є саме те, що потрібно користувачеві. Тонкий корпус з загостреними контурами виготовлений з легкого високоміцного алюмінієвого сплаву 5052. На нижній панелі пристрою є зручні напрямні канали для кабелів миші і гарнітури. Там розташовуються також ніжки регульованої висоти. Вони оснащені гумовими накладками і дозволяють кожному користувачеві підібрати зручний кут нахилу клавіатури. 

ПЕРЕМИКАЧІ ROMER-G З ТАКТИЛЬНИМ ВІДГУКОМ 

Механічні перемикачі Romer-G з тактильним відгуком відрізняються невеликою відстанню до точки спрацьовування (1,5 мм) і завдяки цьому реагують на натискання на 25% швидше, ніж звичайні механічні перемикачі інших виробників. Перемикачі Romer-G працюють гранично тихо, точно і швидко, забезпечуючи добре відчутний тактильний відгук при спрацьовуванні. 

ТОЧНО СПРЯМОВАНЕ ПІДСВІЧУВАННЯ ДЛЯ КЛАВІШ 

Перемикачі Romer-G сконструйовані так, щоб світло точно і рівномірно потрапляло на кожну клавішу. Завдяки цьому світло не розсіюється і клавіші легко розрізнити, особливо під час нічних ігрових баталій (найкращий варіант). Ось чому G413 Carbon з вогненно-червоним підсвічуванням і G413 Silver з більш традиційним білим виглядають так стильно і вишукано. 

АЛЮМІНІЄВИЙ СПЛАВ АВІАЦІЙНОГО КЛАСУ 

Каркасом для клавіатури служить матова верхня частина корпусу з алюмінієво-магнієвого сплаву 5052. Нам вдалося створити повнофункціональну модель з елегантною і в той же час лаконічною конструкцією. Оскільки пріоритетами при розробці G413 були високотехнологічний дизайн і продуктивність, вона виготовляється з найякісніших матеріалів. 

ПЕРЕХІДНИЙ USB-ПОРТ 

Спеціальний додатковий USB-кабель дозволяє підключати пристрої через перехідний USB-порт до вхідного гнізда клавіатури. При цьому забезпечується 100% пропускна здатність і висока швидкість передачі даних. USB-порт клавіатури G413 можна використовувати так само, як і будь-який інший. 

ЗРУЧНЕ РОЗТАШУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ УПРАВЛІННЯ МУЛЬТИМЕДИА 

Тепер параметрами відтворення звуку можна управляти без відриву від гри. Крім основних функцій клавіш клавіатури G413 присвоєні також мультимедійні, тому з їх допомогою можна миттєво запускати і зупиняти відтворення, а також повністю відключати звук. Для переходу до наступної пісні або зміни гучності достатньо всього одного натискання кнопки. У додатку Logitech G HUB доступна функція перемикання розкладки функціональних клавіш, що дозволяє налаштувати їх так, щоб вони за умовчанням управляли відтворенням мультимедіа. 

КОВПАЧКИ ​​КЛАВІШ ДЛЯ ГРИ 

Клавіатура G413 поставляється з 12 додатковими гранованими ковпачками. Це дозволяє замінювати ковпачки на часто використовуваних клавішах, щоб краще пристосувати їх до особливостей ваших улюблених ігор. Заміна проводиться швидко і легко за допомогою спеціального затиску, який входить в комплект поставки.

ДОДАТКОВІ ІГРОВІ ФУНКЦІЇ 

Щоб випадкове натискання службових клавіш (наприклад, Windows) не завадило грі, їх можна відключити. Для цього передбачений спеціальний ігровий режим. Багатоклавішні поєднання (для них є 26 клавіш) з використанням клавіш-модифікаторів (Alt, Ctrl і Shift) можуть включати найрізноманітніші комбінації натискань в довільному порядку. Ці поєднання дозволяють швидко активувати потрібні функції. Клавіатура також має функцію захисту від випадкового спрацьовування, яка практично повністю виключає можливість помилки тоді, коли вам необхідно подати кілька команд одночасно. 

ПРОГРАМОВАНІ МАКРОСИ 

ПЗ G HUB дозволяє призначати довільні функції і макроси клавішах F1-F12. Завдяки цьому поточні дії в іграх виконуються швидше, а у вас більше часу для того, щоб обміркувати наступні. Для виконання складної команди, заданої послідовності дій або заклинань за допомогою клавіатури G413 досить єдиного натискання кнопки.

Характеристики
Основні
Призначення
для ігор
Тип підключення
дротовий
Інтерфейс
USB
Живлення
через інтерфейсний роз'єм
Керування
Тип клавіатури
механічний
Форм-фактор
повнорозмірна
Кількість клавіш
104
Фізичні параметри
Колір
чорний
Розмір
34 x 445 x 132 мм
Довжина кабелю
1.8 м
Додатково
Властивості клавіатури
цифровий блок, з вбудованим USB-портом
Підсвітка клавіш
з підсвічуванням
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Клавіатура Logitech G413 Black (USB)
Клавіатура Logitech G413 Black (USB)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових