з 09:00 до 21:00
Клавіатура Logitech K400 Plus Black (WL бездротова)
Клавіатура Logitech K400 Plus Black (WL бездротова)
КЛАВІАТУРА LOGITECH K400 PLUS BLACK (WL БЕЗДРОТОВА) 0
КЛАВІАТУРА LOGITECH K400 PLUS BLACK (WL БЕЗДРОТОВА) 1

Клавіатура Logitech K400 Plus Black (WL бездротова)

Код: 60821
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

КОНТРОЛЮЙТЕ ВСЕ, ЗАЛИШАЮЧИСЬ НА ДИВАНІ 

Бездротова клавіатура з технологією Plug-and-play і вбудованою сенсорною панеллю для повного управління телевізором, підключеним до комп'ютера, просто з дивана. K400 – це безшумна і проста у використанні клавіатура із вбудованою сенсорною панеллю і всіма звичними функціональними клавішами для Windows і Android. А елементи управління мультимедіа зроблять навігацію по телевізора, підключеного до комп'ютера, легкою прогулянкою. 

СТВОРЕНО ДЛЯ РЕЛАКСАЦІЇ ТА КОНТРОЛЮ 

Вбудована сенсорна панель дозволяє поєднувати введення тексту і навігацію. А при наявності телевізора, підключеного до комп'ютера, клавіатура K400 відчутно полегшує навігацію: вам не доведеться окремо підключати клавіатуру і мишу (і навіть вставати з дивана). Дивіться відео, заходьте на сайти та вільно спілкуйтесь з друзями. 

ПРАЦЮЄ І НЕ ЛАМАЄТЬСЯ 

Компанія Logitech по праву вважається провідним світовим виробником клавіатур і мишей. Всі її пристрої відрізняються високою якістю і надійністю, і модель K400 не є винятком. Батарея працює до 18 місяців, це усуває необхідність в її частій заміні. Крім того, девайс оснащений зручним вимикачем живлення і технологією енергозбереження. Вологозахищена конструкція і міцні клавіші дозволять уникнути прикрих неприємностей. 

БЕЗШУМНІ КЛАВІШІ І ВЕЛИКА СЕНСОРНА ПАНЕЛЬ 

Зручні, безшумні клавіші і велика сенсорна панель полегшують навігацію розвагами, а мініатюрний USB-приймач Unifying з технологією Plug-and-play істотно спрощує налаштування.

БЕЗПРОВІДНА і СУМІСНА

Потужний і стабільний бездротовий датчик забезпечує зв'язок на відстані до 10 метрів без затримок або втрат сигналу. Створена для використання з Windows 7, Windows 8, Windows 10 тощо;, Android 7 і пізнішими версіями; Chrome OS. 

ВИТОНЧЕНЕ НАЛАШТУВАННЯ

Клавіатура готова до використання відразу або після додаткового налаштування за допомогою ПЗ Logitech Options. Попередньо налаштовані елементи управління дозволяють легко регулювати гучність, вибирати пункти меню і використовувати звичні поєднання клавіш Windows і Android. 

K400 PLUS WIRELESS TOUCH KEYBOARD 

Бездротове управління телевізором, підключеним до комп'ютера

 
Характеристики
Основні
Тип підключення
бездротовий
Керування
Тип клавіатури
мембранний
Кількість клавіш
90
Кількість додаткових клавіш
12
Фізичні параметри
Колір
чорний
Розмір
354 x 139 x 23.5 мм
Додатково
Особливості
вбудований тачпад з підтримкою мультитач
Радіус дії радіоканалу
10 м
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Клавіатура Logitech K400 Plus Black (WL бездротова)
Клавіатура Logitech K400 Plus Black (WL бездротова)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових