з 09:00 до 21:00
Контролер розумного будинку Aqara B1 ZNCLDJ12LM для управління шторами
Контролер розумного будинку Aqara B1 ZNCLDJ12LM для управління шторами
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA B1 ZNCLDJ12LM ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ШТОРАМИ 0
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA B1 ZNCLDJ12LM ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ШТОРАМИ 1
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA B1 ZNCLDJ12LM ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ШТОРАМИ 2

Контролер розумного будинку Aqara B1 ZNCLDJ12LM для управління шторами

Код: 562127
Закінчився
Продано
Опис

Додає спокою і комфорту
Іноді, щоб зробити життя комфортнішим, потрібно зовсім небагато. Що може привнести в життя Aqara Smart Curtain Controller B1?
Коли Ви вже лягли під ковдру, він допоможе впустити в кімнату сонячне світло. Коли Ви приготувалися до сну, він захистить від зовнішнього світу, щоб Ви могли розслабитися і набратися сил.

Покличте Siri для управління шторами
Контролер Aqara B1 підтримує Apple HomeKit і функцію голосового помічника Siri. Попросіть її відкрити або закрити штори, просто ставлячи голосові команди.

Ще більше розумних сполучень
По поверненню додому з відкриттям двері відкриваються і штори. Потрясіть або поверніть куб, щоб управляти шторами.

Таймер включення для любителів порядку 
Можна налаштувати відкриття штор, щоб починати день з заряду сонячного світла.

Легке відкриття штор однією кнопкою
Спеціальний бездротовий вимикач можна розмістити у будь-якому зручному місці. Відкрити штори можна всього одним натисненням, так що Ви зможете повністю насолодитися заслуженим відпочинком.

Розумне управління
За допомогою програми можна управляти ступенем відкриття штор, вибравши комфортне положення для читання або відпочинку. Крім того, контролером можна управляти через будь-яке інше сумісний пристрій.

Плавний старт. М'яке гальмування
При запуску контролер плавно набирає швидкість і плавно гальмує, щоб процес управління шторами проходив м'яко і плавно. Таке рішення також знижує навантаження на електродвигун і продовжує термін його служби.

Не вимагає розетки і прокладки кабелю
Завдяки живлення від вбудованого літієвого акумулятора, контролер можна встановити прямо біля штор, навіть якщо там не передбачена розетка.

Два види харчування
залежно від наявності розетки, Ви можете вибрати версію контролера з вбудованим акумулятором або без нього. Одного заряду акумулятора вистачить приблизно на півроку роботи, при цьому рівень заряду можна в будь-який момент відстежити в додатку. Про низький рівень заряду контролер попередить звуком двигуна і повідомленням в додатку, щоб Ви не забули про своєчасну зарядці.

Час роботи (6 місяців) було отримано за результатами лабораторних випробувань, при яких використовувалися штори довжиною 4 метри на двох карнизах вагою 10 кг В день відбувалося 4 циклу відкриття-закриття при температурі 25°C. Реальний час роботи може відрізнятися через об'єктивні відмінності в умовах експлуатації.

Безпечний акумулятор
В акумуляторі контролера ємністю 3030 маг використовуються найкращі літій-іонні елементи високої щільності. Плата керування живленням від відомого американського виробника напівпровідників Texas Instruments не тільки стежить за харчуванням пристрою, але і забезпечує йому багатоступеневий захист. Акумулятор має сертифікат безпеки CQC і відрізняється безпекою та довговічністю.

Характеристики
Сумісність
Apple HomeKit, ios 9 і вище, android 4.0 і вище
Колір
білий
Додатково
макс. вага штори 50кг (до 6 м). 40 кг (до 12м)
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Контролер розумного будинку Aqara B1 ZNCLDJ12LM для управління шторами
Контролер розумного будинку Aqara B1 ZNCLDJ12LM для управління шторами
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових