з 09:00 до 21:00
Корпус для ПК Thermaltake View 71 TG ARGB Edition Black
Корпус для ПК Thermaltake View 71 TG ARGB Edition Black
9 729
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VIEW 71 TG ARGB EDITION BLACK 0
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VIEW 71 TG ARGB EDITION BLACK 1
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VIEW 71 TG ARGB EDITION BLACK 2
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VIEW 71 TG ARGB EDITION BLACK 3
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VIEW 71 TG ARGB EDITION BLACK 4

Корпус для ПК Thermaltake View 71 TG ARGB Edition Black

Код: 202289
В наявності
9 729 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

View 71 Tempered Glass ARGB Edition є продовженням успішної лінійки корпусомв серії View від Thermaltake. Він має достатньо внутрішнього простору для встановлення материнських плат з форм-фактором аж до E-ATX і великих радіаторів системи рідинного охолодження спереду, зверху і збоку. Бічні панелі виготовлені із загартованого скла і кріпляться на завісах. Це дозволяє не тільки бачити начинку ПК, але і при необхідності мати до неї легкий доступ. Передня і верхня панелі також виконана із загартованого скла. Штатно в корпус встановлені 3 вентилятора 140 мм 5В ARGB (2 спереду та 1 ззаду). Також є кронштейн для встановлення відеокарт в вертикальній площині (обличчям до бічній панелі). View 71 TG ARGB Edition не тільки симпатичний зовні, але і надає нескінченні можливості для любителів складання ПК.

TT Premium
Продовжуючи ідеологію компанії, Thermaltake являє логотип "TT Premium". Створюючи продукти з логотипом TT Premium, компанія намагається передати основну пристрасть при складанні ПК своїми руками. Ніде раніше не було такого рівня свободи при складанні ПК будь-якої складності. Ця ідея дуже близька комп'ютерним ентузіастам і всім, хто сам вирішує яким саме повинен бути ПК його мрії. Продукція з логотипом TT Premium створена в першу чергу для складання ПК класу high-end і відповідає найвищим вимогам дизайну, ергономіки і якістю виготовлення.

Сертифікат Tt LCS
Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS удостоюються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищим вимогам по дизайну, ергономіки і якості охолодження. Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складних компонентних систем (всі компоненти купуються окремо за бажанням користувача). Продукція з сертифікатом Tt LCS вибір справжнього ентузіаста.

Гарна вентиляція
В корпусі View 71 TG ARGB є 3 вентилятори 140 мм 5В ARGB з адресної підсвічуванням складається з 9 світлодіодів, які мають палітру 16.8 млн. кольорів. Тиша і довговічність забезпечується завдяки використанню високоякісних гідравлічних підшипників. Управління вентиляторами здійснюється простим контролером, вбудованим в корпус, режим роботи якого можна міняти з кнопки, розташованої біля портів введення/виводу. При бажанні управління підсвічуванням можна надати материнській платі.

Синхронізація підсвічування з материнськими платами
Підсвічування можна синхронізувати з підсвічуванням материнських плат, що підтримують технології ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync і AsRock Polychrome. Для реалізації даної опції на материнській платі має бути інтерфейс для підключення світлодіодних стрічок на адресних світлодіодах з харчуванням 5В. Управління підсвічуванням у цьому випадку здійснюється через фірмове програмне забезпечення для відповідної материнської плати. За більш детальною інформацією, будь ласка, відвідайте веб-сайт цікавить вас материнської плати.

4 панелі з загартованого скла 5 мм
Для захисту комплектуючих від пилу, корпус з боків, спереду і зверху оточений панелями із загартованого скла товщиною 5 мм, Завдяки тому, що бічні панелі кріпляться на завісах і легко знімаються, користувач має легкий доступ до начинки ПК. Використання загартованого скла замість традиційного пластику, що гарантує більш високу міцність.

Максимум кастомізації
View 71 TG ARGB має повністю модульну внутрішню структуру. Це дозволяє демонтувати непотрібні модулі, такі як корзини для HDD, та звільнити більше місця для установки системи рідинного охолодження. Крім іншого, для установки жорстких дисків 3.5" і 2.5" не потрібні інструменти.

Вертикальна установка відеокарти
При бажанні відеокарту можна встановити обличчям до бічної панелі за допомогою спеціального кронштейна, що входить в комплект. Це дозволяє уникнути їх провисання, особливо в разі використання водоблока, а також знизити навантаження на материнську плату. Крім того, виглядає така конструкція більш естетично. Райзер Thermaltake TT Premium PCI-E 3.0 Extender (Опціонально) підтримує великий список відеокарт і має відмінну якість виготовлення. Він дозволяє швидко і надійно передавати гігантські масиви даних і має електромагнітне екранування. Доступні моделі довжиною 300 мм, 600 мм і 1000 мм

Вертикальний вигляд на радіатор
У корпусі View 71 TG ARGB можна встановлювати радіатор поруч з материнською платою у вертикальній площині обличчям до бічної панелі. Це дозволить вашій збірці виглядати по-особливому, що не може не притягувати погляди. На цьому місці можна встановлювати радіатори шириною від 120 до 140 мм в ширину і до 420 мм у висоту.

Проста збірка
Інноваційна система кріплення носіїв інформації. Тепер для установки або зняття пристроїв у відсіки 5.25" і 3.5" більше не знадобляться інструменти.

Ідеальний для встановлення СВО
Інтер'єр корпусу View 71 TG ARGB сконструйований таким чином, що з легкістю вміщує в себе різні системи рідинного охолодження: кастомні і системи серії "все в одному". При складанні кастомних СВО компонентного типу можна одночасно встановити до 3-х радіаторів розміром до 420 мм При установці СВО серії "все в одному" є можливість встановлення радіаторів розміром до 360 мм Важливо те, що в корпусі відведено достатньо місця для зручного доступу до кранів-фітингів для зливу охолоджувальної рідини. Корпус штатно комплектується трьома вентиляторами 140 мм 5В ARGB. Опціонально можна встановити 3 вентилятора 120 мм спереду,2 вентилятора 120 мм снижу і 3 ветнтилятора 120 мм / 140 мм зверху.

Модульний дизайн
В корпусі View 71 TG ARGB ви можете встановлювати тільки ті модулі, які потрібні саме вашій збірці. Це змінює розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості, вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.

Характеристики
Виконання
Форм-фактор материнської плати
E-ATX, Mini-ITX, Micro-ATX
Типорозмір
Full Tower
Призначення
ігровий
Відсіки
Кількість 3,5" відсіків внутрішніх
3
Кількість 2,5" відсіків
6
Кількість слотів розширення
8
Фізичні параметри
Габарити
592 x 274 x 577 мм
Маса
19.3 кг
Матеріал шасі
сталь SECC
Механізм відкривання
знімається стінка
Колір лицьової панелі
чорний
Роз'єми і індикатори на передній панелі
USB
2x usb 3.0, 2 x usb 2.0
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Корпус для ПК Thermaltake View 71 TG ARGB Edition Black
Корпус для ПК Thermaltake View 71 TG ARGB Edition Black
9 729 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових