з 09:00 до 21:00
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black
10 569

Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black

Код: 232193
В наявності
10 569 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Level 20 GT ARGB Black Edition — це новий продукт із лінійки корпусів Level 20 зроблений із деталей найвищої якості, який може вмістити в себе материнську плату форм-фактора до E-ATX. Thermaltake Level 20 GT ARGB Black Edition забезпечений сертифікатом Tt LCS та ідеально підійде для складання ПК класу high-end із найвищими вимогами щодо дизайну, ергономіки та якості виготовлення.

Панелі із загартованого скла 5 мм
Для захисту комплектуючих від пилу, корпус із боків, спереду та зверху оточений панелями із загартованого скла завтовшки 5 мм. Завдяки тому, що бічні панелі кріпляться на петлях і легко знімаються, користувач має легкий доступ до начинки ПК. Використання загартованого скла замість традиційного пластику гарантує більш високу міцність.

Вбудований кожух БЖ
Level 20 GT ARGB Black Edition комплектується спеціальним кожухом для блока живлення. Це дасть змогу поліпшити вентиляцію всередині корпусу і заховати невикористовувані кабелі від блока живлення. У такий спосіб, інтер'єр вашого ПК матиме максимально акуратний вигляд.

Запатентована система кріплення відеокарти
Thermaltake Level 20 GT ARGB Black Edition обладнується новітньою зручною системою кріплення слотів розширення власної розробки. Це дає змогу встановлювати відеокарти у вертикальній площині (лицем до бічної панелі корпусу).
Вертикальна орієнтація радіатора
Під час складання комп'ютера в корпусі Level 20 GT ARGB Black Edition з використанням готових систем рідинного охолодження або систем компонентного типу, радіатор можна встановити поряд із материнською платою у вертикальній площині обличчям до бічної панелі. Це дасть змогу вашому складанню мати особливий вигляд, що не може не притягувати погляди. На цьому місці можна встановлювати радіатори розміром до 420 мм.

Широкі можливості
Можливе встановлення материнських плат форм-фактором до E-ATX, процесорних кулерів заввишки до 200 мм, відеокарт завдовжки до 410 мм і блоків живлення завдовжки до 220 мм. Level 20 GT ARGB Black Edition дасть змогу зібрати безкомпромісно потужну ігрову або робочу станцію із системою рідинного охолодження готового типу або такої, що складається з окремих компонентів. На додаток до наявних вентиляторів можна ще довстановити 2 вентилятори 120 мм знизу, 2 вентилятори 200 мм/140 мм/120 мм згори.

Вбудовані багатобарвні вентилятори
У корпусі Level 20 GT ARGB є 2 попередньо встановлені вентилятори 200 мм з адресною підсвіткою 5V ARGB, що складається з 9 світлодіодів, які мають палітру 16,8 млн кольорів. Тиша та довговічність забезпечується завдяки використанню високоякісних гідравлічних підшипників. Керування вентиляторами здійснюється контролером, вбудованим у блок інтерфейсів введення/виведення, що мають 7 різних режимів підсвічування. За бажання керування підсвіткою можна надати материнській платі.
Синхронізація підсвітки з материнськими платами
Підсвітку компонентів можна синхронізувати з підсвіткою материнських плат, що підтримують технології ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync і AsRock Polychrome. Для реалізації цієї опції на материнській платі має бути інтерфейс для під'єднання світлодіодних стрічок на адресних світлодіодах із живленням 5 В. Керування підсвіткою у цьому разі здійснюється через фірмове програмне забезпечення для відповідної материнської плати.

Максимум швидкості (USB Type-C і USB 3.0)
Дотримуючись трендів використання передових технологій для досягнення кращого результату, Level 20 GT ARGB обладнаний портом USB 3.1 Type-C для забезпечення швидкості передавання даних до 10 Гбіт/с, а також портами USB 3.0 і 2.0 на панелі керування.

Знімні елементи
Level 20 GT ARGB Black Edition — корпус, у якому ви можете встановлювати тільки ті елементи, які потрібні саме вашому ПК. Це виводить розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості, вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.

Характеристики
Виконання
Форм-фактор материнської плати
Mini-ITX, Micro-ATX, E-ATX, ATX
Типорозмір
Full Tower
Призначення
ігровий
Блок живлення
Потужність БЖ
без блока живлення
Розташування БЖ
знизу
Відсіки
Кількість 3,5" відсіків внутрішніх
4
Кількість 2,5" відсіків
6
Кількість слотів розширення
8
Охолодження
Розташування вбудованих вентиляторів
2 х 200 мм/на передній панелі, 1 x 140 мм/на задній панелі
Місця під додаткові вентилятори/розташування
2 x 120 мм/на нижній панелі, 3 х 120 мм/140 мм/на верхній панелі
Фізичні параметри
Габарити
580 х 294 х 592 мм
Маса
20.1 кг
Матеріал
загартоване скло + сталь
Матеріал боковини
загартоване скло, сталь
Матеріал шасі
сталь
Механізм відкривання
знімаються бічні стінки
Колір лицьової панелі
чорний
Колір корпусу
чорний
Роз'єми і індикатори на передній панелі
USB
1 x USB Type C, 2 x usb 2.0, 2x usb 3.0
Вихід на навушники
є
Вхід для мікрофона
є
Індикатори
Power, HDD
Додаткові
Оснащення
система організації кабелів, вікно для кріплення кулера CPU, пилові фільтри, отвори для СВО
Можливість встановлення довгих відеокарт
до 410 мм
Прозорі бокові панелі
+ (1)
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black
10 569 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових