з 09:00 до 21:00
Корпус для ПК Thermaltake View 51 TG Snow ARGB White
Корпус для ПК Thermaltake View 51 TG Snow ARGB White
9 835

Корпус для ПК Thermaltake View 51 TG Snow ARGB White

Код: 232222
В наявності
9 835 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

View 51 Tempered Glass ARGB Edition є продовженням успішної лінійки корпусів серії View від Thermaltake. З заводу комплектується двома ARGB вентиляторами 200 мм на передній панелі й одним ARGB вентилятором 120 мм на задній. Бічні панелі виготовлені з загартованого скла та кріпляться на петлях. Це дає змогу не тільки бачити начинку ПК, але за потреби мати до неї легкий доступ. Передня і верхня панелі також виготовлені із загартованого скла. Він має досить внутрішнього простору для встановлення материнських плат із форм-фактором аж до E-ATX і великих радіаторів системи рідинного охолодження спереду, зверху та збоку. View 51 Tempered Glass ARGB Edition не тільки чудовий зовні, але й надає нескінченні можливості для прихильників збирання ПК.

Корпус формату Full Tower може вмістити материнські плати з форм-фактором до E-ATX (завширшки до 26.67 см). З заводу комплектується двома ARGB вентиляторами 200 мм на передній панелі й одним ARGB вентилятором 120 мм на задній.

TT Premium
Продовжуючи ідеологію компанії, Thermaltake представляє логотип "TT Premium". Створюючи продукти з логотипом TT Premium, компанія намагається передати основну пристрасть під час складання ПК своїми руками. Ніде раніше не було такого рівня свободи як під час складання ПК будь-якої складності. Ця ідея дуже близька комп'ютерним ентузіастам і всім, хто сам вирішує, яким саме має бути ПК його мрії. Продукція з логотипом TT Premium створена насамперед для складання ПК класу high-end і відповідає найвищим вимогам дизайну, ергономіки та якості виготовлення.

Сертифікат Tt LCS
Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS відзначаються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищі вимоги із дизайну, ергономіки та якості охолодження. Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складних композитних систем (всі компоненти можна придбати окремо за бажанням користувача). Продукція із сертифікатом Tt LCS вибір істинного ентузіаста.

Чудова підсвітка
Корпус комплектується двома ARGB вентиляторами 200 мм на передній панелі й одним ARGB вентилятором 120 мм на задній. Підсвітка кожного вентилятора складається з 9 світлодіодів, що мають палітру 16.8 млн кольорів, якою можна керувати за допомогою програмного забезпечення материнської плати або силами вбудованого в корпус контролера. Тиша та довговічність забезпечується завдяки використанню високоякісних гідравлічних підшипників.

Синхронізація підсвітки з материнськими платами
Підсвітку модулів пам'яті можна синхронізувати з підсвіткою материнських плат, що підтримують технології ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync і AsRock Polychrome. Для реалізації цієї опції на материнській платі має бути інтерфейс для під'єднання світлодіодних стрічок на адресних світлодіодах із живленням 5В. Керування підсвіткою у такому разі здійснюється через фірмове програмне забезпечення для відповідної материнської плати. За докладнішою інформацією, будь ласка, відвідайте вебсайт материнської плати, що цікавить вас.

Панелі із загартованого скла
Для захисту комплектуючих від пилу, корпус із боків і зверху оточений панелями з загартованого скла завтовшки 4 мм. Бічні панелі кріпляться на петлях і легко знімаються, що дає мати легкий доступ до начинки ПК. Використання загартованого скла замість традиційного пластику гарантує більш високу міцність.

Продуманість зсередини
Місце для встановлення блока живлення розташоване за піддоном для материнської плати. Таке рішення дає змогу краще оптимізувати внутрішній простір зручне для укладання кабелів.

Вертикальне встановлення відеокарти
За бажанням відеокарту можна встановити обличчям до бічної панелі за допомогою спеціального кронштейна, що входить до комплекту. Це дає змогу уникнути їхнього провисання, особливо в разі використання водоблока, а також знизити навантаження на материнську плату. Крім того, така конструкція має більш естетичний вигляд.

Райзер Thermaltake TT Premium PCI-E 3.0 Extender (Опціонально) підтримує великий список відеокарт і має чудову якість виготовлення. Він дає змогу швидко та надійно передавати гігантські масиви даних і має електромагнітне екранування. Доступні моделі завдовжки на 300 мм, 600 мм і 1000 мм.

Захист від пилу
Завдяки використанню знімного пилового фільтра з магнітним кріпленням на правій стороні та ще одного висунутого фільтра на нижній панелі, у процесі експлуатації всередині корпусу накопичується набагато менше пилу.

Повітряні потоки
Завдяки продуманому дизайну View 51 TG ARGB повітряні потоки всередині корпусу проходять так, щоб підтримувати низьку температуру роботи начинки вашого комп'ютера.

Широкі можливості
Можливе встановлення материнських плат форм-фактором до E-ATX, процесорних кулерів заввишки до 175 мм, двох відеокарт завдовжки до 440 мм (за невстановленої водяної помпи) і блоків живлення завдовжки до 200 мм. Інтер'єр корпусу View 51 TG ARGB сконструйований так, що з легкістю вміщує в себе різні системи рідинного охолодження: кастомні й системи серії "все в одному". У разі складання кастомної СВО компонентного типу можна встановити радіатори розміром до 360 мм. У разі встановлення СВО серії "все в одному" є можливість встановлення радіаторів розміром також до 360 мм.

Порти уводу/виводу
Праворуч у верхньому кутку є по два порти USB 3.0 і 2.0 і один порт USB 3.1 Type-C для забезпечення швидкості передавання даних до 10 Гбіт/с.

Знімні елементи
View 51 TG Snow ARGB — корпус, у якому ви можете встановлювати тільки ті елементи, які потрібні саме вашому ПК. Це виводить розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості, вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.


Характеристики
Виконання
Форм-фактор материнської плати
E-ATX, ATX, Mini-ITX, Micro-ATX
Типорозмір
Full Tower
Призначення
ігровий
Блок живлення
Потужність БЖ
без блока живлення
Розташування БЖ
знизу
Відсіки
Кількість 3,5" відсіків внутрішніх
2 (3.5" або 2.5")
Кількість 2,5" відсіків
2
Кількість слотів розширення
8
Охолодження
Розташування вбудованих вентиляторів
1 x 120 мм (ARGB)/на задній панелі, 2 х 200 мм (ARGB)/на передній панелі
Місця під додаткові вентилятори/розташування
3 х 120 мм/140 мм/на верхній панелі, 3 х 120 мм/140 мм/на передній панелі, 3 x 120 мм/на бічній панелі, 3 x 120 мм/на нижній панелі
Фізичні параметри
Габарити
550 х 315 х 525 мм
Маса
14.95 кг
Матеріал
загартоване скло + пластик
Матеріал боковини
загартоване скло, сталь
Матеріал шасі
сталь
Механізм відкривання
знімаються бічні стінки
Колір лицьової панелі
білий
Колір корпусу
білий
Роз'єми і індикатори на передній панелі
USB
1 х USB 3.1 Gen 2 (Type-C), 2 x usb 2.0, 2x usb 3.0
Вихід на навушники
є
Вхід для мікрофона
є
Індикатори
Power, HDD
Додаткові
Оснащення
отвори для СВО, система організації кабелів, вікно для кріплення кулера CPU, пилові фільтри
Можливість встановлення довгих відеокарт
до 440 мм
Прозорі бокові панелі
+ (1)
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Корпус для ПК Thermaltake View 51 TG Snow ARGB White
Корпус для ПК Thermaltake View 51 TG Snow ARGB White
9 835 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових