з 09:00 до 21:00
Корпус для ПК Thermaltake Versa H24 Black
Корпус для ПК Thermaltake Versa H24 Black
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VERSA H24 BLACK 0
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VERSA H24 BLACK 1
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VERSA H24 BLACK 2
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE VERSA H24 BLACK 3

Корпус для ПК Thermaltake Versa H24 Black

Код: 582325
Закінчився
Продано
Опис

Фірмові корпуси Thermaltake вирізняються сучасним дизайном, продуманою конструкцією, чудовим функціоналом і зрозумілі будь-якому користувачеві, що зважився на самостійне складання всіх потрібних комплектуючих у готовий персональний комп'ютер.

Модель Versa H24 — це компактний корпус-паралелепіпед формату MiddleTower для встановлення материнських плат форм-фактору ATX та MicroATX. Каркас корпусу виготовлений із металу, всі гострі краї якого акуратно зашліфовані або підігнуті, у такий спосіб унеможливлюється будь-яка можливість поранитися під час збирання. Наявність сервісного вікна для встановлення або заміни процесорного кулера та технологічних вікон для розведення та монтажу кабелів забезпечує максимальну зручність під час збирання комп'ютера мрії. Металева сітка на передній панелі дає можливість для кращого припливу холодного повітря. Ніжки корпусу розташовані на деякій відстані від підлоги, що дає змогу оптимізувати приплив холодного повітря знизу для максимально якісного охолодження всього ПК.

Внутрішній простір корпусу продуманий так, щоб користувач міг легко та швидко зібрати ігрову або робочу станцію з high-end комплектуючими та використанням повітряних чи рідинних систем охолодження. Тут знайдеться місце для встановлення процесорного кулера заввишки до 155 мм, відеокарти завдовжки до 315 мм, накопичувачів 2.5-дюймових та 3.5-дюймових. Для встановлення або зняття не потрібні інструменти.

Штатний корпус комплектується одним 120-мм вентилятором на задній панелі. Якщо наявного охолодження буде недостатньо, у корпус можна встановити до двох 120-мм вентиляторів спереду та стільки ж зверху. Також можливе встановлення готових систем рідинного охолодження з радіаторами 120 мм. Завдяки можливості встановлювати ефективні системи охолодження, є можливість максимально реалізувати розгінний потенціал процесора, відеокарти та оперативної пам'яті, щоб досягти високого рівня продуктивності.

На верхній панелі виробник виніс один високошвидкісний порт USB 3.0 та один USB 2.0, кнопки вмикання та примусового перезавантаження, а також аудіо- та мікрофонні роз'єми.

Модель Versa H24 стане ідеальним рішенням для геймерів та комп'ютерних ентузіастів, які люблять самостійно збирати ПК своєї мрії.

Характеристики
Виконання
Форм-фактор материнської плати
Micro-ATX, ATX
Типорозмір
Midi Tower
Спосіб встановлення
вертикальний
Блок живлення
Потужність БЖ
без блока живлення
Розташування БЖ
знизу
Відсіки
Кількість 5,25 "відсіків
2
Кількість 3,5" відсіків внутрішніх
2 x 3.5"/2.5"
Кількість 2,5" відсіків
3
Охолодження
Вбудовані вентилятори
1
Місця під додаткові вентилятори/розташування
4
Фізичні параметри
Габарити
478 x 209 x 429 мм
Маса
4.2 кг
Матеріал боковини
метал, пластик
Механізм відкривання
знімається верхня стінка
Роз'єми і індикатори на передній панелі
USB
1 х USB 3.0, 1 x USB 2.0
Вихід на навушники
вихід для навушників
Вхід для мікрофона
вхід для мікрофона
Додаткові
Можливість встановлення довгих відеокарт
315 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Корпус для ПК Thermaltake Versa H24 Black
Корпус для ПК Thermaltake Versa H24 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових