з 09:00 до 21:00
Квадрокоптер (дрон) DJI Mavic Air 2 Dark Gray (CP.MA.00000176.03)
Квадрокоптер (дрон) DJI Mavic Air 2 Dark Gray (CP.MA.00000176.03)

Квадрокоптер (дрон) DJI Mavic Air 2 Dark Gray (CP.MA.00000176.03)

Код: 194131
Закінчився
Продано
Опис

Відео: 4K/60 кадрів/с
Епічні відео — це легко
Проявіть свої творчі здібності, знімаючи плавні кадри в роздільній здатності 4K зі швидкістю 60 кадрів/с. Логарифмічний профіль D-Cinelike зберігає в зображеннях більше інформації, необхідної для подальшої обробки. Отримуйте чудовий матеріал, використовуючи відеокодек HEVC (H.265). Відео такого формату займають мало місця, але водночас зберігають динамічний діапазон і високу деталізацію.

Відео HDR
Приголомшливі результати
Секрет неймовірних відео HDR — використання фільтра Баєра в матриці. Рівні експозиції рівномірно розподіляються кадром, зберігаючи деталізацію світлих і темних зон. Кадри накладаються один на одного для створення насиченого та збалансованого зображення з високим динамічним діапазоном.

1/2-дюймова матриця
Завдяки 1/2-дюймовій матриці камера Mavic Air 2 знімає реалістичні знімки з роздільною здатністю 48 Мп. Цей дрон допоможе вам досягти нових висот в аерозніманні. 48-Мп камера знімає високе число мегапікселів, що дає змогу отримати деталізоване зображення у разі збільшення.

SmartPhoto
Оптимізоване знімання
Режим SmartPhoto поєднує в собі функцію розпізнавання сцен, можливість HyperLight і технологію HDR для досягнення оптимальних результатів. Розпізнавання сцени адаптує різні параметри камери залежно від середовища й ідентифікує об'єкти п'яти категорій: захід, небо, трава, сніг і дерева [1].

Гарне освітлення
У разі занадто яскравого освітлення HDR відчутно збільшує динамічний діапазон, змінюючи параметри експозиції та об'єднуючи кадри в одне високоякісне зображення.

Недостатнє освітлення
Технологія HyperLight оптимізує знімки в умовах недостатнього освітлення.

Панорама HDR
Повний огляд
Mavic Air 2 представляє найбільш високотехнологічний в історії DJI режим панорами із широким динамічним діапазоном, яскравими кольорами й бездоганною деталізацією.

Інтелектуальні режими польоту
Знімання як у кіно
Отримуйте чудові результати за допомогою високотехнологічної камери Mavic Air 2, застосовуючи його інтелектуальні режими. Знімати з дрона ніколи не було так легко. Тепер справа тільки за вашою уявою.

FocusTrack
Дотягнутися до неба
Відчуйте свободу творчості з функцією FocusTrack і отримуйте кадри не гірші від професійних. Ця технологія поєднує в собі інтелектуальні режими проходження Active Track 3.0, прожектор і точку цікавості 3.0.

Прожектор 2.0
У цьому зручному режимі об'єкт залишається в кадрі, хоч куди б ви спрямували дрон. Просто виберіть його на екрані та почніть керування Mavic Air 2, а все інше інтелектуальні технології зроблять за вас.

ActiveTrack 3.0
У цій версії технології ActiveTrack від DJI можна прямувати за об'єктами, автоматично огинаючи перешкоди. Дрон не тільки летить відповідно до точного маршруту, але й утримує об'єкт у центрі кадру, навіть якщо він тимчасово зник за деревом.

Точка цікавості 3.0
У версії точки цікавості 3.0 оптимізоване розпізнавання плоских поверхонь. Технологія проходження суттєво поліпшена, порівнюючи з версією 2.0. Ця функція забезпечує динамічне проходження за такими об'єктами, як-от люди, автомобілі та човни.

Гіперлапс 8K
Час і рух
Mavic Air 2 підтримує гіперлапс 8K, що дає змогу прискорити час і простір для отримання дивовижних кадрів. Цього можна досягти без складних процесів постоброблення. Виберіть вільний режим, коло, фіксацію курсу або політ за точками, визначте місце розташування знімання, а все інше зробить за вас застосунок DJI Fly [2].

Швидке знімання
Разючі результати в кілька натискань
Використовуйте режими швидкого знімання для створення приголомшливих відео. Натисніть кілька разів на екран, і Mavic Air 2 виконає складний маршрут у повітрі, а ви отримаєте кадри не гірші від професійних. Додайте музику, ефекти та фільтри, використовуючи шаблони режиму історій в інтуїтивно зрозумілому застосунку, й опублікуйте ваш витвір мистецтва в соцмережах.

OcuSync 2.0
Межа — тільки небо
OcuSync 2.0 передає відеосигнал на відстань до 10 км і може транслювати зображення в роздільній здатності 1080p FHD з камери дрона в реальному часі. Отримайте свободу польоту і створюйте ідеальні кадри [3].

Автоматичне перемикання 2.4/5.8 ГГц
Стабільний сигнал, плавний політ
Mavic Air 2 підтримує автоматичне перемикання частот 2.4/5.8 ГГц і вибирає канал із найменшою кількістю перешкод у реальному часі [4]. Ця функція збільшує рівень безпеки польотів у складних умовах.

Акумулятор і політ
Довше в польоті
Заряду акумулятора вистачає на 34 хвилини, що дає вам досить часу для побудови композиції ідеальних кадрів і створення епічних відео на швидкості 68 км/год у спортивному режимі [5].

Запобігання зіткненням
Збільшена безпека польотів
Mavic Air 2 обладнаний датчиками у фронтальній, задній і нижній частинах дрона. Нижня підсвітка й додатковий рівень безпеки під час обгинання перешкод забезпечують надійне керування літальним апаратом.

APAS 3.0
Розширений автопілот (APAS) 3.0 [6] обладнаний сучасною технологією зображення мап, що забезпечує плавне проходження й надійну систему огинання перешкод у складних умовах. Рівень безпеки функції запобігання зіткненням і автоматичного планування польотів збільшився, порівнюючи з попередніми поколіннями.

Застосунок DJI Fly
Легке редагування
Редагувати відео тепер легше легкого з застосунком DJI Fly. Ручне регулювання, сучасні функції, інтуїтивно зрозумілі шаблони — все це допоможе вам створювати приголомшливий матеріал за допомогою редактора в програмі DJI Mimo

Пульт керування
Розроблений для пілотів
Пульт керування можна використовувати 240 хвилин [7] без підзаряджання. Його зручніше утримувати в руках завдяки ергономічному дизайну. Встановлювати смартфон у затискач тепер швидше та легше, а вбудовані антени забезпечують стабільний сигнал передавання.

Фільтри нейтральної щільності
Оптимальні можливості
Для Mavic Air 2 є два набори фільтрів нейтральної щільності для керування експозицією й надання ще більше креативних можливостей. Набір ND 16/64/256 слугує для зміни витримки у разі занадто яскравого світла, а набір ND 4/8/32 допомагає отримати яскраві зображення на низьких значеннях ISO [8].

Примітки:
1. Роздільна здатність знімків, отриманих у режимі SmartPhoto, становить 12 Мп.
2. Відео в роздільній здатності 8K можна отримати тільки у разі вибору вільного режиму або польоту за точками.
3. Під час виконання стандарту FCC на відкритому просторі без перешкод. Максимальне значення дальності польоту наведене для довідки й залежить від сили та стабільності радіосигналу.
Завжди тримайте дрон у полі зору, крім випадків, у яких дозволено літати поза його межами. Перевіряйте місцеві закони та положення у вашому регіоні.
4. Законодавство України забороняє використовувати частоту 5.8 ГГц.
5. Значення, отримані у разі польоту під кутом 9° зі швидкістю 5.1 м/с у тихих умовах.
6. APAS 3.0 і FocusTrack недоступні під час запису відео у форматі 4K зі швидкістю 60, 50 і 48 кадрів/с, 2.7K зі швидкістю 60, 50 і 48 кадрів/с і 1080p зі швидкістю 120 і 240 кадрів/с.
7. Заряд акумулятора перевірявся з використанням телефона Android в умовах без перешкод.
8. Фільтри ND16/64/256 входять в набір «Fly More». Набір фільтрів ND4/8/32 можна придбати окремо.

Характеристики
Основні
Максимальна швидкість
68,4 км/год
Клас
для відеозйомки
Максимальна висота польоту
5000 м
Дальність польоту
18.5 км
Тривалість польоту
до 34 хв
Пульт керування
Тип управління
пульт ДК
Літальний апарат
Матеріал
ABS-пластик
Відео і фотозйомка
Наявність камери
Wi-Fi камера, з камерою
Тип матриці
CMOS
Розмір матриці
1/2.3"
Роздільна здатність матриці
48 Мп, 12 Мп
Розмір зображення
8000 x 6000
Стабілізація зображення
присутня
Особливості експлуатації
Максимальний об’єм пам’яті
256 Гб
Оснащення
ГЛОНАСС, GPS, microSD
Живлення
Ємність акумулятора моделі
3500 мАг
Фізичні параметри
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Квадрокоптер (дрон) DJI Mavic Air 2 Dark Gray (CP.MA.00000176.03)
Квадрокоптер (дрон) DJI Mavic Air 2 Dark Gray (CP.MA.00000176.03)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових