з 09:00 до 21:00
Квадрокоптер (дрон) WL Toys Q212G FPV Spaceship
Квадрокоптер (дрон) WL Toys Q212G FPV Spaceship
3 500
КВАДРОКОПТЕР (ДРОН) WL TOYS Q212G FPV SPACESHIP 0
КВАДРОКОПТЕР (ДРОН) WL TOYS Q212G FPV SPACESHIP 1
КВАДРОКОПТЕР (ДРОН) WL TOYS Q212G FPV SPACESHIP 2
КВАДРОКОПТЕР (ДРОН) WL TOYS Q212G FPV SPACESHIP 3
КВАДРОКОПТЕР (ДРОН) WL TOYS Q212G FPV SPACESHIP 4
Квадрокоптер (дрон) WL Toys Q212G FPV Spaceship 5

Квадрокоптер (дрон) WL Toys Q212G FPV Spaceship

Код: 372387
В наявності
3 500 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Датчик висоти - корисна функція для пілотів з мінімальним досвідом. Вона не тільки дозволяє зависати в певному положенні, але і захищає від випадкового падіння, якщо ви втратите контроль над моделлю. Ще одне нововведення, яке спростить навігацію в небі новачкам - це режим headless або автоматичне орієнтування. Незважаючи на те, що все квадрокоптера мають симетричну форму, у них є передня і задня частини. За допомогою автоматичного орієнтування, WL Toys Q212G буде завжди виконувати команди так, ніби він повернуть до вас задньою частиною.

Чи варто акцентувати увагу на важливості і необхідності такої функції як автовозврата? Уміння запам'ятовувати і повертатися в точку запуску - безцінне якість для будь-якого квадрика, адже це гарантує, що ви не втратите дорогий девайс, навіть якщо він зникне з поля зору. Радіус дії WL Toys Q212G становить 150 метрів, і провести в небі між циклами зарядки акумуляторів він може до 10 хвилин.

6-осьової гіроскоп відмінно справляється з функцією стабілізації польоту і надає можливість борознити небо не тільки в безвітряну погоду, але і при невеликому поривчатом вітрі. У базовій комплектації квадрокоптера передбачена Перешкодостійка апаратура, що працює на частоті 2,4 ГГц

Чому ж тоді WL Toys Q212G рекомендується професіоналам? Завдяки високій швидкості, моментальної реакції на команди управління і міцній конструкції, ви зможете навчитися виконувати ефектні акробатичні трюки і екстремальні маневри. Виробник оснастив новинку 5-швидкісним режимом польоту і включенням нічний підсвічування з пульта.

Головна родзинка WL Toys Q212G - встановлена на борту FPV система з можливістю зйомки, записи на microSD і трансляції в реальному часі відеоінформації на ЖК екран пульта управління. Така хитра система не тільки допоможе вам зберегти самі цікаві моменти польоту, але і дозволить подивитися на світ «очима» квадрокоптера!

Відеокамера є знімною і при необхідності може бути демонтована в лічені секунди. У комплекті до квадрокоптера додається карта пам'яті на 2 Гб, на яку можна записувати зняті відеофайли для зберігання і подальшого перегляду на ПК.

Характеристики
Основні
Модель
WL Toys Q212G
Основні
Клас
розважальний (дитячий), для відеозйомки
Тривалість польоту
до 10 хв
Комплектація
акумулятор, зарядний пристрій, пульт дистанційного керування, квадрокоптер, інструкція, FPV-камера, запасні пропелери (пара)
Пульт керування
Тип управління
пульт ДК
Частота пульта
2.4 Ггц
Максимальний радіус дії дистанційного керування
100 м
Відео і фотозйомка
Наявність камери
з камерою
Особливості експлуатації
Оснащення
гіроскоп, підсвітка, барометр
Режими
трюковий
Фізичні параметри
Вага
1600 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Квадрокоптер (дрон) WL Toys Q212G FPV Spaceship
Квадрокоптер (дрон) WL Toys Q212G FPV Spaceship
3 500 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових