10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Ubiquiti AFI-HD White
Маршрутизатор Ubiquiti AFI-HD White

Маршрутизатор Ubiquiti AFI-HD White

Код: 113685
Закінчився
Продано
Опис

AmpliFi HD – це флагман пристроїв серії AmpliFi. З його допомогою можна досягти досить високих показників у сфері розгортання зони бездротового зв'язку в котеджі великого розміру, величезному заміському будинку або в квартирі. Нові технології, що впроваджені в дане обладнання, дозволяють досягти сумарної пропускної здатності 5.25 Гб/с. Що раніше було просто недосяжно для пристроїв даного класу. 

Комплектація

Універсальна Wi-Fi система AmpliFi HD трикомпонентна. Роутер і 2 підсилювальні модулі. Роутер за функціями виконує також роль базової станції. Підсилювальні модулі просто інтегруються в будь-яке місце приміщення. Відбувається все дуже просто і швидко. Підстава підсилювального модуля встановлюється в розетку, зверху на нього встановлюється антенний блок. Кріплення відбувається за рахунок оригінального по конструкції магнітного кріплення. Все це спрощує процес складання і дозволяє антен займати потрібне положення. Ще й присутня шкала індикації рівня сигналу. 

Потужність

Рекордна пропускна здатність 5.25 Гб/с стала можлива за рахунок підтримки стандарту WiFi 802.11 ac і антеною схеми MIMO 3?3. При цьому пристроєм підтримуються всі версії попередніх стандартів Wi-Fi. А значить будь-який пристрій зможе отримати доступ до мережі на території, що вкрита завдяки AmpliFi HD. Площа покриття сягає 1900 м2. Раніше таким показником могло похвалитися тільки дорогі Wi-Fi системи професійного рівня. 

Дизайн

Дизайн AmpliFi HD оригінальний. Це куб з РК дисплеєм. Круглий дисплей відображає стан пристрою, в реальному часі показує швидкість з'єднання та інші потрібні службові дані. Як бачите, AmpliFi HD – це справді революційне рішення. З його допомогою будь гаджет можна буде підключити до всесвітньої мережі навіть в найскладніших умовах. Високошвидкісний доступ гарантований. 

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 a, 802.11 ac, 802.11 g, 802.11 b, 802.11 n
Наявність USB портів
1 x USB 2.0
Підключення WAN
Кількість WAN-портів
1
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
2.4 ГГц, 5 ГГц
Швидкість WiFi
5250 Мбіт/сек
Кількість антен
3
Тип антени
вбудована
Функції та можливості
Особливості
робота у двох діапазонах
Додатково
повторювач
Умови товару
Комплектація
блок живлення, документація, маршрутизатор, 2 точки доступу
Стан товару
Маршрутизатор Ubiquiti AFI-HD White
Маршрутизатор Ubiquiti AFI-HD White