з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N White
Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N White
1 199

Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N White

Код: 118244
В наявності
1 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Бездротовий маршрутизатор серії N із вбудованим модемом ADSL2+, швидкість до 300 Мбіт/с

  • Універсальний пристрій: модем ADSL2+, маршрутизатор NAT, 4-х портовий комутатор та бездротова точка доступу серії N
  • Бездротова передача даних на швидкості до 300 Мбіт/с за стандартом IEEE 802.11n є ідеальною для роботи з ресурсозатратними програмами, такими як онлайн-ігри, IP-телефонія та перегляд відео у форматі HD
  • Майстер швидкого налаштування з підтримкою кількох мов для швидкого та зручного налаштування пристрою
  • Налаштування захисту бездротового з'єднання натисканням кнопки WPS та швидке увімкнення/вимкнення бездротового мовлення за допомогою кнопки Wi-Fi On/Off

Призначення пристрою

Бездротовий маршрутизатор TD-W8961N являє собою універсальний пристрій здатне забезпечити всю повноту можливостей стандарту ADSL2+, і стати надійним та вигідним рішенням для дому та підприємства малого бізнесу. Завдяки TD-W8961N ви зможете швидко створити захищену бездротову мережу та організувати спільний доступ до Інтернет-з'єднання ADSL, а також до файлів, музики, фотографій та відео на різних комп'ютерах.

Універсальне рішення

TD-W8961N виконує роботу відразу кількох мережних пристроїв, об'єднаних в одному корпусі. Завдяки модему ADSL2+, маршрутизатору NAT, 4-портовому комутатору та бездротовій точці доступу серії N, маршрутизатор усуває необхідність придбання кількох пристроїв для організації доступу до високошвидкісного Інтернет-з'єднання.

Продуктивне бездротове з'єднання

Завдяки бездротовій передачі даних за стандартом 802.11n і 4 мегабітним портам LAN бездротовий маршрутизатор TD-W8961 є ідеальним вибором для користувачів, які потребують швидкісного та надійного з'єднання для роботи та розваг, забезпечуючи безперебійний конференц-зв'язок, а також перегляд відео у форматі HD та онлайн-ігри без розривів з'єднання.

Ідеальний для роботи з мультимедіа-додатками

VLAN на основі порту дозволяє прив'язувати постійні віртуальні канали до певних портів LAN для різних послуг провайдера, наприклад, для IP-телебачення. Функція пріоритету трафіку (QoS) дозволяє розмежовувати Інтернет-трафік за пріоритетністю для забезпечення плавної роботи IPTV та онлайн-ігор без затримок. Завдяки цьому користувачі зможуть оцінити переваги постійного підключення до Інтернету, не замислюючись про пропускну здатність каналу. TD-W8961N також підтримує IGMP multicast та IGMP snooping, що робить пристрій ідеальний для роботи з мультимедіа-додатками.

Розширені функції захисту мережі та гнучке керування

TD-W8961N використовує міжмережеві екрани NAT і SPI, які перевіряють вміст вхідних пакетів, запобігаючи потенційним атакам з Інтернету. Для більшої зручності пристрій підтримує контроль доступу на основі MAC-адреси, IP-адреси, доменне ім'я або програми, такі як MSN або Yahoo Messenger, тому батьки або системні адміністратори можуть обмежувати доступ до Інтернету для персоналу або дітей. Крім веб-інтерфейсу TD-W8961N також має функції TR-069 і SNMP, які автоматично оновлюють вбудоване програмне забезпечення та інші налаштування у міру їх появи у постачальника послуг Інтернету. Всі ці функції допоможуть підвищити рівень захисту вашої мережі та полегшити її керування.

WPS

Налаштування захищеного бездротового з'єднання натисканням кнопки WPS.

Просте налаштування

У комплекті з пристроєм йде майстер швидкого налаштування на компакт-диску, який дозволить вам швидко і легко вийти в мережу.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 b, 802.11 g, 802.11 n
Наявність USB портів
відсутні
Комплектація
документація, маршрутизатор
Підключення WAN
Кількість WAN-портів
1
Інтерфейс підключення до інтернет (WAN)
ADSL2, ADSL, ADSL2 +
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Швидкість LAN
100 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
2.4 ГГц
Швидкість WiFi
300 Мбіт/сек
Кількість антен
2
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Особливості
захист від DoS-атак
Живлення
Напруга живлення
9 В
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N White
Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N White
1 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових