з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Tenda W15E
Маршрутизатор Tenda W15E

Маршрутизатор Tenda W15E

Код: 181284
Закінчився
Продано
Опис

Бездротовий двохдіапазонний маршрутизатор W15E призначена для організації високопродуктивної Wi-Fi мережі як в невеликих офісах, кафе, сімейних готелях, так і в багатоквартирних будинках і приміщеннях значної площі. W15E відповідає стандарту 802.11ac і забезпечує загальну швидкість бездротового з'єднання до 1200 Мб/c. Пристрій оснащений чотирма зовнішніми антенами з високим коефіцієнтом посилення, що забезпечує стабільне підключення на значній відстані від маршрутизатора і високу якість Wi-Fi сигналу для бездротових клієнтів. Використання одночасно двох діапазонів частот і стандарту 802.11ac, інтелектуальне розподіл ефірного часу (ATF), приоритезация діапазону 5G (Band steering) і технологія оптимізації бездротового зв'язку забезпечують високу пропускну здатність мережі та високоякісний бездротовий сигнал.

Доступ користувачів

Одночасне використання двох діапазонів частот зі швидкістю до 1167Мб \ сек, стандарт 802.11ac, інтелектуальне розподіл ефірного часу, приоритезация діапазону 5G і технологія оптимізації бездротового зв'язку забезпечують високу пропускну здатність мережі і високоякісний бездротовий сигнал.

Captive Portal

В W15E реалізований сервіс Сaptive Portal. При підключенні до мережі WiFi сторінка авторизації автоматично «спливає» на екрані мобільного пристрою. Доступ до Інтернету може бути отриманий тільки після введення логіна і пароля, або після проходження авторизації по SMS.

Балансування навантаження і підключення декількох операторів зв'язку

W15E підтримує використання до чотирьох WAN портів (чотири незалежних оператора зв'язку), реалізує розподіл і об'єднання пропускної здатності між WAN портами, а так само забезпечує отказоустойчивую зв'язок із зовнішнім світом.

Інтелектуальне керування пропускною спроможністю

W15E має функцію інтелектуального керування пропускною спроможністю, яка дозволяє автоматично аналізувати завантаження і скачування інформації користувачем і, відповідно до того, наскільки інтенсивно смуга пропускання використовується даним користувачем, ефективно розподіляє ресурси.

PPTP/L2TP/IPSec Сервер

W15E підтримує найбільш популярні VPN протоколи- IPsec, PPTP і L2TP в режимі клієнт і сервер. Організація каналу передачі даних між філією та головним офісом можлива в режимах LAN-to-LAN і Client-to-LAN.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 ac
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Кількість антен
4
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Брандмауер
Брандмауер (Firewall), веб-інтерфейс, демілітаризована зона (DMZ)
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор Tenda W15E
Маршрутизатор Tenda W15E
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових