з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор TP-Link Archer AX50 Black
Маршрутизатор TP-Link Archer AX50 Black
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX50 BLACK 0
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX50 BLACK 1
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX50 BLACK 2
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX50 BLACK 3

Маршрутизатор TP-Link Archer AX50 Black

Код: 298475
Закінчився
Продано
Опис

Наступне покоління Wi-Fi
Wi-Fi 6 (802.11ax) може виявитися найбільшим досягненням у розвитку Wi-Fi, забезпечивши величезний приріст швидкості та загальних запасів продуктивності мережі. Широке поширення Wi-Fi 6 стає все ближчим з появою щораз більшої кількості під'єднаних пристроїв AX. Саме час оновити маршрутизатор до нового покоління Wi-Fi!

Швидкість не чекає!
Немає сенсу відкладати купівлю маршрутизатора з підтримкою Wi-Fi 6, якщо ви вже можете повною мірою скористатися перевагами швидкості, яку він забезпечує. Маючи пропускну здатність 160 МГц і 1024-QAM, Archer AX50 забезпечує швидкість до 3 Гбіт/с. Маршрутизатор працює на основі набору мікросхем Intel Home Wi-Fi WAV654 Wi-Fi 6 AX3000, який ідеально поєднується з новими ПК і ноутбуками з підтримкою Intel Wi-Fi 6 Gig+. Таке рішення дає змогу без затримок виконувати велику кількість завдань, що вимагають високої пропускної здатності.

Надійне під'єднання до 256 пристроїв
У відповідь на щораз більші вимоги до домашнього Wi-Fi, Archer AX50 надає безпеку майбутніх домашніх мереж, забезпечуючи вчетверо більший запас продуктивності для під'єднання більшої кількості пристроїв. Сучасні технології, як-от OFDMA, збільшують пропускну здатність учетверо в сценаріях із високою щільністю передавання даних, порівнюючи зі стандартними маршрутизаторами 802.11ac. Будьте на хвилі найсучасніших технологій і майбутніх розроблень.

Комфортне використання.
Зробивши гігантський стрибок уперед у зоні бездротового зв'язку, Wi-Fi 6 забезпечить стабільний Wi-Fi зв'язок у будинках із величезною кількістю під'єднаних пристроїв. Насолоджуйтеся швидшим ігровим процесом і безпроблемним відеоконференцзв'язком навіть за одночасного під'єднання декількох пристроїв.

Безпечніший і надійніший Wi-Fi
Створіть налаштовану мережу Wi-Fi з підвищеною безпекою за допомогою TP-Link HomeCare. Як для захисту ваших конфіденційних даних, так і для обмеження доступу дітей і гостей HomeCare надає вам інструменти, необхідні для повного керування вашою мережею.

Збільшене покриття у всьому домі
Чотири потужні зовнішні антени та технологія Beamforming об'єднують у собі потужну та надійну мережу Wi-Fi у всьому домі. Передові технології Wi-Fi 6, як-от BSS Color, забезпечують плавні та стабільні з'єднання, усуваючи перешкоди від сигналів сусідів.

Зниження споживаної енергії
У той час як клієнти Wi-Fi 6 починають з'являтися на ринку приголомшливими темпами, новітня технологія AX — Target Wake Time — допомагає вашим пристроям спілкуватися більше, споживаючи водночас менше енергії. Мобільні та IoT-пристрої, що підтримують TWT, узгоджують, коли та як часто вони активуватимуться для надсилання або отримання даних, що збільшує час очікування й істотно продовжує термін експлуатації акумулятора.

Просте керування за допомогою Tether
Налаштуйте маршрутизатор за лічені хвилини через його інтуїтивно зрозумілий вебінтерфейс або застосунок Tether. Також програма дає змогу вам керувати мережевими настроюваннями з будь-якого пристрою Android або iOS.

Готові до інтеграції з технологіями розумного дому вже сьогодні!
Зі збільшенням кількості пристроїв у сучасному домі кожен із нас заслуговує розумнішого та простішого способу зібрати та з'єднати всі ваші продукти разом. Використовуйте Amazon Alexa, щоб керувати всім за допомогою голосових команд, щоб насолоджуватися по-справжньому розумним життям.

Характеристики
Основні
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 ax, 802.11 ac, 802.11 a, 802.11 g, 802.11 b
Наявність USB портів
1 x USB 2.0
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
5
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
5 ГГц, 2.4 ГГц
Швидкість WiFi
300 Мбіт/сек
Кількість антен
4
Тип антени
зовнішня
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор TP-Link Archer AX50 Black
Маршрутизатор TP-Link Archer AX50 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових