з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Asus RT-AX92U 2 pack Black
Маршрутизатор Asus RT-AX92U 2 pack Black

Маршрутизатор Asus RT-AX92U 2 pack Black

Код: 303915
Закінчився
Продано
Опис

Зона покриття мережі — до 500 м²

Asus AiMesh AX6100 WiFi System — це перша у світі mesh-система новітнього бездротового стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax), яка здатна забезпечити стабільний сигнал у кожному куточку великого дому. Для зв'язку між двома вузлами системи, що являють собою маршрутизатори RT-AX92U, також використовується з'єднання Wi-Fi 802.11ax зі швидкістю до 4804 Мбіт/с.

Підтримка роумінгу у разі додавання наявних маршрутизаторів

До системи AiMesh AX6100 можна приєднувати сумісні маршрутизатори для ще більшого розширення зони охоплення. В межах системи AiMesh перемикання від одного вузла до іншого здійснюється автоматично залежно від рівня бездротового сигналу (роумінг).

Сумісність із попередніми поколіннями Wi-Fi

Крім новітнього стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax) система AiMesh AX6100 сумісна з Wi-Fi 4 (802.11n) і Wi-Fi 5 (802.11ac), що дає змогу приєднувати до неї як сучасні, так і раніше випущені пристрої. Стандарт Wi-Fi 6 являє собою новітнє покоління бездротових технологій, саме його будуть підтримувати мобільні пристрої, що виходять у найближчому майбутньому. Система AiMesh AX6100 дасть змогу повною мірою розкрити всі їхні переваги.

Дротове або бездротове під'єднання маршрутизаторів

Два вузли системи AiMesh — маршрутизатори RT-AX92U — можна з'єднувати один з одним кабелем Ethernet, що виявиться корисним, якщо в різних кімнатах вашого дому вже є вбудовані в стіну Ethernet-порти. В цьому разі обмін даними між ними здійснюється через кабель, а всі три бездротові діапазони будуть повністю надані клієнтським пристроям.

Маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax)

Новий рівень швидкості

Система AiMesh AX6100 складається з двох вузлів, кожен із яких являє собою тридіапазонний бездротовий маршрутизатор RT-AX92U з антеною конфігурацією 4х4. Використовуючи широкі канали зв'язку (160 МГц) і квадратурну модуляцію 1024-QAM, ці маршрутизатори обмінюватимуться даними з клієнтськими пристроями у 2.7 раза швидше, ніж моделі стандарту 802.11ac з аналогічною антеною конфігурацією.

Зв'язок між вузлами системи AiMesh AX1600 також здійснюється через високошвидкісне з'єднання Wi-Fi 802.11ax.

Швидкісне обслуговування безлічі клієнтських пристроїв

Революційне поєднання технологій OFDMA і MU-MIMO, реалізованих у стандарті Wi-Fi 6 (802.11ax), забезпечує збільшену пропускну здатність й ефективніше її використання в разі бездротових мереж із високим завантаженням. У межах версії Wi-Fi 5 (802.11ac) кожен мережевий канал міг використовуватися клієнтськими пристроями лише за чергою. На відміну від цієї неефективної схеми, технологія OFDMA, що є частиною стандарту Wi-Fi 6, передбачає поділ кожного каналу на підканали меншого розміру, що дає змогу об'єднувати та передавати одночасно сигнали від безлічі клієнтських пристроїв, у такий спосіб знижуючи латентність під час обміну даними через мережу Wi-Fi.

Зниження енергоспоживання клієнтськими пристроями

Функція «пробудження за розкладом» (Target Wake Time — TWT) дає змогу системі AiMesh AX6100 виділяти певні інтервали часу, упродовж яких здійснюватиметься обмін даними з клієнтськими пристроями. У такий спосіб, ці пристрої зможуть переходити в режим сну, а не залишатися завжди активними в очікуванні сигналу від маршрутизатора. Результат — істотне зниження енергоспоживання і відповідна економія заряду акумулятора.

Технологія AiProtection Pro. Безпечний доступ в Інтернет

Система AiMesh AX6100 містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на основі розроблень компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх приєднаних до нього цифрових пристроїв. За допомогою функції батьківського контролю можна вказати розклад доступу в Інтернет. Також є можливість повністю заблокувати небажані вебсайти та мобільні застосунки.

Завдяки технології AiMesh ця система захисту доступна всім пристроям у мережі незалежно від того, до якого з маршрутизаторів RT-AX92U приєднаний конкретний пристрій.

Подвійне геймерське прискорення

Швидкість мережевої гри залежить від маршруту, яким відправляються пакети з її даними на сервер. Технологія Gamers Private Network від компанії WTFast слугує для автоматичної оптимізації цього маршруту та мінімізації лагів. У системі AiMesh AX6100 також реалізована функція Adaptive QoS, яка дає змогу надати ігровим застосункам максимальний пріоритет під час використання інтернет-каналу.

Блокування інфікованих пристроїв

Крім функції об'єднання каналів на основі LAN-портів, RT-AX92U підтримує об'єднання каналів WAN. В останньому випадку для під'єднання до провайдера використовується по одному гігабітному порту WAN і LAN. Чудовий спосіб отримати доступ до зовнішнього каналу з пропускною спроможністю понад 1 Гбіт/с.

Примітка: для роботи функції об'єднання каналів WAN кабельний модем, маршрутизатор або комутатор має мати підтримку стандарту 802.3ad. Максимальну продуктивність кабельного модема забезпечує стандарт DOCSIS 3.1.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 ax
Наявність USB портів
1 x USB 2.0
Підключення WAN
Швидкість WAN
1000 Мбіт/с
Кількість WAN-портів
1
Інтерфейс підключення до інтернет (WAN)
Gigabit Ethernet
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
5 ГГц, 2.4 ГГц
Швидкість WiFi
400 Мбіт/сек, 4804 Мбіт/сек, 867 Мбіт/сек
Кількість антен
6
Тип антени
вбудована, зовнішня
Функції та можливості
Особливості
робота у двох діапазонах
Можливість підключення USB пристроїв
принтер (вбудований принт-сервер), зовнішній накопичувач, 3G-модем
Брандмауер
Брандмауер (Firewall)
Тип підключення
DHCP
Живлення
Напруга живлення
19 В
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор Asus RT-AX92U 2 pack Black
Маршрутизатор Asus RT-AX92U 2 pack Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових