з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Honor Router 3 White
Маршрутизатор Honor Router 3 White
МАРШРУТИЗАТОР HONOR ROUTER 3 WHITE 0
МАРШРУТИЗАТОР HONOR ROUTER 3 WHITE 1
МАРШРУТИЗАТОР HONOR ROUTER 3 WHITE 2
МАРШРУТИЗАТОР HONOR ROUTER 3 WHITE 3
МАРШРУТИЗАТОР HONOR ROUTER 3 WHITE 4

Маршрутизатор Honor Router 3 White

Код: 384097
Закінчився
Продано
Опис

Wi-Fi 6. Краще. Швидше. Сильніше.

Нове покоління мережі Wi-Fi доступне! Wi-Fi 6 забезпечує високу швидкість мережі, надійне підключення та широку область покриття сигналу для всіх пристроїв*. З Wi-Fi 6 вам будуть доступні високошвидкісне завантаження даних та онлайн-трансляції та ігри без затримок.

Швидке одночасне підключення

Завдяки технології OFDMA-модуляції, двоядерному процесору Gigahome 1,2 ГГц HONOR Router 3 здатний об'єднувати сигнали і передавати їх одночасно на кілька пристроїв - максимум 4 пристрої в діапазоні 2,4 ГГц і на максимум 16 пристроїв в діапазоні 5 ГГц *. Ви зможете відтворювати потокові відео з роздільною здатністю 4K на декількох пристроях одночасно на однаково високій швидкості.

Новий рівень швидкості

Використовуйте пристрої HONOR з підтримкою Wi-Fi 6 та випробувайте абсолютно новий рівень швидкості завдяки HONOR Router 3 з унікальним Wi-Fi-чіпом. Мчіться просторами Інтернету на ультрашвидкості.

Нове уявлення швидкості

Повне завантаження фільму лише за 10 секунд з Wi-Fi 6+2. HONOR Router 3 дозволяє досягти швидкості мережі в 3000 Мбіт/с*-574 Мбіт/с у діапазоні частот 2,4 ГГц та 2402 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц. Виходить, що швидкість майже втричі вища порівняно з попередніми стандартами мережі Wi-Fi.

Гігабітна швидкість мережі Wi-Fi у діапазоні 160 МГц

Розширений діапазон 160 МГц дозволяє збільшити обсяг даних, що передаються. Wi-Fi-чіп у HONOR Router 3 та пристроях HONOR з підтримкою Wi-Fi 6 був удосконалений для розвитку швидкості передачі даних до 2,4 Гбіт/с. З такою швидкістю ви зможете миттєво завантажувати файли та відтворювати потокове відео.

Удосконалена мережа Wi-Fi 5 у діапазоні 160 МГц

Пристрої HONOR, що підтримують мережу Wi-Fi 5, також зможуть отримати можливості передачі даних зі швидкістю на 60% быстрее3 при використанні спільно з HONOR Router 3, що працює в діапазоні 160 МГц.

Пропускна здатність мобільних пристроїв на коротких відстанях* (одиниці виміру: Гбіт/с)

Більш потужне та надійне покриття сигналу мережі

Чи виникають проблеми при підключенні до Wi-Fi, коли ви далеко від джерела сигналу? У HONOR Router 3 використовується технологія вузької смуги пропускання, яка дозволяє передавати сильний сигнал Wi-Fi до 6 дБ4 на пристрої HONOR з підтримкою Wi-Fi 6. Це означає, що передача сигналу мережі Wi-Fi буде швидкою та стабільною, навіть коли ви знаходитесь далеко від роутера.

Широке покриття з MESH-мережами

Забудьте про існування мертвих зон Wi-Fi. Використовуйте кілька роутерів HONOR Router 3, щоб розширити покриття мережі. Тепер ви зможете насолоджуватися переглядом потокових відео та онлайн-іграми без затримок, навіть коли ви далеко від джерела сигналу мережі.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 ax
Підключення LAN
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
5 ГГц, 2.4 ГГц
Швидкість WiFi
3000 Мбіт/сек
Кількість антен
4
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Особливості
робота у двох діапазонах
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор Honor Router 3 White
Маршрутизатор Honor Router 3 White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових