з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Xiaomi Router Redmi AC2100
Маршрутизатор Xiaomi Router Redmi AC2100
2 049
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER REDMI AC2100 0
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER REDMI AC2100 1
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER REDMI AC2100 2
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER REDMI AC2100 3
МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI ROUTER REDMI AC2100 4

Маршрутизатор Xiaomi Router Redmi AC2100

Код: 485223
В наявності
2 049 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Швидкість бездротової передачі даних до 2033 Мбіт / с

При роботі на двох частотах Redmi Router AC2100 може передавати дані зі швидкістю до 2033 Мбіт/с.це в 1.7 разів швидше, ніж у Redmi Router AC1200. На частоті 5 Ггц він на 433 Мбіт/с швидше передає дані в порівнянні з Redmi Router AC1900. З ним можна забути про лагах в іграх, довгої буферизації відео 4К і повільної швидкості підключення!

6 всеспрямованих антен

Шість зовнішніх всеспрямованих антен з коефіцієнтом посилення в 5 dbi використовують всі переваги нової конструкції роутера, яка була спеціально відкалібрована і налаштована для розширення зони покриття. Навіть в складних умовах з безліччю товстих стін сигнал достукає до всіх споживачів.

6 потужних підсилювачів

Для сигналу частотою 2.4 Ггц використовуються два потужних зовнішніх підсилювача (PA) і чутливий Підсилювач з низьким рівнем шуму (LNA) для прийому. Для сигналу частотою 5 Ггц використовуються 4 підсилювача і окремий високочутливий ресивер, за рахунок чого підвищується діапазон прийому сигналу і його стійкість до перешкод, дозволяючи роутеру Redmi працювати навіть в складних умовах.

Підтримка технології формування променя

Для сигналу частотою 5 Ггц реалізована підтримка технології Beamforming( формування променя), яка автоматично визначає положення пристроїв в домашній мережі і при необхідності підсилює сигнал в їх напрямку, щоб створити стійке підключення і широку область покриття.

Величезна швидкість при роботі на двох частотах

Роутер Redmi AC2100 може без перешкод працювати на частотах 2.4 и 5 Ггц. При одночасній роботі на двох частотах максимальна швидкість передачі даних становить вражаючі 2033 Мбіт/с.Цього з запасом вистачить для швидкого підключення будь-якого пристрою. Сигнал частотою 2.4 Ггц "б'є" ще далі і не боїться ні стін, ні відстаней.

Гігабітні порти для повного використання доступної швидкості

У Redmi AC2100 є один гігабітний WAN-порт і три гігабітних LAN-порти, що працюють на швидкості до 1000 Мбіт/с.їх можливості на порядок перевершують звичайні порти на 100 Мбіт/с, дозволяючи створити швидку домашню мережу навіть без підключення до Інтернету.

Спритний двоядерний процесор

Двоядерний процесор роутера працює в чотирьохпотоковому режимі з частотою ядра до 880 МГц. Зі складними завданнями він справляється набагато краще, ніж звичайний одноядерний процесор, при цьому гарантуючи стійку і швидку передачу даних з використанням як дротового, так і бездротового каналу.

128 мегабайт оперативної пам'яті

Чим більше Оперативна пам'ять, тим краще і плавніше буде працювати пристрій. У Redmi Router AC2100 на борту цілих 128 Мб пам'яті. У порівнянні зі смартфонами або комп'ютерами це може здаватися скромним об'ємом, але роутера його з запасом вистачає для виконання найскладніших завдань.

Вбудоване ігрове прискорення uu Game Booster

Унікальна система ігрового прискорення UU Game Bosster створена спеціально для роботи з найпопулярнішими онлайн-іграми, щоб навіть при грі проти суперників з іншого кінця Земної кулі зберігати низьку затримку і стійке підключення.

Висока швидкість на будь-якій платформі

Роутер Redmi підтримує ігрове прискорення для будь-яких платформ-Xbox, PS4, Nintendo Switch та інших, повністю позбавляючи від лагів, гальм і проблем з підключенням, дозволяючи насолоджуватися плавною течією улюбленої гри.

4 антени для прийому і передачі на частоті 5 Ггц

Комп'ютери Mac підтримують прийом і передачу від 3 антен, деякі мережеві карти підтримують по 4 антени, а звичайні роутери можуть використовувати тільки 2, таким чином обмежуючи можливості Wi-Fi. Конструкція Redmi Router AC2100 підтримує роботу 4 антен на частоті 5 Ггц, повністю реалізовуючи високу швидкість бездротового підключення.

Стійке підключення завдяки MIMO 4x4

Частота 5 Ггц може працювати в режимі MIMO 4х4. За швидкістю і пропускної здатності її можна порівняти зі швидкісним чотирисмуговим шосе, яке забезпечує швидкість потоку в рази більше, ніж звичайна двосмугова дорога, при цьому не створюючи перешкод для інших пристроїв і забезпечуючи їх стійким зв'язком.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 ac
Наявність USB портів
відсутні
Підключення WAN
Інтерфейс підключення до інтернет (WAN)
Gigabit Ethernet
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
3
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Gigabit Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
5 ГГц, 2.4 ГГц
Швидкість WiFi
300 Мбіт/сек, 1733 Мбіт/сек
Кількість антен
6
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Особливості
робота у двох діапазонах
Розширені режими шифрування
SSID, WPA-PSK
Живлення
Тип живлення
від мережі
Напруга живлення
12 В
Фізичні параметри
Розміри, мм
259x176x184
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор Xiaomi Router Redmi AC2100
Маршрутизатор Xiaomi Router Redmi AC2100
2 049 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових