з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор TP-Link Archer AX55
Маршрутизатор TP-Link Archer AX55
3 999
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX55 0
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX55 1
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX55 2
МАРШРУТИЗАТОР TP-LINK ARCHER AX55 3
Маршрутизатор TP-Link Archer AX55 4

Маршрутизатор TP-Link Archer AX55

Код: 556971
В наявності
3 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Інтернет без меж

Двохдіапазонний Wi-Fi роутер Archer AX55 працює на високій швидкості, роздаючи мережу відразу на кілька пристроїв у всьому будинку. Швидке налаштування системи всього за кілька хвилин зі зручним додатком Tether, прискорений відгук під час онлайн-битв і спілкування по відеозв'язку, надійний захист від кібератак і можливість економії енергоресурсів, набір комфортних опцій і додаткових послуг, а також можливість контролювати кожного користувача – це далеко не повний список переваг моделі.

Космічна швидкість

Пристрій нового покоління зі швидкістю в 2402 Мб на 5 ГГц і до 574 Мбіт/с на 2,4 ГГц – гарантія більш плавної трансляції без затримок, провисання і лагів. Archer AX55 необхідний кожному, хто чекає від Wi-Fi роутера більш ефективної роботи на безлічі призначених для користувача пристроїв. Швидкості достатньо, щоб одночасно дивитися відео, завантажувати файли і грати онлайн. При цьому відео 8К без затримок можна дивитися сміливо і без докачування.

Миттєвий відгук

Фірмова технологія OFDMA в парі з системою MU-MIMO гарантує підвищену продуктивність моделі і можливість одночасно підключати відразу кілька зовнішніх пристроїв. Багатозадачність, ефективність і висока якість сигналу – це пропозиція від Archer AX55, від якої складно відмовитися. Спокійно працювати в одному діапазоні можуть відразу кілька користувачів. При цьому кількість затримок мінімальна, а якість потоку на вищому рівні. Оновлення системи проходить автоматично за розкладом.

Потужний потік

Оригінальний чіпсет Qualcomm з запасом ОЗП 512 Мб гарантує повний контроль швидкості підключення без втрат навіть на максимальних навантаженнях. Повна конфіденційність і захист даних на будь-якому етапі роботи. Пошук потенційної загрози йде постійно в режимі реального часу. Функція "батьківський контроль" з блокуванням небажаного контенту і обмеженням за часом перегляду. Можливість встановлення пріоритету QoS і безліч додаткових послуг зроблять життя максимально комфортним, дозвілля цікавим, а роботу продуктивною.

Швидкість без перегріву

Продуманий дизайн націлений на безпеку і комфорт експлуатації. Перфорована панель відповідає за охолодження системи навіть при роботі на максимальній потужності. Тепло розподіляється більш рівномірно, без критичних перегрівів процесора. Дві пари потужних антен відповідають за мережеве покриття у всьому будинку, а унікальна технологія Beamforming допоможе завжди виявити активний пристрій і сконцентрувати потік в його бік.

Максимальне покриття

Вільний обмін файлами з будь-якими зовнішніми апаратами, а також використання самого пристрою в якості хмарного сховища, можливе завдяки універсальному порту USB 3.0. Доступ до будь-якої периферії всередині домашньої або офісної мережі: принтер, сканер, медіа-сервер і віддалений доступ через FTP-сервер, підключення 3G і 4G і багато іншого пропонує оновлена модель Archer AX55. Підтримка ультрасучасної системи OneMesh гарантує безшовне покриття без втрати сигналу.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 r, 802.11 ad, 802.11 ax, 802.11 a, 802.11 n, 802.11 g, 802.11 v, 802.11 b, 802.11 u, 802.11 ac
Наявність USB портів
1 x USB 3.0
Підключення WAN
Швидкість WAN
1000 Мбіт/с
Кількість WAN-портів
1
Інтерфейс підключення до інтернет (WAN)
Gigabit Ethernet
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Gigabit Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
5 ГГц, 2.4 ГГц
Швидкість WiFi
3000 Мбіт/сек
Кількість антен
4
Тип антени
вбудована
Функції та можливості
Особливості
підтримка OneMesh, Beamforming, робота у двох діапазонах
Можливість підключення USB пристроїв
3G-модем
Безпека
Airtime Fariness
Додатково
технологія Target Wake Time, TP-Link HomeShield, технологія OFDMA
Живлення
Напруга живлення
12 В
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор TP-Link Archer AX55
Маршрутизатор TP-Link Archer AX55
3 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових