з 09:00 до 21:00
Материнська плата Asus ROG Strix B560-F Gaming WiFi Socket 1200
Материнська плата Asus ROG Strix B560-F Gaming WiFi Socket 1200
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА ASUS ROG STRIX B560-F GAMING WIFI SOCKET 1200 0
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА ASUS ROG STRIX B560-F GAMING WIFI SOCKET 1200 1
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА ASUS ROG STRIX B560-F GAMING WIFI SOCKET 1200 2
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА ASUS ROG STRIX B560-F GAMING WIFI SOCKET 1200 3
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА ASUS ROG STRIX B560-F GAMING WIFI SOCKET 1200 4
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА ASUS ROG STRIX B560-F GAMING WIFI SOCKET 1200 5
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА ASUS ROG STRIX B560-F GAMING WIFI SOCKET 1200 6

Материнська плата Asus ROG Strix B560-F Gaming WiFi Socket 1200

Код: 336896
Закінчився
Продано
Опис

Геймерська материнська плата формату ATX

З чіпсетом Intel® B560, процесорним роз'ємом LGA 1200, 8+2 спареними силовими модулями, функціями двостороннього інтелектуального шумоподавлення, модулем Wi-Fi 6 (802.11ax), контролером 2.5G Ethernet від Intel®. , USB 3.2 Gen 2x2 USB Type-C®, SATA та RGB-підсвічуванням AURA Aura Sync

  • Роз'єм Intel® LGA 1200 для процесорів Intel® Core™ 10-го та 11-го поколінь, Pentium® Gold та Celeron®
  • Надійна система живлення: спарені силові модулі та роз'єм живлення ProCool, високоякісні дроселі та довговічні конденсатори для підтримки багатоядерних процесорів
  • Швидка мережа: бездротовий модуль Intel® (Wi-Fi 6, 802.11ax), контролер 2.5G Ethernet від Intel®, технологія ASUS LANGuard
  • Сучасні інтерфейси: HDMI™ 2.0, DisplayPort 1.4, три слоти M.2, USB 3.2 Gen 2x2 USB Type-C®
  • Для ентузіастів: кріплення M.2 Q-Latch, попередньо встановлена панель інтерфейсів, функції BIOS Flashback™ та Q-LED
  • Персоналізація: RGB-підсвічування Aura Sync, у тому числі роз'єм для адресних світлодіодних стрічок другого покоління
  • Ігровий звук: кодек SupremeFX S1220A з підсилювачем Savitech SV3H712, двостороннє інтелектуальне шумозаглушення, технології DTS® Sound Unbound та Sonic Studio III
  • Програмне забезпечення: 60-денна підписка на AIDA64 Extreme та інтуїтивний інтерфейс UEFI BIOS

ROG Strix B560-F Gaming WiFi забезпечує все необхідне для створення добре збалансованого ігрового ПК на основі процесорів Intel Core 11 покоління. Він розроблений для новітніх графічних карт, високошвидкісних налаштувань накопичувачів та мережевих стандартів, а потім додатково посилений утилітами на основі штучного інтелекту, які перейшли з материнських плат топового рівня ROG, щоб вивести продуктивність далеко за межі стандартних. Як завершальний штрих, футуристична естетика, підкреслена освітленням RGB, що налаштовується, дозволяє зробити конструкцію унікальною для вас.

Розкрий потенціал!

Надійна система живлення та широкі можливості щодо організації охолодження, що забезпечують виняткову продуктивність, функції оптимізації параметрів мережі та покращення якості голосового зв'язку, що працюють на основі алгоритмів штучного інтелекту – ці та інші переваги нової материнської плати дозволять розкрити весь потенціал комп'ютера, побудованого на її основі.

  • Комбіновані силові модулі

У системі живлення з 8+2 фазами на цій материнській використовуються силові модулі, кожен з яких складається з драйвера, а також MOSFET-ключів верхнього та нижнього плечей, для забезпечення ефективного електроживлення сучасних Intel.

  • Хороші компоненти

У материнських платах ASUS застосовуються добірні дроселі з феритовим осердям та конденсатори, які здатні працювати довше та в більш складних умовах, ніж стандартні компоненти.

  • Роз'єм харчування PROCOOL

Роз'єм живлення ASUS ProCool гарантує надійне підключення кабелів, знижений електричний опір та покращене розсіювання тепла порівняно зі стандартними.

  • Контролер DIGI+

Стабілізатор напруги Digi+ забезпечує високу ефективність, надійність та стабільність живлення за будь-яких навантажень.

  • 6-шарова друкована плата

Конструкція друкованої плати сприяє кращому розсіюванню тепла в галузі системи живлення, що підвищує стабільність роботи комп'ютера та збільшує розгінний потенціал процесора.

Інженерні рішення

Материнські плати серії ROG Strix B560 забезпечують всебічний контроль роботи вентиляторів за допомогою інтерфейсу утиліти Fan Xpert 4, так і через UEFI BIOS.

  • Роз'єм процесорного вентилятора

Окрема пара роз'ємів для підключення процесорних вентиляторів

  • Роз'єм вентилятора необслуговуваної СРО

Окремий роз'єм PWM/DC для комплексних охолоджуючих рідинних систем із замкнутим контуром.

  • Радіатор M.2

Встановлений у слот M.2 накопичувач зможе показати свою максимальну продуктивність без загрози перегріву.

  • 4-контактний роз'єм для вентилятора

Кожен роз'єм підтримує автоматичне визначення типу вентилятора (регулюється ШИМ або напругою).

Двостороннє інтелектуальне шумове поглинання

Ця функція використовує алгоритм, що базується на системі глибокого навчання для фільтрації фонових шумів у сигналі, що надходить від мікрофона або зовнішнього джерела. Вона фільтрує сторонні звуки - стукіт клавіш, клацання кнопок миші та інший сторонній шум. Тому ваш голос буде чітко чути під час спілкування, будь то гра або сеанс конференц-зв'язку.

Справжнє занурення В ГРУ

Сучасні інтерфейси підключення та вдосконалена аудіосистема виводить можливості материнської плати ROG Strix B560 Gaming WiFi на новий рівень.

OPTIMEM II

ROG Strix B560-F Gaming Wi-Fi підтримує встановлення в чотири слоти до 128 ГБ оперативної пам'яті DDR4. Технологія OptiMem II означає використання оптимізованого розведення доріжок, що з'єднують процесор та модулі пам'яті, з метою зниження наведень та перехідних перешкод. Тим самим забезпечується вищі робочі частоти під час використання комплектів модулів пам'яті.

Підтримка PCIE 4.0

Материнська плата ROG Strix B560-F Gaming має три роз'єми M.2, один із яких підтримує новітній стандарт PCIe 4.0. Це забезпечує максимальну гнучкість та високу швидкість обміну даними при підключенні твердотільних накопичувачів.

WI-FI 6 (802.11AX)

На материнській платі реалізовано бездротовий інтерфейс нового покоління Wi-Fi 6 (802.11ax), що відрізняється підвищеною стабільністю та швидкістю роботи в умовах безлічі одночасно підключених клієнтів. Щоб відкрити повний потенціал Wi-Fi 6, використовуйте маршрутизатор ASUS Wi-Fi 6.

2.5G ETHERNET ВІД INTEL

Контролер 2.5G Ethernet від Intel дозволяє збільшити швидкість провідного підключення до мережі, використовуючи поточну кабельну інфраструктуру. Результат: онлайн ігри без лагів, трансляції відео без пауз, передача файлів без тривалого очікування.

ROG SUPREMEFX

Шляхом використання компонентів преміум-класу, а також оптимізованого розведення доріжок та екранування аудіосистема ROG SupremeFX забезпечує високу якість звуку на всіх аудіовходах та аудіо виходах материнської плати. Роз'єм на передній панелі обслуговує підсилювач Savitech, що забезпечує необхідні параметри для підключення ігрових гарнітур та Hi-Fi навушників.

AUDIO USBTYPE-C

Виділений порт Audio Type-C з додатковою фільтрацією пульсацій напруги забезпечує якісний сигнал як для гарнітур із 3,5-мм аудіо роз'ємом, так і для USB-гарнітур.

Контролер S210

Контролер S210 автоматично перемикає порт у потрібний режим: USB 2.0 або стерео-вихід, якщо використовується будь-який адаптер USB Type-C/3,5 мм.

Усунення шумів

Спеціальна схема фільтрації електричних шумів допомагає знизити рівень шуму на аудіо входах, забезпечуючи постійно якісну роботу від джерела звуку.

Кабель ROG AUDIO USB TYPE-C

Кабель, що входить у комплект постачання, дозволяє легко під'єднати до порту Audio Type-C ЦАП або гарнітуру з інтерфейсом USB, наприклад ROG Delta. Крім того, цей кабель можна під'єднати до порту USB 3.2 Type-C на задній панелі та використовувати як подовжувач для підключення високошвидкісного накопичувача або іншого пристрою.

Відображення вашого смаку

Створіть унікальну ігрову збірку, яка відображатиме ваш особистий стиль, з'єднавши ROG Strix B560-F Gaming WiFi з іншими продуктами багатої екосистеми ROG.

У стилі ROG STRIX

ROG Strix B560-F Gaming WiFi уособлює дух серії ROG з її футуристичними елементами дизайну у стилі кіберпанк. Материнська плата з гордістю демонструє на собі логотип ROG з переливчастим ефектом та підсвічуванням Aura RGB, а також вигравіюваний напис Strix поряд із малюнком з прямих ліній та крапок.

Запали ГРУ!

Материнські плати даної серії оснащуються вбудованою системою підсвічування Aura з гнучким регулюванням параметрів. Крім того, до них можна під'єднати програмовані світлодіодні стрічки та синхронізувати візуальні ефекти з іншими Aura-сумісними пристроями ASUS.

Роз'єм для адресованих світлодіодною стрічкою другого покоління

Роз'єм для адресованих світлодіодних стрічок, що використовується на материнській платі ROG Strix B560-F Gaming WiFi, здатний визначати кількість світлодіодів на стрічках другого покоління, що дозволяє програмному забезпеченню автоматично налаштовувати світлові ефекти для конкретних пристроїв. Нові роз'єми також забезпечують зворотну сумісність із наявними пристроями, що підтримують підсвічування Aura.

M.2 Q-LATCH

Інноваційне кріплення Q-Latch спрощує встановлення та вивільнення SSD-накопичувачів формату M.2 – для цього не потрібні ніякі спеціальні інструменти. Конструкція кріплення передбачає механізм фіксації накопичувача у слоті M.2 без використання традиційних гвинтів.

BIOS FLASHBACK™

Завдяки ексклюзивній функції BIOS FlashBack™ користувачам потрібно лише завантажити останню версію UEFI BIOS на USB-накопичувач із файловою системою FAT32, під'єднати живлення до материнської плати, вставити USB-накопичувач у порт плати та натиснути кнопку USB FlashBack, розташовану на ній. Для використання цієї функції не потрібні навіть процесор та модулі пам'яті.

Індикатори Q-LED

Чотири індикатори дозволяють легко визначити, який саме компонент може бути причиною несправностей комп'ютера.

Попередньо встановлена панель

Екран для задньої панелі комп'ютерного корпусу не тільки виглядає привабливо, але допомагає уникнути випадкових пошкоджень інтерфейсних роз'ємів.

Гарантія сумісності

У сертифікації фахівці перевіряють безліч компонентів на сумісність із материнськими платами ASUS. Наш список сумісності (QVL) надає інформацію про компоненти та модулі пам'яті, сумісність яких гарантується.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрова
Сокет
Socket 1200
Вбудована відеокарта
є
Чіпсет
Intel B560
Роз'єми на платі
Відеоінтерфейс
1x PCI Express 3.0 x16, 1x PCI Express 4.0 x16
Підключення ОЗП
DIMM
DDR4
Кількість слотів пам'яті
4
Максимальна частота пам'яті, МГц
3200
Максимальний обсяг пам'яті ОЗП
128 ГБ
Підключення накопичувачів
Кількість роз'ємів M.2
3 шт
Периферія (на задній планці/на платі)
Зовнішні порти
2 x USB 3.2 Gen 2, 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 4 x USB 2.0, 5 x audio, 1 x LAN, 1 x DisplayPort, 2 x USB 3.2 Gen 1, 1 x HDMI
Додаткові властивості
Підтримка двох і більше відеокарт
є
Фізичні параметри
Форм-фактор
ATX
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Материнська плата Asus ROG Strix B560-F Gaming WiFi Socket 1200
Материнська плата Asus ROG Strix B560-F Gaming WiFi Socket 1200
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових