з 09:00 до 18:00
Материнська плата Biostar
Материнська плата Biostar
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА BIOSTAR 0
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА BIOSTAR 1
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА BIOSTAR 2
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА BIOSTAR 3

Материнська плата Biostar

Код: 663162
Закінчився
Продано
Опис

Biostar H510MH 2.0 – доступна micro-ATX материнська плата на базі системної логіки Intel H510 з процесорним роз'ємом LGA 1200, позиціонується як бюджетне рішення для збирання офісного або домашнього ПК. Ця модель може похвалитися чудовою продуктивністю, широким функціоналом та високою якістю елементної бази. Підтримує процесори Intel Core i9/i7/i5/i3 10-го та 11-го поколінь, а також процесори Intel Pentium.

Деякі з основних особливостей материнської плати Biostar H510MH 2.0:

  • Потужна 8-фазна підсистема живлення S-Hyper PWM забезпечує точну подачу заряду, практично безшумна та енергоефективна. Надміцні ковпачки твердотілих конденсаторів, значно продовжують термін їхньої служби.
  • Підтримує шину даних PCI-E Gen 4.0, що дозволяє встановлювати потужні ігрові або професійні відеокарти. За допомогою цього інтерфейсу можна підключати швидкісні NVMe SSD-накопичувачі в гніздо M.2. Для зберігання даних також присутні чотири конектори типу SATA 3.
  • Для встановлення оперативної пам'яті типу DDR4, в об'ємі до 64 ГБ (2x32 ГБ) та з частотою до 3200 МГц (в режимі XMP), на платі передбачено 2 DIMM слоти. Такого обсягу із запасом вистачить для сучасних ігор та вимогливих додатків. ОЗП працює у двоканальному режимі.
  • Задня панель плати оснащена всіма необхідними портами для введення та виведення даних. Мережевий порт працює під керуванням LAN-контролера Intel I219V GbE LAN, забезпечує підключення до мережі на швидкості до 1 Гбіт/с.
  • Студійну якість звуку забезпечує контролер компанії Realtek – ALC897. Для посилення сигналу встановлено потужні аудіоконденсатори.
  • Ця модель, як і більшість материнських плат Biostar, має систему налагодження Debug LED, а також систему управління вентиляторами A.I FAN. Це допомагає легко налаштувати охолодження та роботу ПК.
Материнська плата Biostar
Материнська плата Biostar
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових