з 09:00 до 21:00
Медіаплеєр Transpeed H96 MAX 2/16GB
Медіаплеєр Transpeed H96 MAX 2/16GB
1 349
МЕДІАПЛЕЄР TRANSPEED H96 MAX 2/16GB 0
МЕДІАПЛЕЄР TRANSPEED H96 MAX 2/16GB 1
МЕДІАПЛЕЄР TRANSPEED H96 MAX 2/16GB 2
МЕДІАПЛЕЄР TRANSPEED H96 MAX 2/16GB 3
МЕДІАПЛЕЄР TRANSPEED H96 MAX 2/16GB 4

Медіаплеєр Transpeed H96 MAX 2/16GB

Код: 485001
В наявності
1 349 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Smart tv приставка H96 Max базується на новому процесорі RK3318, який виділяється серед усіх аналогів за рахунок невеликої вартості і в міру високої продуктивності.

В медіа плеєрі встановлено 2 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR3. Хоч це і не найшвидший варіант, але таке рішення дозволяє істотно знизити вартість тв боксу без сильної втрати у швидкодії.

Постійної пам'яті встановлено 16 Гб. Широкий вибір можливій комплектації дозволяє підібрати ідеальний варіант під свої потреби. Версії на 16 гб повинно бути достатньо для більшості користувачів, але якщо ви віддаєте перевагу дивитися медіа контент попередньо завантажуючи його, то вам дійсно варто вибрати старшу модель або подбати про встановлення додаткової карти пам'яті.

В якості операційної системи для smart тв приставки H96 Max вибрали android версії 9.0, яка є однією з останніх і актуальною версією ПЗ для мобільних пристроїв. Для користувача це означає стабільну підтримку оновлень і зручність у використанні.

Дизайн і комплектація smart tv приставки

Smart tv бокс H96 Max має дуже цікавий дизайн, на верхнейани пристрою є безліч разноцветныхадиентных ліній, які задають футуристичний тон даного девайсу. За рахунок такого незвичайного оформлення android box виглядає набагато краще за своїх аналогів.

Комплектація smart тв приставки H96 Max RK3318 гранично звична, в комплекті ви отримаєте керівництво користувача, пульт, блок живлення, щоб відразу почати користуватися пристроєм. На нижнейани ви зможете знайти велику кількість отворів для поліпшеного відведення гарячого повітря і наступний набір портів:

  • 2 порти USB 2.0, які підійдуть для взаємодії з периферією. Для підключення накопичувачів логічніше використовувати USB версії 3.0, так як його швидкість читання і запису в рази вище ніж у більш старого 2.0.
  • Для підключення до старих телевізорів можна використовувати порт AV, а до сучасних моделей підключення здійснюється за допомогою HDMI.
  • Якщо ви віддаєте перевагу провідний інтернет, ніж бездротове підключення, то ви зможете використовувати відповідний порт.
  • Для карток пам'яті також виділено відповідне гніздо.

Особливості ТВ-приставки H96 Max RK3318

К отличительным качествам медиа плеера H96 Max можно в первую очередь отнести его уникальный интересный дизайн. Он сделан в стиле современных телефонов, у которых задняя панель также представляет собой переливающийсяадиент голубых и розовых оттенков.

Вы сможете забыть о проводном интернете, так как встроенный модуль WI-FI поддерживает сигнал не только на частоте 2.4 ГГц, но и на полноценных 5 ГГц. Таким образом скорость загрузки и отправки ничем не будет уступать проводному подключению, особенно если у вас установлен современный роутер.

ОС відкриває перед користувачем нові можливості, так як остання ітерація гарантує актуальність і підтримку всіх сучасних додатків протягом тривалого періоду часу.

У тестах smart тб приставка H96 Max демонструє непогану продуктивність, а також низькі температурні показники. Навіть у режимі підвищеної завантаженості, температура процесора тримається в межах норми.

При першому ж запуску ви отримаєте повноцінні root права, які дають просунутим користувачам більшу кількість можливостей і свобод.

Характеристики
Основні
Тип
стаціонарний медіаплеєр
Процесор
Rockchip RK3318
Оперативна пам'ять
2 Гб
Вбудована пам'ять
16 Гб
Роздільна здатність
Ultra HD 4K (3840х2160)
Операційна система
Android 9
Дисплей
текстово-символьний дисплей
Функції та можливості
Засоби керування
пульт ДК
Особливості
підтримка IPTV, Amazon Prime Video, підтримка 3D, підтримка HDR, вбудований торент-клієнт
Комунікації і роз'єми
Бездротові комунікації
Bluetooth, Wi-Fi
Відеовиходи
1 x AV, 1 х HDMI
Аудіовиходи
mini-jack 3.5 мм (вихід на навушники)
Ethernet (LAN)
1 x LAN (Ethernet RJ-45)
USB
1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
Фізичні параметри
Розмір
110 x 110 x 22 мм
Вага
0.3 кг
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Медіаплеєр Transpeed H96 MAX 2/16GB
Медіаплеєр Transpeed H96 MAX 2/16GB
1 349 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових