з 09:00 до 21:00
Медіаплеєр World Wision Premier Android TV GI Premier Android
Медіаплеєр World Wision Premier Android TV GI Premier Android
МЕДІАПЛЕЄР WORLD WISION PREMIER ANDROID TV GI PREMIER ANDROID 0
МЕДІАПЛЕЄР WORLD WISION PREMIER ANDROID TV GI PREMIER ANDROID 1

Медіаплеєр World Wision Premier Android TV GI Premier Android

Код: 582333
Закінчився
Продано
Опис

Представляємо новинку 2021 року від Galaxy Innovations – смарт ТВ приставку GI Premier.
Приставка GI Premier працює на офіційній операційній системі Android TV 10 і тому в базовій комплектації постачається з Bluetooth пультом дистанційного керування з вбудованим мікрофоном і вже з коробки ви отримуєте працюючий Google Assistant.
Ви будете здивовані тим, наскільки добре працює голосовий набір та пошук. Спробувавши цей спосіб введення один раз, ви назавжди відмовитеся від незручності використання віртуальної клавіатури, і цього болісного пошукового запиту вручну.
Приставка має вбудований Сhromecast, ця технологія дозволяє увімкнути відео або музику на смартфоні, планшеті або ноутбуці, а потім одним кліком продовжити перегляд на телевізорі. Дуже зручно таким чином включати на ноутбуці фільми та через Хромкаст дивитися їх на великому екрані телевізора.
Враховуючи те, що приставка працює на Android TV, всі встановлені програми, наприклад YouTube і Prime Video від Amazon, а також будь-які інші, які ви встановите з офіційного маркету ATV Google Play будуть бездоганно працювати та керуватися Bluetooth пультом.
Апаратна частина GI Premier побудована на чотирьох ядерному процесорі 2021 року – Amlogic S905X4 з підтримкою прогресивного кодека AV1, на який у майбутньому збираються переводити контент найбільші медіаплатформи.
Приставка має у своєму розпорядженні всі сучасні способи комутації, це Wi-Fi 2.4 / 5 Ghz, LAN 100 Mbit/s, Bluetooth 4.2, слот для Micro SD карт, 1 порт USB 2.0, 1 порт USB 3.0, вихід HDMI 2,0 і вихід AV для можливості підключення навіть старого телевізора. Для встановлення та роботи додатків передбачено 16 гігабайт вбудованої та 2 гігабайти оперативної пам'яті.
Якість компонування та баланс характеристик дозволили пройти сертифікацію Google і це дає впевненість у безпеці та актуальності операційної системи, додатків, що завантажуються з офіційного маркету та в цілому стабільної роботи пристрою, який з легкістю обробляє важкі 4k відео, у тому числі й у YouTube та підтримує режим HDR10, який забезпечить ще більшу пікову яскравість та глибину кольору у відео.

Сертифікований «УкрСЕПРО»

Електронна гарантія:
Для зручності покупців компаніями World Vision і Galaxy Innovations розроблена електронна гарантія. При продажу серійний номер (розташований на вашому пристрої, у гарантійному талоні, і на упаковці)
реєструється в офіційному сервісному центрі виробника. Електронна гарантія дозволяє віддати товари в ремонт, навіть якщо втрачені або зіпсовані всі накладні документи, включаючи чек, квитанцію, та талон виробника.

Контактні дані сервісного центру вказані в гарантійному талоні в українському розділі.

Характеристики
Основні
Процесор
Amlogic S905X4
Оперативна пам'ять
2 Гб
Вбудована пам'ять
16 Гб
Роздільна здатність
Ultra HD 4K (3840х2160)
Операційна система
Android 10.0
Функції та можливості
Засоби керування
пульт ДК, з голосовим управлінням
Підтримка інтернет-сервісів
присутня
Мікрофон
є
Особливості
підтримка IPTV, вбудованний веб-браузер
Комунікації і роз'єми
Бездротові комунікації
Wi-Fi, Bluetooth
Відеовиходи
1 x AV, 1 x HDMI 2.0, 1 x HDMI вихід
Аудіовиходи
S/PDIF
Підтримка карт пам'яті
microSD
Ethernet (LAN)
1 x LAN (Ethernet RJ-45)
USB
1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0
Фізичні параметри
Розмір
98 x 100 x 19 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Медіаплеєр World Wision Premier Android TV GI Premier Android
Медіаплеєр World Wision Premier Android TV GI Premier Android
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових