з 09:00 до 21:00
Медіаплеєр Apple TV MQD22 Black 4K 32GB
Медіаплеєр Apple TV MQD22 Black 4K 32GB
4 599
МЕДІАПЛЕЄР APPLE TV MQD22 BLACK 4K 32GB 0
МЕДІАПЛЕЄР APPLE TV MQD22 BLACK 4K 32GB 1
МЕДІАПЛЕЄР APPLE TV MQD22 BLACK 4K 32GB 2
МЕДІАПЛЕЄР APPLE TV MQD22 BLACK 4K 32GB 3

Медіаплеєр Apple TV MQD22 Black 4K 32GB

Код: 90074
В наявності
4 899 грн
4 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

4K HDR. Епохальна прем'єра

Apple TV 4K дає змогу дивитися фільми та серіали в чудовій якості 4K HDR. Грати в красиві інтерактивні ігри. І отримати ще більше задоволення від Netflix, Red Bull і інших застосунків*.

* Для доступу до деяких матеріалів може вимагатися передплата. Не весь контент доступний у форматі 4K HDR. Для перегляду контенту з роздільною здатністю 4K потрібний телевізор із підтриманням 4K. Якість відтворення залежить від обладнання та швидкості під'єднання до інтернету. Доступно в iTunes. Наявність контенту не гарантована. Деякі застосунки доступні не у всіх регіонах. Наявність застосунків не гарантована.

4K HDR. Встановлює новий стандарт

У 4К картинка має набагато чіткіший вигляд, тому що цей формат використовує учетверо більше пікселів, ніж стандартний HD. А технологія розширеного динамічного діапазону HDR (High Dynamic Range) відповідає за реалістичніше передавання кольорів і дрібних деталей. Від гарячих прем'єр до улюблених телешоу — тепер зображення має ще природніший вигляд.

Грандіозна колекція у форматі 4К HDR

Застосунки. Ось де тепер телебачення

Застосунки дають свободу вибору: ви самі вирішуєте, що й коли дивитися. З ними легко відшукати все найцікавіше — від блокбастерів до останніх новин і прогнозу погоди. Крім того, тут є різні програми для дітей, концерти, подкасти та багато іншого.

Amediateka

У застосунку Amediateka вас чекають понад 150 різноманітних серіалів, включно з найвідомішими та найпопулярнішими на планеті. Прем'єри нових серій і сезонів ви побачите одночасно з усім світом. А також авторське кіно, художні та документальні фільми й багато іншого.

ivi

В онлайн-кінотеатрі ivi завжди знайдеться що подивитися: гучні новинки, блокбастери, класика, популярні серіали, мультфільми й телепередачі. Найкраще на відстані одного кліка в найбільшій фільмотеці.

MEGOGO

Онлайн-кінотеатр і телебачення для зручності об'єднані в одному застосунку. Досить оформити передплату, щоб отримати доступ до 24 000 відео у Full HD. Майже всі фільми, серіали та мультфільми можна дивитися у високій якості.

Qello Concerts

У вашому розпорядженні найбільша у світі колекція концертів і музичних записів у HD-якості. Дивіться на Qello безплатно тридцять каналів і по одному ознайомлювальному фрагменту з кожного концерту. А щоб слухати музику без обмежень, оформте передплату Qello All Access.

Touch. Перемикайте телевізор торканнями

Пульт Apple TV Remote дає змогу швидко знайти все, що вам потрібно, — досить провести по поверхні Touch. За його допомогою ви також можете регулювати гучність телевізора або AV-ресивера. А завдяки Bluetooth вам не потрібно спрямовувати пульт у бік екрана. Apple TV відреагує з будь-якого кутка кімнати.

Класна швидкість. Висококласна картинка

Процесор A10X Fusion — це потужна платформа для захопливих ігор із високими вимогами та комфортного використання застосунків. Усі вони вже є в App Store для Apple TV. А якщо під'єднати ігрові контролери або навушники, ви дізнаєтеся, на що ще здатний ваш телевізор.

Sky

Sky — це романтична, захоплива інтерактивна гра від thatgamecompany, яка отримала престижну премію BAFTA. Вирушайте на пошуки пригод і не забудьте захопити друзів.

Ваші світлини, відео та музика. По телевізору

Світлини та відео з Медіатеки iCloud або загальних альбомів легко показати на великому екрані*. Дивіться контент із ваших пристроїв разом із друзями та близькими прямо по телевізору. А також під'єднуйте Apple Music до свого домашнього кінотеатру.

* Для роботи iCloud необхідний пристрій із підтриманням iCloud. Для деяких функцій потрібні iOS 11 і macOS High Sierra. Для деяких функцій потрібне під'єднання до мережі Wi-Fi. Деякі функції доступні не в усіх країнах і регіонах. Доступ до деяких сервісів обмежений 10 пристроями.

Світлини та відео

Функція «Спогади» автоматично створює добірки з ваших найкращих світлин і відео, які можна дивитися з роздільною здатністю 4K на Apple TV. Перетворіть ваші світлини Live Photo в закільцьовані ролики або відео з ефектом «Маятник», а потім дивіться їх на великому екрані.

Apple Music

А з Apple Music на Apple TV у вашому розпорядженні понад 40 мільйонів пісень*. Загалом, ви маєте все, щоб влаштувати вечірку або поділитися своїми музичними відкриттями з друзями та близькими.

* Для використання Apple Music потрібна передплата.

Дивіться світлини, презентації, сайти та багато іншого

Через бездротовий зв'язок AirPlay весь потрібний контент з iPad, iPhone або Mac можна показати по телевізору.

Apple TV. Легко керувати з розумним будинком

Увімкніть світло. Відрегулюйте температуру. Перевірте замки. Під'єднайте пристрій iOS до Apple TV та керуйте всією екосистемою HomeKit через застосунок «Дім».

Характеристики
Основні
Тип
стаціонарний медіаплеєр
Процесор
Apple A10x
Оперативна пам'ять
3 Гб
Вбудована пам'ять
32 Гб
Роздільна здатність
Ultra HD 4K (3840х2160)
Операційна система
tvOS
Підтримка форматів
Формати файлів
H.264, M4V, MOV, MP4, MPEG-4
Аудіофайли
WAV, Apple Lossless, AAC, MP3
Графічні файли
TIFF, GIF, JPEG
Функції та можливості
Засоби керування
пульт ДК
Особливості
підтримка HDR
Додатково
Apple VoiceOver
Комунікації і роз'єми
Бездротові комунікації
Wi-Fi
Відеовиходи
1 х HDMI
Аудіовиходи
без аудіовиходу
Ethernet (LAN)
1 x LAN (Ethernet RJ-45)
Фізичні параметри
Розмір
98 х 98 х 35 мм
Вага
0.425 кг
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Медіаплеєр Apple TV MQD22 Black 4K 32GB
Медіаплеєр Apple TV MQD22 Black 4K 32GB
4 899 грн 4 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових