з 09:00 до 21:00
Мікрофон Rode NT2-A Gold
Мікрофон Rode NT2-A Gold
МІКРОФОН RODE NT2-A GOLD 0
МІКРОФОН RODE NT2-A GOLD 1

Мікрофон Rode NT2-A Gold

Код: 690041
Закінчився
Продано
Опис

Rode NT2-A

Двокапсюльний конденсаторний мікрофон, розроблений для мультизадачної студійної роботи. Вибраний девайс пропонує аудиторії ультимативну якість запису, зразкову збірку та лаконічний дизайн.

Антивібраційний тримач типу "павук"

Основним матеріалом виготовлення корпусу NT2-A очікувано виступив алюміній, анодований до приємного золотистого забарвлення. Перед нами мікрофон з подвійною діафрагмою, що дозволяє вибрати тип спрямованості, для чого і передбачений механічний селектор на лицьовій стороні корпусу. До речі, користувачеві доступні 4 режими захоплення звуку, серед яких класичний кардіоїдний, вісімка та всеспрямований. Крім того, прилад, що оглядається, має апаратні перемикачі атенюатора і фільтра низьких частот, що застосовуються в продуктах зіставного класу досить рідко. На окрему увагу заслуговує комплектний антивібраційний тримач типу "павук", що допомагає максимально оперативно приступити до звукозаписної роботи.

Чудово записує вокал та різні музичні інструменти

Завдяки високій чутливості та широкому динамічному діапазону NT2-A чудово записує вокал та різні музичні інструменти, що відрізняються як вираженим, так і помірним звуковим тиском. Більш того, внаслідок наявності фільтра НЧ, користувач може позбавитися паразитних акустичних артефактів, що сприятливо вплине на чистоту звучання кінцевого аудіофайлу. Порадувала і опція вже згаданого атенюатора, що ефективно протистоїть появі перевантажень і кліпінгу на графіку АЧХ доріжок, що записуються. Що стосується безпосередньо звукової сигнатури пристрою, то тут слід пам'ятати, що йдеться насамперед про продукт компанії Rode, що славиться мікрофонами, позбавленими тенденції до вираженого фарбування та згладжування записаних джерел.

Ідеальний вибір

RODE NT2-A – збалансоване рішення для щоденної студійної та концертної діяльності. Розроблено та вироблено в Австралії.

Характеристики
Основні
Тип
мікрофон студійний
Частотний діапазон
20 Гц
Чутливість
-36 Дб
Опір
200 ом
Підключення та роз'єми
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс підключення
XLR
Фізичні
Колір
сріблястий
Вага
860 г
Умови товару
Комплект постачання
пилозахисний чохол ZP1 та кріплення на стійку RM2
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мікрофон Rode NT2-A Gold
Мікрофон Rode NT2-A Gold
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових