з 09:00 до 21:00
Мікрофон Fifine K669B Black
Мікрофон Fifine K669B Black
1 599
МІКРОФОН FIFINE K669B BLACK 0
МІКРОФОН FIFINE K669B BLACK 1
МІКРОФОН FIFINE K669B BLACK 2
МІКРОФОН FIFINE K669B BLACK 3
МІКРОФОН FIFINE K669B BLACK 4
Мікрофон Fifine K669B Black 5

Мікрофон Fifine K669B Black

Код: 755352
В наявності
1 999 грн
1 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Функціональний помічник

Мікрофон Fifine K669B стане відмінною базою для людей, які прагнуть в домашніх умовах організувати невелику студію для зйомок контенту для YouTube, записів подкастів і професійних, масштабних статичних робіт. Конструкція конденсаторної моделі передбачає чутливу мембрану з металізованого полімеру, внаслідок вібрації якої забезпечується електричний сигнал.

Студійний запис

Мікрофон гарантує рівномірну звукопередачу по всьому діапазоні частот, з мінімумом спотворень, що відповідає роботі дорогої професійної апаратури. Особливістю даної моделі є здатність вловлювати звук, що виходить тільки з одного боку. При цьому забезпечена досить широка зона обхвату з максимальним відсіканням навколишніх перешкод.

Бездоганний звук

Кардіоїдна діаграма спрямованості забезпечує зону охоплення до 30 м і дозволяє добре відтворювати звук з фронтальної позиції з ефективним кутом подачі до 130 градусів, ізолюючи при цьому зовнішні шуми. Забезпечена високий ступінь захисту від бічних і задніх зовнішніх шумів, а також низька чутливість до акустики приміщень. Відмінний варіант для виділення голосу виконавця або окремих інструментів.

Корисні доповнення

Наявність власного регулятора чутливості в конструкції мікрофона Fifine K669B полегшує експлуатацію, дозволяючи налаштовувати рівень сигналу, не використовуючи додаткових пристосувань в компонентах аудіосистеми. Максимальна потужність сигналу на виході досягає -34 дБ, що характеризує модель як надчутливу. Звуковий тиск 130 дБ дозволяє комфортно працювати з високими гучними звуками.

Розширена комплектація

Набір поставки включає все необхідне для продуктивної роботи відразу після придбання мікрофона. Круглий тримач для стійки дозволяє швидко знімати та встановлювати мікрофон на, що актуально під час концертів та інших публічних виступів. Портативний штатив дозволить зафіксувати мікрофон на столі. Масивний металевий корпус демонструє відмінну міцність і стійкість до зносу.

Просте підключення

Наявність в Fifine K669B інтерфейсу USB дає можливість повноцінно працювати з пристроєм при синхронізації з комп'ютером або ноутбуком. При цьому сигнал через USB передається в цифровому форматі, що зручно при записі на комп'ютер з метою подальшої обробки. Модель працює в частотному діапазоні від 20 до 20000 Гц, передаючи повний звуковий спектр, не упустивши занадто високі або низькі частоти.

Характеристики
Основні
Тип
мікрофон для ПК, мікрофон для подкастів, мікрофон для стрімінгу, мікрофон студійний
Спосіб кріплення
настільний
Сумісність
Ноутбук, ПК
Частотний діапазон
20 гц — 20 кгц
Чутливість
-43 дб±3 дб (у разі 1 кгц)
Спрямованість
односпрямовані
Тип перетворювача мікрофона
конденсаторний
Підключення та роз'єми
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс підключення
USB
Додаткові
Функції
регулювання гучності, Plug and Play
Фізичні
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мікрофон Fifine K669B Black
Мікрофон Fifine K669B Black
1 999 грн 1 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових