з 09:00 до 21:00
Мишка Asus ROG Pugio II Black бездротова
Мишка Asus ROG Pugio II Black бездротова
МИШКА ASUS ROG PUGIO II BLACK БЕЗДРОТОВА 0
МИШКА ASUS ROG PUGIO II BLACK БЕЗДРОТОВА 1
МИШКА ASUS ROG PUGIO II BLACK БЕЗДРОТОВА 2
МИШКА ASUS ROG PUGIO II BLACK БЕЗДРОТОВА 3
МИШКА ASUS ROG PUGIO II BLACK БЕЗДРОТОВА 4

Мишка Asus ROG Pugio II Black бездротова

Код: 202443
Закінчився
Продано
Опис

Елітне зброю

Стильна миша ROG Pugio II – це геймерская модель з легким корпусом симетричної форми. Вона підтримує три інтерфейси (два з яких – бездротові), дає змогу налаштувати протоколювання бічних кнопок і має тривалим часом автономної роботи. Кожну з її семи кнопок можна запрограмувати на свій смак. Чудові технічні характеристики пристрою доповнює красивий дизайн, родзинкою якого є вбудоване підсвічування Aura.

Три інтерфейсу

Миша ROG Pugio II можна підключати по одному з трьох інтерфейсів: провідного (USB) або бездротовим (високошвидкісного 2,4 ГГц або енергоефективного Bluetooth LE). Перемикання між двома бездротовими інтерфейсами здійснюється моментально за допомогою перемикача на нижній частині корпусу.

Технологія SmartHop

Кожну секунду миша ROG Pugio II тисячі разів сканує спектр радіочастот, використовуючи ексклюзивну технологію SmartHop для автоматичного вибору найменш завантаженого каналу в діапазоні 2,4 ГГц. Результат – сильний радіосигнал і стабільне бездротове з'єднання, незалежно від положення миші і роботи інших цифрових пристроїв.

Високоточний сенсор

Миша ROG Pugio II створена для елітних геймерів, тому її високоточний оптичний сенсор має роздільна здатність в 16000 точок на дюйм і здатний відстежувати переміщення з прискоренням до 40 g і швидкістю до 400 дюймів в секунду. Шарнірний механізм основних кнопок забезпечує їх швидке спрацьовування. З мишею ROG Pugio II перемога в грі буде повністю в ваших руках!

, що настроюється конфігурація бічних кнопок

Відмінною особливістю миші ROG Pugio II є можливість гнучкої персоналізації: користувач може змінити конфігурацію бічних клавіш, щоб усунути ймовірність випадкових натискань. З боків цієї миші може бути до чотирьох кнопок або взагалі жодної – як вам більше подобається!

Футляр для аксесуарів

У комплект поставки пристрою входить зручний футляр, дизайн якого виконаний в культовому стилі ROG. Він призначений для зберігання додаткових перемикачів і кнопок, а також пінцета, за допомогою якого можна здійснювати їх заміну.

Магнітне кріплення кришки

Верхня панель миші тримається за допомогою магнітного кріплення. Щоб її зняти, не потрібні ніякі інструменти.

Слоти для замінних перемикачів

Перемикачі основних кнопок миші можна замінити, щоб налаштувати рівень опору натискання або продовжити термін служби пристрою в разі їх виходу з ладу.

Довговічні перемикачі кнопок

В основних кнопках миші Pugio II застосовані перемикачі Omron, що відрізняються високою довговічністю. Вони розраховані на 50 мільйонів натискань.

, що настроюється емблема і відсік для адаптера

Логотип ROG, гордо сяючий на корпусі миші, можна замінити персоналізованої емблемою, скориставшись включеної в комплект поставки заготівлею. Усередині корпусу є відсік для зберігання адаптера, що застосовується при бездротовому підключенні миші.

Швидка настройка дозволу

Зміна чутливості миші ROG Pugio II здійснюється «на льоту» одним з двох варіантів. Одиночне натискання на кнопку чутливості буде по черзі встановлювати один з чотирьох стандартних рівнів дозволу сенсора. Якщо ж утримувати цю кнопку натиснутою, то роздільна здатність сенсора можна вибирати вільно, просто повертаючи коліщатко миші. (* Примітка: колір підсвічування змінюється відповідно до вибраного значення чутливості сенсора.)

Підсвічування Aura

ROG Pugio II – це барвисте пристрій, адже в цю мишу вбудована повнокольоровий підсвічування Aura, здатна відображати безліч різних кольорів і сім динамічних візуальних ефектів. Також можна створювати нові ефекти і синхронізувати роботу підсвічування з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв (технологія Aura Sync).

Тривалий час автономної роботи

Пристрій може похвалитися тривалим часом автономної роботи: до 69 годин при підключенні по інтерфейсу 2,4 ГГц і до 100 годин при підключенні по Bluetooth LE *. (* Час автономної роботи розраховано для використання миші ROG Pugio II при вимкненому підсвічуванні.)

Сім програмованих кнопок

Все сім кнопок пристрою є програмованими. ДО них можна прив'язати будь-які функції або навіть макроси – послідовності команд, які будуть виконуватися одним натисканням.

Три внутрішніх профілю з настройками

Налаштування чутливості сенсора, підсвічування та інших параметрів миші можна зберегти у вбудовану пам'ять пристрою у вигляді одного з трьох профілів і активувати в будь-який момент у міру необхідності.

Armoury II

Для миші ROG Pugio II пропонується зручне програмне забезпечення Armoury II, з допомогою якого можна налаштувати її на свій смак: задати візуальні ефекти підсвічування Aura, запрограмувати кнопки і т.д. Також в ньому доступні дані апаратного моніторингу.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
16000 dpi
Підключення
Тип підключення
бездротове
Інтерфейс
радіоінтерфейс, Bluetooth
Живлення
акумулятор
Керування
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
програмовані кнопки, з підсвіткою
Ергономіка
для обох рук (симетричний дизайн)
Особливості
технологія SmartHop, Aura Sync, вертикальна прокрутка
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Asus ROG Pugio II Black бездротова
Мишка Asus ROG Pugio II Black бездротова
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових