з 09:00 до 21:00
Мишка Dream Machines DM6 Holey S Black
Мишка Dream Machines DM6 Holey S Black
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY S BLACK 0
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY S BLACK 1
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY S BLACK 2
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY S BLACK 3
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY S BLACK 4
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY S BLACK 5
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY S BLACK 6

Мишка Dream Machines DM6 Holey S Black

Код: 238624
Закінчився
Продано
Опис

Легше. Швидше. Краще.

При вазі в 69 грам наш майбутній чемпіон оснащений потужним арсеналом чудових правих і лівих хуков – високоякісних перемикачів Huano. У той же час його рух по рингу контролюється одним з кращих оптичних сенсорів в світі.

69 причин бути кращими!

По правді кажучи, ми абсолютно не прагнули до того, щоб DM6 Holey важила менше 70 грам ... Хоча не будемо кривити душею – ми спланували цю вагу. Тобі, напевно, цікаво, яким же чином вдалося цього досягти? DM6 сидів на суворій дієті, щоб спалити зайвий жир, зберігши при цьому всю необхідну м'язову масу. Будь впевнений – твій боєць готовий йти в бій за титул!

Перемикачі Huano

Не дивно, що більшість провідних розробників мишей прагнуть оснащять свої продукти найпередовішими компонентами і технологіями – таким чином можна виділитися з маси середняків. Наш же вибір припав на перевіреного часом топового виробника перемикачів – Huano. Від них ти отримаєш не тільки приємні тактильні відчуття, але і ресурс в 20 мільйонів Джебб, хуков і апперкотов (жарт, ми тут все ж про кліки). Щоб ти розумів – це запас на кілька років інтенсивного використання, щоб не було потреби економити на боксерських грушах.

Кабель- «шнурок»

Одна з наших улюблені фішок DM6 Holey і Holey S – супер гнучкий кабель- «шнурок». Забудь про батарейках, про затримки і переривання, про твердий і загрубілі кабелі. Наш «повідець» виключно легкий і майже непомітний. Будь з нами – стань чемпіоном!

Програмне забезпечення

Ти педант? Ми здогадувалися, адже диявол криється в деталях. Використовуючи ПО для DM6, створи ідеальний баланс між настройками DPI, частотою опитування і висотою відриву (LOD). Обіцяємо, що не будемо Судети цей дивний відтінок зеленого, якщо, звичайно, сам не попросиш, але повинні попередити, що будемо злегка упереджені :)

DM6 Holey – дірява, але ціла

DM6 Holey і Holey S є кращими в своєму класі – 69 грам чистої мощі, яку забезпечує сенсор PixArt разом з перемикачами Huano. Те, що ти отримаєш з DM6 – це безкомпромісна якість в найкращою ціною. Чи не віриш на слово? Твоя нова DM6 набагато ближче, ніж здається – всього лише кілька кліків. Замов її прямо зараз і відчуй «HOLEY POWER», розриваючи з DM6 Holey, на шляху до перемог!

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
16000 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Довжина кабеля
1.8 м
Керування
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
з підсвіткою, кнопка перемикання dpi, програмовані кнопки
Ергономіка
для правші
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Dream Machines DM6 Holey S Black
Мишка Dream Machines DM6 Holey S Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових