10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Мишка Dream Machines DM6 Holey Black
Мишка Dream Machines DM6 Holey Black
999
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY BLACK 0
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY BLACK 1
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY BLACK 2
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY BLACK 3
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY BLACK 4
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY BLACK 5
МИШКА DREAM MACHINES DM6 HOLEY BLACK 6

Мишка Dream Machines DM6 Holey Black

Код: 238625
В наявності
999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Легше. Швидше. Краще.

При вазі в 69 грам наш майбутній чемпіон оснащений потужним арсеналом чудових правих і лівих хуков – високоякісних перемикачів Huano. У той же час його рух по рингу контролюється одним з кращих оптичних сенсорів в світі.

69 причин бути кращими!

По правді кажучи, ми абсолютно не прагнули до того, щоб DM6 Holey важила менше 70 грам ... Хоча не будемо кривити душею – ми спланували цю вагу. Тобі, напевно, цікаво, яким же чином вдалося цього досягти? DM6 сидів на суворій дієті, щоб спалити зайвий жир, зберігши при цьому всю необхідну м'язову масу. Будь впевнений – твій боєць готовий йти в бій за титул!

Перемикачі Huano

Не дивно, що більшість провідних розробників мишей прагнуть оснащять свої продукти найпередовішими компонентами і технологіями – таким чином можна виділитися з маси середняків. Наш же вибір припав на перевіреного часом топового виробника перемикачів – Huano. Від них ти отримаєш не тільки приємні тактильні відчуття, але і ресурс в 20 мільйонів Джебб, хуков і апперкотов (жарт, ми тут все ж про кліки). Щоб ти розумів – це запас на кілька років інтенсивного використання, щоб не було потреби економити на боксерських грушах.

Кабель- «шнурок»

Одна з наших улюблені фішок DM6 Holey і Holey S – супер гнучкий кабель- «шнурок». Забудь про батарейках, про затримки і переривання, про твердий і загрубілі кабелі. Наш «повідець» виключно легкий і майже непомітний. Будь з нами – стань чемпіоном!

Програмне забезпечення

Ти педант? Ми здогадувалися, адже диявол криється в деталях. Використовуючи ПО для DM6, створи ідеальний баланс між настройками DPI, частотою опитування і висотою відриву (LOD). Обіцяємо, що не будемо Судети цей дивний відтінок зеленого, якщо, звичайно, сам не попросиш, але повинні попередити, що будемо злегка упереджені :)

DM6 Holey – дірява, але ціла

DM6 Holey і Holey S є кращими в своєму класі – 69 грам чистої мощі, яку забезпечує сенсор PixArt разом з перемикачами Huano. Те, що ти отримаєш з DM6 – це безкомпромісна якість в найкращою ціною. Чи не віриш на слово? Твоя нова DM6 набагато ближче, ніж здається – всього лише кілька кліків. Замов її прямо зараз і відчуй «HOLEY POWER», розриваючи з DM6 Holey, на шляху до перемог!

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
1600 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Керування
Кількість кнопок
8
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
з підсвіткою, кнопка перемикання dpi, програмовані кнопки
Ергономіка
для правші
Фізичні параметри
Вага
69 г
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару
Мишка Dream Machines DM6 Holey Black
Мишка Dream Machines DM6 Holey Black
999 грн