з 09:00 до 21:00
Мишка Xiaomi Mouse Lite Black (XMWXSB01YM, HLK4035CN)
Мишка Xiaomi Mouse Lite Black (XMWXSB01YM, HLK4035CN)
399
МИШКА XIAOMI MOUSE LITE BLACK (XMWXSB01YM, HLK4035CN) 0
МИШКА XIAOMI MOUSE LITE BLACK (XMWXSB01YM, HLK4035CN) 1
МИШКА XIAOMI MOUSE LITE BLACK (XMWXSB01YM, HLK4035CN) 2
МИШКА XIAOMI MOUSE LITE BLACK (XMWXSB01YM, HLK4035CN) 3
МИШКА XIAOMI MOUSE LITE BLACK (XMWXSB01YM, HLK4035CN) 4
МИШКА XIAOMI MOUSE LITE BLACK (XMWXSB01YM, HLK4035CN) 5

Мишка Xiaomi Mouse Lite Black (XMWXSB01YM, HLK4035CN)

Код: 303111
В наявності
499 грн
399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Універсальна база

Комп'ютерна мишка Xiaomi Wireless Mouse Lite стала чудовим прикладом аскетичної сучасної техніки, що гарна не тільки в дизайні, а й у функціоналі. Вона має скромну зовнішність, під якою ховається ресурс, що відмінно задовільняє запити офісного працівника, школяра, студента. Для комунікації з ПК використовують зв'язок стандарту 2.4 ГГц. Форма та розмір маніпулятора дають можливість утримувати контроль над кожним рухом.

Естетика мінімалізму

Зовнішність миші не суперечить звичним концепціям Xiaomi: лаконічність у всьому її прояві. Якщо ви звикли бачити перед собою функціональні девайси в хай-тек стилі – це найкраще рішення. Гладкі лінії та чудова фактура формують корпус, який комфортно лягає у долоню. Обтічні форми, дугоподібна кнопка, темно-сірий із чорним пластик – слова тут зайві. Гармонія комфорту та візуальної естетики для вашого робочого столу.

Без проводів та зайвих деталей

Підключення до комп'ютера за допомогою бездротового зв'язку 2.4 ГГц стало одним із елементів вражаючого комфорту. Стабільність без перешкод – сильний бік девайсу. Використовуючи маленький приймач Nano Receiver, ви зможете підключити пристрій до будь-якої техніки, яка має USB-порт. Xiaomi Wireless Mouse Lite вирішує проблему проводів на робочому місці.

Повний контроль

Модель середнього розміру демонструє важливість форм-фактору такого пристрою, як миша. Має середній розмір, обтічні краї, добре адаптована під будову руки. Борти симетричні, за рахунок чого маніпулятор однаково добре підходить як правшам, так і шульгам. Колесо прокручування розташовується так, щоб вам було зручно до нього дістати. Максимально проста конфігурація.

Полегшена конструкція

Перед вами практично невагомий малюк – гаджет важить лише 60 г (без урахування маси батарейок). Але не варто недооцінювати крихітку: правильно розташований центр тяжіння робить керування комфортним, а всі ваші рухи точними та маневреними. Пальці лягають так, що не втомлюються після тривалого користування.

Оптимальна чутливість

Важливою характеристикою є здатність мишки відгукуватися на команди. Маючи роздільну здатність 1000 dpi, вона стає вашим найкращим другом для робочих та побутових завдань. Точність переміщення курсору на висоті – як і ваша працездатність. Вибирайте найкраще обладнання!

Гарна у всьому

Виробник уважно підійшов до розробки деталей, за рахунок чого Xiaomi Wireless Mouse Lite настільки комфортна в експлуатації, що ви не схочете міняти її на жодну іншу мишу. Коли батарея втрачатиме заряд, ви дізнаєтеся про це відразу: світловий індикатор на верхній частині корпусу світиться червоним кольором. Для приймача Nano Receiver на дні є відсік, в якому можна транспортувати мишку разом із ним, щоб не втратити. Для плавного переміщення нижньої частини передбачені ніжки з PTFE-покриттям.

Характеристики
Основні
Призначення
звичайні
Роздільна здатність
1000 dpi
Підключення
Тип підключення
бездротове
Інтерфейс
USB, радіоінтерфейс
Живлення
1 x AAA
Керування
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Ергономіка
для обох рук (симетричний дизайн)
Фізичні параметри
Габарити миші
113 х 60 х 36 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Xiaomi Mouse Lite Black (XMWXSB01YM, HLK4035CN)
Мишка Xiaomi Mouse Lite Black (XMWXSB01YM, HLK4035CN)
499 грн 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових