з 09:00 до 21:00
Мишка Asus ROG Keris Black ігрова USB
Мишка Asus ROG Keris Black ігрова USB
2 749
МИШКА ASUS ROG KERIS BLACK ІГРОВА USB 0
МИШКА ASUS ROG KERIS BLACK ІГРОВА USB 1
МИШКА ASUS ROG KERIS BLACK ІГРОВА USB 2
МИШКА ASUS ROG KERIS BLACK ІГРОВА USB 3

Мишка Asus ROG Keris Black ігрова USB

Код: 323017
В наявності
2 749 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

ROG Keris – геймерська миша, орієнтована на шутери від першої особи. Її головними перевагами є мала вага (всього 62 г) та високоточний сенсор (16 000 точок/дюйм). Виготовлені з полімеру ПБТ основні кнопки працюють на основі перемикачів ROG, які можна легко замінювати завдяки ексклюзивній конструкції роз'ємів. Миша наділена підсвічуванням Aura, що синхронізується з іншими Aura-сумісними пристроями.

Ідеальна точність

У запалі віртуальної битви кожна дія може мати вирішальне значення. Щоб ваші дії були максимально точними - вибирайте мишу ROG Keris, оснащену високоякісним оптичним сенсором!

16,000 пікселів/дюйм

  • Розширення

400 дюймів/с

  • максимальна швидкість

50 G

  • Максимальне прискорення

Легше легкого!

Комірчаста внутрішня структура корпусу підвищує його міцність при збереженні легкості. Вага пристрою становить лише 62 грами*.

Кабель ROG Paracord

ROG Keris оснащується покращеним кабелем ROG Paracord, гнучким та легким. Місце його приєднання розташоване вище звичайного, тому між ним і поверхнею, якою ковзає миша, є великий зазор. Це зменшує тертя та шум при використанні пристрою.

Для хвату правою рукою

Команда розробників ROG залучила до створення миші професійних кіберспортсменів, тому її корпус відрізняється продуманою ергономікою. Результат – комфорт для руки та повний контроль над кожним рухом.

Мікроперемикачі ROG

В основних кнопках миші застосовуються нові мікроперемикачі ROG із позолоченими контактами, що відрізняються підвищеною довговічністю (70 млн натискань) та чітким спрацьовуванням (відхилення сили активації – не більше +/-5 гс).

70 млн натискань

  • Строк служби

+/- 5 гс

  • Відхилення сили активації

Позолочений контакт

Слоти для замінних перемикачів

Завдяки спеціальній конструкції слотів, в які вставляються перемикачі основних кнопок миші, перемикачі можна легко замінювати. Це потрібно, щоб настроїти рівень опору кнопок натискання або продовжити термін служби пристрою у разі виходу перемикачів з ладу.

Основні кнопки з полімеру ПБТ

Основні кнопки миші виготовлені з полімеру полібутилентерефталату. Їхня міцна протиковзна поверхня стійка до стирання, тому відчуття від використання миші залишатимуться комфортними довгий час.

Ніжки ROG Omni

Як з'ясували в ході внутрішніх тестів розробники ROG, на легкість переміщення миші більше впливають форма і матеріал ніжок, ніж загальний розмір. Щоб ROG Keris плавно ковзала по будь-якій поверхні, вона оснащується тефлоновими ніжками закругленої форми, які на чверть гладкіші, ніж у звичайних моделей.

Миттєва зміна чутливості

Зміна чутливості миші здійснюється «на льоту» одним із двох варіантів. Поодиноке натискання на кнопку чутливості буде по черзі встановлювати один із чотирьох заданих рівнів роздільної здатності сенсора. Якщо ж утримувати цю кнопку натиснутою, то роздільну здатність можна вибирати, повертаючи коліщатко миші.

Примітка: колір підсвічування коліщата змінюватиметься в залежності від вибраного діапазону чутливості сенсора.

Підсвічування Aura та додаток Armoury Crate

Миша ROG Keris - це яскравий пристрій, адже вона забезпечена барвистим підсвічуванням Aura, вбудованим в логотип і коліщатко прокручування. Вибирайте серед безлічі колірних відтінків і кількох динамічних візуальних ефектів, а також синхронізуйте її роботу з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв (технологія Aura Sync) – для цього служить додаток Armoury Crate. У цьому ж програмі налаштовуються інші параметри пристрою. Вибрані параметри можна зберегти у вигляді трьох профілів у пам'яті самої миші, щоб потім використовувати їх при підключенні до різних комп'ютерів.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
16000 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Керування
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
з підсвіткою, програмовані кнопки, кнопка перемикання dpi
Ергономіка
для правші
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Asus ROG Keris Black ігрова USB
Мишка Asus ROG Keris Black ігрова USB
2 749 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових